Χαχα μόνο εγώ έπαθα πλάκα με το My name will live on; Τσιμουδιά βλέπω! 
Ωστόσο θα το ρίξω σε Let Battle Commence. Γενικά τι να λέμε τώρα οι DoomSword είναι εξαιρετικοί από την κορφή ως τα νύχια.
Χαχα μόνο εγώ έπαθα πλάκα με το My name will live on; Τσιμουδιά βλέπω! 
Ωστόσο θα το ρίξω σε Let Battle Commence. Γενικά τι να λέμε τώρα οι DoomSword είναι εξαιρετικοί από την κορφή ως τα νύχια.
Υπήρχε η εποχή δηλαδή που ο Έλρικ έκανε κανονική και πολιτισμένη συζήτηση για Manowar. Γαμώ τις ανασκαφές έκανα.
τωρα δλδ εσυ θες να χαλασεις την πιατσα???
Είναι επειδή μίλαγε με μένα ρε Κωστή.
Αν ήταν κάνας αλλόθρησκος στη θέση μου, ακόμα θα προσπαθούσαμε να ξεκολλήσουμε το mjolnir από το εσωτερικό του κρανίου του poor bastard.
Συνέντευξη με Deathmaster, στο οποίο λέει για νέα κυκλοφορία split , μαζί με Eternal Champion.
Ωραιοοοοοοοοοο
Τι εχουν απογινει αυτα τα παιδια; Ουτε λαηβ, ουτε αλμπουμ εδω κ χρονια. Μηπως το διαλυσανε το μαγαζι κ δεν μας το λενε; ειναι active παντως στη μεταλλουμ… ![]()
Ελα ντε. Ακουγα κ εγω προσφατα το Resound the Horn παλι. Τι δισκαρα
Είδα bump και χάρηκα ![]()
Κ γω αυτες τις μερες το ξεθαψα! Δισκαρα πραγματικα! Επισης ειχα ξεχασει ποσο θεικο σολο ειχε το FTWDWSIH
Σολο, ρεφρεν, πολυ ωραιο γενικα.
Αγαπημένη μπάντα.
Έχω να ακούσω νέα τους από το μακρινό 2012, αν θυμάμαι καλά, από τις συναυλίες με Warlord. Υπήρχαν πληροφορίες για νέο δίσκο από τότε, με τίτλο God Of War ή κάτι παρόμοιο , δεν θυμάμαι ακριβώς.
Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Και τώρα που τα λέμε, συνειδητοποιώ ότι δεν έχω το τελευταίο CD τους το The Eternal Battle.
Καλα τα λες… υπαρχει κ στο youtube το god of war απο το συγκεκριμενο λαηβ το οποιο μου αρεσε αρκετα, ωστοσο δεν πρεπει να ειχε καν στιχους… ο ντεθμαστερ ελεγε οτι του κατεβαινε! ![]()
Μου ειχε κανει κ τρομερα καλη εντυπωση ο κιθαριστας τους τοτε… πολυ καλος παιχτης αν κ το στιλακι του πιο πολυ σε indie rock παρεπεμπε, παρα σε επικ ντουμ! ![]()