Dordeduh - Dar De Duh [2012]

συγκρισεις με το ιπι δεν κανουμε καθως περιεχει και τα δυο κομματια του ή μαλλον μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλυτερα παιγμενα εδω. ο δισκος ειναι καλος, κυριως γι’ αυτα που παιζονται στην αρχη του και εντελως απροβλεπτος διοτι εχει μπολικο μπλακ μεταλ και τα τραιλερς,τα λαηβς και το προσφατο κλιπ δειχναν οτι το εγκατελειψαν το αθλημα. ο ηχος πολυ δουλεμενος(παντοτε μερακληδες). δε μπορουσα να φανταστω καλυτερη εποχη για ενα τετοιο δισκο, περιτρανος ελλην καφες και ενα κλωναρι απο κεδρο να σου κρατα συντροφια.

Ρε συ και εγω ειχα δει το βιντεο κλιπ και λεω παει το “εγκατελειψαν το αθλημα” και δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω παραπανω,αλλα με αυτα που λες μου κινησες την περιεργεια!
Επισης βλεπω οτι βιντεο κανανε το τελευταιο κομματι του δισκου και το μικροτερο μαλιστα σε διαρκεια…περιεργα πραματα.

Πολύ καλός δίσκος, με πολύ καλές ιδέες. Με εντυπωσίασε. Εγώ τον βρήκα πολύ καλή παρέα βραδάκι με μπυρίτσα, αλλά θα τον δοκιμάσω και με ελληνικούρα κανά πρωί αφού το προτείνετε.

Βέβαια, ενώ άρχισε καλά, με νύσταξε λίγο στο E-an-na, αλλά ξύπνησα και γούσταρα πολύ με το Calea Roţilor de Foc και η συνέχεια ήταν ανάλογη. =D>