Doug Aldrich's Steam Roller @ Jazz Rock, Καβάλα - 07/10/2012

Και ναι πλέον είναι επίσημο!!!

Σύντομα βγαίνει και το Δελτίο Τύπου

καλη φαση, μπραβο σας ντοπιοι διοργανωτες…!!!

Κάτσε να δούμε πόσο μέσα θα μπούμε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σημασία έχει η προσπάθεια… (καλό βέβαια ειναι να μην μπειτε κ μεσα…)

τι φαση ειναι η μπαντα του Aldrich?

Blues/rock φάση και απ’ότι μας είπε θα έχει και κάποιες διασκευές!

Δελτίο Τύπου:

Η Jazz Rock Productions, παρουσιάζει τους Steam Roller. Ένα all-star συγκρότημα των Doug Aldrich (Whitesnake), Michael Devin (Whitesnake) και Joe Travers (Dweezil Zappa). Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής του περιοδείας, τo τρίο θα βρεθεί στην Καβάλα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Jazz Rock, για μία και μοναδική εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους!

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Καβαλιώτες Wild Souls ένα συγκρότημα βαθιά επηρεασμένο από τους Whitesnake και γενικότερα τον hard rock ήχο

Jazz Rock: Φιλελλήνων 9, Καβάλα
Doors Open: 20:00
Έναρξη: 21:00

Εισιτήρια:
Προπώληση: 15?
Ταμείο: 17?

Πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.
Θα δοθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937377442, 6938969499

Σύντομη βιογραφία:
Μετά από την περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου δίσκου των πολύ-πλατινένιων Whitesnake, ο κιθαρίστας και συνθέτης Doug Aldrich και ο μπασίστας-τραγουδιστής Michael Devin αποφάσισαν μαζί με τον drummer του Zappa, τον εκπληκτικό Joe Travers, να ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια με το συγκρότημα τους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των Whitesnake για το 2012.
Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα. Το συγκρότημα κατακλείστηκε από προσκλήσεις. Δεν προκαλεί έκπληξη βέβαια καθώς το τρίο ακούγεται ως εξαμελές συγκρότημα.
Ο Doug Aldrich πέρασε χρόνια παίζοντας κιθάρα δίπλα στον metal master Ronnie James Dio πριν γίνει μέλος των Whitesnake, όπου έχει γράψει μαζί με το θρυλικό frontman David Coverdale τους δύο τελευταίους δίσκους του συγκροτήματος.
Ο μπασίστας και τραγουδιστής Michael Devin, έχει περάσει πολλά χρόνια περιοδεύοντας δίπλα στους Kenny Wayne Shepherd και George Lynch (Dokken, Lynch Mob) πριν μπει στους Whitesnake.
Ο drummer-κτήνος Joe Travers, σχετίζεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με Zappa από την ηλικία των 10 ετών. Έχει παίξει με τα διάφορα συγκροτήματα του Dweezil Zappa (γιο του θρυλικού Frank Zappa), με τους Billy Idol, The Motels και Duran Duran. Είναι επίσης ο Θεματοφύλακας του Ιδρύματος Οικογένειας Zappa.
Οι Steam Roller, γιορτάζουν την μοναδικότητας τους σαν μουσικοί και σαν προσωπικότητες. Η μουσική τους είναι ωμή και γεμάτη από στοιχεία που γέννησαν το rock.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΚΑΒΑΛΑ

Nemesis Guitar School - http://www.nemesisguitarschool.com/

Music Place - http://www.musicplace-kavala.gr/

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Stixi Tattoo Studio - https://www.facebook.com/tattoostudio.stixi

ΔΡΑΜΑ

Modern Music Academy - http://www.facebook.com/pages/Modern-Music-Academy-Drama/181424695301655

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καφέ Καπλάνειο - http://www.facebook.com/pages/Cafe-Kaplaneio/260906540636446

ΑΘΗΝΑ

Καγμάκης Μουσικά - http://www.kagmakis.gr/

Eκει θα 'μαστε!:slight_smile: