Dota

για δες τα pm σου αγαπητε, που θα σε φοβηθουμε κιολας! :stuck_out_tongue: :lol:

Θεωρώ τελείως ηλίθιο να έχεις νετ σπίτι σου και να καίγεσαι σε νετ καφέ.

Εκτός από μερικές φορές που χρειάστηκε να τυπώσω εργασίες, δεν έχω πληρώσει ποτέ νετ καφέ και ούτε πρόκειται.

Eγώ πάλι κάθομαι κυρίως σε νετ καφέ, γιατί ο μικρός μου αδερφός κατεβάζει όλη την ώρα από το pc μου πολύ πράμα με αποτέλεσμα να αργεί τρελλά το ιντερνετ, σε φάση να χρειάζεται σχεδόν 1 λεπτό για να αλλάξει η σελίδα. Ευτυχώς που από Σεπτέμβριο θα ζώ μόνος μου…

Ειναι αθλια πραγματικα. Πηγαινα ενα διαστημα που δεν ειχα νετ σπιτι και πραγματικα τα ατομα εκει δεν την παλευουν. Επεσε το ρευμα σε μια φαση και μονο που δεν διελυσαν το μαγαζι απο τα νευρα τους. Και δυστυχως βλεπεις και κατι μαντραχαλους εκει που αντι να παν να βρουν καμια γκομενα 25 χρονων γομαρια καθονται και καιγονται.:stuck_out_tongue:

ΠΕΣ ΤΑ!!! Μαζι σου…:ok:

πο ρε πως κανετε ετσι, αμεσως να κατακρινετε…και δε μιλαμε σαφως για τα 12 που χτυπανε κατι καμμενοι, λεμε για κανενα παιχνιδι τη μερα. προσωπικα παιζω πολυ λιγο…αλλα το ιδιο θα μπορουσε να πει κανεις και για εναν που απλα μιλαει στα φορουμς πχ, θα σας αρεζε να σας ελεγε κανεις καμμενο επειδη μπαινετε στο ιντερνετ;…

μπαίνω να παίξω μια τώρα