Double Shot Live at Lazy Club, Friday 27.12.2024

Ένα πολύ όμορφο suggestion για αύριο βράδυ με δυνατές διασκευές και live energy.

Press Release:

"Τους έχετε γνωρίσει σε μορφή ντουέτου. Όμως αυτή τη φορά με πλήρη σύνθεση αλλά και guest εμφανίσεις, η τετράδα των Double Shot επιστρέφει στη σκηνή του Lazy για ένα ανεπανάληπτο Metal Tribute. Ένα δίωρο γεμάτο από κορυφαία διαμάντια της Metal σκηνής που έχουν αφήσει εποχή στις καρδιές όλων.

Accept, Gamma Ray, Judas Priest, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Dream Theater, Queensrÿche, Fates Warning, δεν είναι παρά μερικά από τα μεγαθήρια των οποίων τα τραγούδια θα γεμίσουν τη βραδιά της 27ης του Δεκέμβρη στο Lazy Club – Next Generation. Θα σας δούμε εκεί!"

1 Like

Που είναι αυτό? Μόλις πέρασα από το Lazy Club χθες στα Βριλήσσια και είδα ότι έχει κλείσει. Τεράστια ξενερα, έχω δει πολλά γαμάτα λαηβακια εκεί πριν 20 χρόνια.

Ίσως περάσω μια βόλτα αν είσαι πίσω από τα decks Curehead… Ειδικά αν υποσχεθεί ότι δεν θα παίξεις Manowar…

1 Like

Hello!
θα ηθελα να διευκρινισω οτι εγω δεν ειμαι μελος των Double Shot.
Τα ξερω τα παιδια και τα εχω δει να παιζουν ως ντουετο. Αποψε παιζουν με full line-up and i am sure it will be even more delicious.

Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ειμαι στο λαηβ καθως εχω αποψε το δικο μου dj set σε αλλο μαγαζι και σε αλλο υφος (darkwave-postpunk etc) αλλα ηθελα να προμοταρω οσο μπορω το ηβεντ τους γιατι πραγματικα παιζουν δυνατα και βαζουν και ενα προσωπικο στοιχειο στις ερμηνειες τους.

περισσοτερα για το ηβεντ:

και για το venue:

1 Like

Τελικά αν και νόμιζα ότι είχε κλείσει το Lazy στα Βριλήσσια όταν πέρασα απέξω προχθές καθώς δείχνει κατεστραμμένο , τελικά βλέπω ότι είναι ανοιχτό ακόμα. Άρα είναι ακόμα στην κλασική του διεύθυνση που ήταν τα τελευταία 20 χρόνια και βάλε, αλλά με άλλη διεύθυνση (άντε εξηγα το σε κάποιον αγγλόφωνο τώρα αυτό και πες ότι management = address στα ελληνικα).

Ενημερώθηκα πάντως ότι παίζει καπνός σε εσωτερικούς χώρους ακόμα εν έτει 2024, οπότε δυστυχώς δε θα μπορέσω να παραβρεθώ. Θα ερχόμουν να σου πω μια καλησπέρα εκεί που θα κάνεις dj-ιλικι, αλλά υποψιάζομαι πως θα παίζει κι εκεί άπειρος καπνός… Με έγκυο γυναίκα, απαγορευτικό αυτό. Καλά και μόνος μου δηλαδή… Δεν το καταλαβαίνω γιατί ακόμα μετά από 10 χρόνια να έχουμε τέτοια κατάσταση.

1 Like