Doom κυκλοφορίες

@Aldebaran διπλή αποθέωση δηλαδή? Πρώτη ακρόαση τώρα και “i have died but i’m still high”

Προχώρα το μαν, η μικρή underground μου στήλη δεν ενοχλεί κανέναν!

1 Like

Από τα λίγα τολμώ να πώ μετά από μια βδομάδα λιωσίματος στο repeat…λες και είναι EP μου φαίνεται…πως βγήκε τέτοιο πράμα είναι απορίας άξιο…

2 Likes
3 Likes

Ένας από τους κιθαρίστες των Thronehammer και ο Phil Swanson έφτιαξαν την παρακάτω ομορφιά.
Το Like Glass κόλλησε στο repeat

6 Likes

Καλό είναι???δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ?να επίσπευσω τις διαδικασίες?

Το από πάνω;

1 Like

Πολύ καλό είναι, δε μας διαβάζεις; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

η κριτικη μου ξεφυγε οντως.θα το τιμησω συντομα λοιπον

1 Like

3 Likes

Τα φιλαράκια τα καλά
Στο site της Rise Above, ο Tas λέει ότι στο μπάσο είναι ο Taneli. O Jarva.

1 Like

:arrow_forward:︎ Aeternal Abyss | Crimson Tower | Morbid And Miserable Records (bandcamp.com)
Βραζιλία και doom?
Βραζιλία και lamented souls?
Βραζιλία και γαμώ τη μπαναγία

3 Likes

Tribal ρυθμός στα τύμπανα, ατελείωτα μελωδικά ριφ που παραπέμπουν σε blues φόρμες, λίγο και καλό fuzz και φωνητικά που μου θύμισαν SubRosa όσον αφορά τον τρόπο που τραγουδάει. Δεν είναι το κλασσικό ντουμ, είναι όμως πολύ πολύ καλό.

2 Likes

Ωραίο ως άκουσμα αλλά είδα φωτογραφίες της μπάντας και τρόμαξα…(αστείακι)

ΤΖΑΠΑΝΙΑ ΓΤΧΜ
Ποσες μπανταρες να βγαλουν γαμω - παρτε τωρα doomcore σκηνικο

3 Likes

Ωραίο αλλά εδώ που το έβαλες μάλλον δεν είναι το σωστό topic και δύσκολα θα φτάσει στα “κατάλληλα” αυτιά.

Δυσκολευτηκα να το βαλω σε καποιο θρεντ ειναι η αληθεια :sweat_smile: μιας και ειναι τουρλου.

Μιλάμε για φονική γκρούβα, όχι αστεία. Γάμησε, με κέρδισε από το πρώτο λεπτό.

ΥΓ. Λογικά είτε σε hardcore είτε σε death metal κυκλοφορίες θα το έβαζα αλλά μικρό το κακό.

1 Like

2 Likes

Λατρεμενη κ θανατερη μπανταρα.
Περιεργο που το απο πανω βγηκε απο αλλο ακαουντ απο το κανονικο https://cometogrief.bandcamp.com