Dota 2

anyone? εχω 8 ινβαητς για οποιον θελει.

Ωχ, τι φάση???Βγήκε Dota 2?
Εγώ την dota την παράτησα στο 6.41 map. Οι περισσότεροι φαν πήγαν προς LOL μεριά. Δεν μ’ άρεσε. Αυτό πάντως για ένα 12ωράκι κάποια μέρα θα λέει. Μπορεί να το τιμήσω για τον παλιό καλό καιρό.

απ’ τα τελη του 11’ λειτουργει μια beta ως τωρα. εχει πλεον χοτκιζ τα οποια τ’ αλλαζεις σε καθε game, ακομα στο mouse τα πλαινα κουμπια χρησιμευουν για οποιδηποτε κλικταμπλ item(πχ dagger, lothars, refresher κλπκλπ). πανε πια τα δαχτυλα που γινοντουσαν αραχνη. εχει watch game και μπορεις να βλεπεις οποιαδηποτε στιγμη το game που παιζει ο steam friend σου και με πολλες δυνατοτητες στην οπτικη, καθως εχει free camera που την κουμανταρεις εσυ, μπορεις να διαλλεξεις επισης οποιονδηποτε παιχτη απ’ το ιδιο game (πχ, σου γυαλισε ενα pudge που κανει καλα hooks, αραζεις στο κρεβατι και βλεπεις ακομα και τα κλικς του). πλεον γινεσαι εντελως αυτοματοποιημενος και ευχαριστιεσαι gamelplaying. για τα γραφικα ας μη μιλησουμε ή για το ντιζαην των heroes, να ενα [U]δειγμα[/U].

ποτε μου δε χωνεψα το λολ, ειναι διαφορετικο το gameplaying και η λογικη του και δε μου καθετε καλα, δε μπορω να βλεπω heroes που ειναι ελαφρως αλλαγμενοι σε αλλα games να αντιγραφονται ετσι απο hon και lol. η ντοτα ηταν η αρχη, αυτη στηριζουμε.

εχω και γω invite για οποιον μπορει να ενδιαφερεται

Καλά τα γραφικά είναι τρομερά και οι heroes πολύ πιο imba εμφανισιακά. Φαντάζομαι δεν άλλαξαν εντελώς οι heroes και τα items. Καλό αυτό με τα buttons γιατί όντως μπέρδευες τα μπούτια σου. Όπως επίσης και με τα free cams συμπαικτών. Σίγουρα θα βοηθά στο να οργανωθεί καλύτερο game αλλά και να παρατηρείς τακτικές που θα σε βοηθήσουν.

Heroes καινούργιους λογικά θα έχει. Είχα παίξει σε μερικά maps κάποιους καινούργιους αλλά κανονικά σταμάτησα νωρίς και δεν τους θυμάμαι.
Ταυτίστηκα τόσο πολύ με τη Dota (έπαιζα αρκετά 12ωρα) που λογικά θα με ξενίσει η πρώτη επαφή με dota 2. Παίζει να γουστάρω περισσότερο αλλά δεν έχω σκοπό να καώ όπως παλιά. Περισσότερο εγκυκλοπαιδικά ρώτησα.

Για τη φάση της κουβέντας. Ποτέ εννοείται μα ποτέ δεν έλεγα ότι είμαι γυναίκα και είχα ανδρικά ονόματα. Γιατί στην αρχή που ήμουν άμαθη και το έλεγα, όλοι με λυπόταν και δεν μου την πέφτανε ούτε μόνοι, ούτε με gangs, με βοηθούσαν οι συμπαίκτες, δεν με έβριζαν noob κτλ. Μετά άρχισα να παίζω στα ίσια. Εντάξει πάλι godlike δεν ήμουν, αλλά αυτό όχι γιατί δεν ήξερα αλλά γιατί πάντα έκανα συντηρητικό παιχνίδι. Το οποίο εν τέλει δεν με βοήθησε γιατί πάντα κατέστρεφαν το παιχνίδι ζώα και ποτέ δεν έφτανε στο τέλος του ή έστω 20 lvl και πάνω.

Anyway, enjoy your games fellas

:stuck_out_tongue:

υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ έχει invites? :stuck_out_tongue:

χαχαχχα εχω και εγω στηριζουμε γνησιο δεφενς

ενας φιλος μου το αγορασε

τον δουλευω:p

χαχαχ ναι δεν ξερω, απο συνηθεια το ειπα μαλλον

Συμφωνω 100%.

Παιζω ακομα που και που, χωρις να εχω δοκιμασει ακομα ντοτα2.
Μεγαλη αδυναμια στον Witch Doctor. 8)

Νομίζω ότι αν παίζεις καλό Witch Doctor μπορείς να σκίσεις σε game. Εγώ έχω αγαπημένο και ήξερα καλά Rexxar.

πως ακριβως γινεται το θεμα με τα invites.Ηθελα να το κατεβασω καιρο τωρα αλλα δε ξερω πως τελικα παιζεις.

Σου στέλνει κάποιος φίλος στο steam. Άμα θες στείλε pm.

Ειχα κανει το καλυτερο μου σκορ εβερ σε ενα game στο garena. Αντιπαλοι και οι 5 ηταν mates σε -arso mode, και τους εσκισα μονος μου με σκορ 22-0-7. 8)

Πρωτο item- Αghanims Scepter στο 15, Lothars Edge στο 20, και Heart of Tarrasque στο 35. Τον παιζω τελεια :).

/j eleos Για οσους θυμουνται.

Εσεις ποσες φορες μπορουσατε να το πληκτρολογισετε σε ενα δευτερολεπτο :stuck_out_tongue:

ctrl+C , ctrl+V :stuck_out_tongue:
Ψήνομαι και γώ για invite άμα περισσέυει :smiley:

εγω ειμαι ο oolatedsquiggs οποιος θελει κανει αντ (γραφοντας ποιος ειναι)

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Kimahri_Ronso :stuck_out_tongue:

ή αντιγραφη πηγαινε περισσοτερο στα σπελλς =P

nickname : [B]Unisonic[/B]
πρωτότυπο :lol:

όποιος θέλει ας κάνει add. έχω και κάποια extra invites για όποιον έχει ιδέα…