Doom κυκλοφορίες

Μονο κυκλοφορια δεν ειναι, αλλα στεναχωρηθηκα και επρεπε να το βαλω καπου

https://www.facebook.com/ArcofAscentNz/posts/380745353856095

Μια απ’τα ίδια
https://www.metal-archives.com/bands/Magic_Circle/3540347678

2 Likes

Τους είχα στο μυαλό μου γιατί πήγαινε καιρός από το τελευταίο album και πίστευα ότι πλησιάζει η ώρα για καινούριο αλλά τελικά το είχαν διαλύσει ήδη από το 19 και το κράταγαν κρυφό. Κρίμα!

Τουλάχιστον αφήνουν πίσω τρεις δισκάρες και δεν θα ξεθωριάσουν/ξεφτιλιστούν βγάζοντας ρετρολάγνες σαβούρες όπως κάνουν τόσοι άλλοι (Leif ακούς;) γιατί απλά πρέπει να κυκλοφορήσουν κάτι….

5 Likes

Και εγω ρε φιλε ενιωθα οτι πλησιαζει η ωρα για το 4ο. Κριμα. 3 δισκαρες παντως που χω περασει απειρες ωρες μαζι τους

5 Likes

Ε αξίζουν από ένα τραγούδι

9 Likes

Αυτοι μ αρεσουν και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι βγαλανε δισκο περυσι. Πολυ καλο. Απειλητικο φαζαρισμενο doom.

4 Likes

Δεν ξέρω αν το εχει ποσταρει κάποιος.

Αγνοήστε τις σαχλογκριματσες του τραγουδίστη και απολαύστε!

4 Likes
3 Likes

Με αφορμή αυτό το ποστάρισμα έβαλα να ακούσω το προηγούμενο άλμπουμ. Πολύ καλό με απόλυτο highlight και ένα από τα καλύτερα κομμάτια που άκουσα τώρα τελευταία αυτό εδώ
:arrow_forward:︎ Dreamweaver | Famyne (bandcamp.com)

4 Likes

Εγώ πάντως ομολογώ πως ενθουσιαστηκα με το δείγμα, αυτό είναι το Doom του γούστου μου! Την μπάντα δεν την ήξερα και ξαφνικά ανυπομονώ για το άλμπουμ τους…

1 Like

Εγώ έχω πάθει πλάκα όχι μόνο με το Dreamweaver αλλά και με όλο το άλμπουμ τους πάντως από προχτές που το πόσταρες…συγκινητικό
Τα εύσημα @Aldebaran

2 Likes

…και οι πληροφορίες λένε ότι το καινούριο είναι ακόμα καλύτερο. Υπομονή ως τις 13 Μαιου.

Για πάμε σιγά σιγά

6 Likes

Τραγουδάρα, φωνάρα και τρομερό κλείσιμο. Νιαμ, νιαμ!

Το The Days of Pearly Spencer όλο και κάπου θα το έχετε ακούσει. Εδώ σε μια τεράστια doom διασκευή

2 Likes

Δεν γίνεται να περάσει αυτό το πράγμα στο ντούκου.

6 Likes

Πολυ καλες οι τελευταιες σας προτασεις παιδες. Καλα το Famyne επος!

2 Likes

Θα το αφήσεις να γίνει?

@Achamian Γράφω γι αυτό στο επόμενο Underground Express, αν όμως θες να αποθεώσεις εσύ στην κεντρική, be my guest!

Όντως δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου γιατί μαμάει και thanks γιατί δεν τους ήξερα καν!

1 Like