Αδιάφορο όσο δεν πάει. Θα πρότεινα να κάτσουν κάτω από καμιά βελανιδιά μπας και έρθει έμπνευση
Ισχύει, αδιάφορο. Όταν τελείωσε, νόμιζα ότι ήταν παύση και θα ξαναμπούν για τη συνέχεια.
Μέτριο κομμάτι, κάνουν λίγο τα ίδια και τα ίδια τελευταία.Δεν υπάρχει ούτε το βάθος της φωνής του Messiah, ούτε η εκφραστικότητα του Lowe.Δεν περιμένω πολλά από τον Edling πλέον, μου αρκούν οι δισκάρες των 20ς, το Grey Islands και το Death Magic Doom δηλαδή.
Μετά από 2-3 ακροάσεις το συμπέρασμα είναι πως το κομμάτι γράφτηκε στο πόδι χωρίς καν υποψία riff
Αφηστε τους Candlemass. Ένα 14λεπτο τραγουδι σουηδικού epic/doom κανείς;
Οι Malsten υπεγραψαν στην Svart και βγάζουν σύντομα άλμπουμ.
Ωραίο αλλά αν διαβάσει epic και το ακούσει κανας τρουμέταλος θα σου πεί οτι ειναι μπαφοστόουνερ και θα σου κόψει την καλήμερα!
Εντάξει, δεν είναι Solstice αλλά επικιζει λιγάκι.
Φιλανδία…ξέρετε τι θα ακούσετε
Πολυ καλο
Tasmanian doom devils
Δέυτερο άλμπουμ για The Temple τον Δεκέμβρη, πρώτο δείγμα πολύ καλό!
Άντε μωρή λατρεία, που έχεις τραγουδιάρη Myles Kennedy style, ντράμερ σαν ανήλικο με πρώιμο μούσι, κιθαρίστα με μπλουζάκι Muse κι έναν άλλον που μοιάζει με ξυλοκόπο σε νυχτερινή έξοδο:
Φοβερό ντεμπούτο, άνετα στα καλύτερα ντουμ της χρονιάς με την επίκλα που του αρμόζει.
Μου θύμισε κάπως Thronehammer στα φωνητικά
Με χαλάει η φωνή του καινούργιου, πολύ power metal…και τους επηρέασε και συνθετικα έχω την αίσθηση
Η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από Albert Witchfinder σε λάτρη του Myles Kennedy, έχει λίγο δρόμο εμπέδωσης. Οι συνθέσεις καθεαυτές όμως, μου είναι πολύ τούμπανο. Σα να μην πέρασε μια μέρα. Το χω ψιλολιώσει.
Μόνο Gargantuan Blade τις τελευταίες μέρες.