Δυστυχως η εμπνευση τους βαλτωσε σαν την Νεα Ορλεανη. Απογοητευση.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχως η εμπνευση τους βαλτωσε σαν την Νεα Ορλεανη. Απογοητευση.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε οχι και η εμπνευση τους βαλτωσε ρε φιλε λιγο υπερβολικος εισαι τωρα!να μου λεγες για φωνη Ανσελμου να σου λεγα ναι αλλα σαν EP μετραει ασχημα!!Btw Nola δεν ξαναβγαινει…Αλλα αυτο εδωκαθε μερα σε πορωνει ολο και πιο πολυ! Steeple & Bacchanalia μπορουν να παρουν ανετα θεση στα setlist τους για πολλα χρονια
Μωρε και Over the Under να εβγαζαν ευχαριστημενος θα ημουν.
Η φωνη του οντως χαλασε πολυ.
Χμ, μεχρι στιγμης δε μπορω να πω οτι μ ενθουσιασε το ΙΙ. Σα να μου φαινεται καλυτερο το purple. Βεβαια στην αρχη και με το purple δεν ειχα ενθουσιαστει και επαιξε κωλοτουμπα με τις ακροασεις οποτε επιφυλλασομαι.
Με τις ακροάσεις, συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι κι εγώ, αλλά ξεχώρισα περισσότερο τα Conjure και Sufferers Years.
Σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο ep, αλλά και πάλι κάτι λείπει.
Και η φωνή του Phil, πολύ κουρασμένη.
Το τρελο μαυτο το Ep ειναι οτι ο καθενας εχει δικια του αποψη.Ακουσα ατομα συμπεριλαμβανομένου και εμού να εχουνε τρελαθει αλλους να λενε οτι χρειαζεται πολλες ακροασεις αλλους να μην το πολυγουσταρουν…με πιο πολλες ακροασεις πιστευω θα αγαπηθει φουλ
Τους ειδα πριν μια εβδομαδα στο Melkweg στο Amsterdam τα μαμησανε ολα οι αρρωστοι…τα νεα κομματια πολυ δυνατα σε λαιβ καταστασεις
Δώσε ενα setlist
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑ και καποια πολυ δυνατα νεα!για να δουμε αν θα ναι μονο για ενα λαιβ ωστοσο η εχουν και αλλα σχεδια…
http://www.metalkaoz.com/metal-news/13959-superjoint-ritual-added-to-hhff-2014.html
21 Χρόνια από το NOLA. Ένας από τότε αγαπημένους μου δίσκους .
Ότι και να λέμε για τα mid 90s βγήκαν κορυφαίες δισκάρες !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκπληκτικη δισκαρα. Το εξωφυλλο ειναι εδω και χρονια wallpaper σε εναν απο τους υπολογιστες μου.
Δεν ξέρω αν έχουμε τέτοιο thrend αλλά θα ήθελα να φτιάξουμε ένα για τις δισκάρες από το 93-94 μέχρι το 96-97 .
Αυτός εδώ σίγουρα θα ήταν στο top 5 για μένα .
Top 5 είναι πολύ λίγα . Απλά μιλάω για μια λίστα που δεν θα βάλουμε μέσα το Black album, seasons , painkiller, rust in peace κτλ που κυκλοφόρησαν στις αρχές της δεκαετίας ή τα πρώτα των slipknot και system of a down, το Gathering που Κυκλοφόρησαν στο τέλος , αλλα τα ενδιάμεσα .
Ε ναι ρε, '94 και '96 είναι αυτά που είπα :)!
Τρελή δισκάρα, άργησα καμιά 10ετία να την πάρω πρέφα αλλά τα λόγια είναι περιττά…
Κι εγώ άργησα πολύ…Αλλά σχεδόν πάντα έτσι παθαινω
Από τη μέρα που άκουσα το NOLA ,.άλλαξε όλη η μουσική μου κοσμοθεωρία όσον αφορά τους λόγους που θέλω να μάθω κιθάρα, τι ήχο θέλω να πετύχω και ποια μουσική επιθυμώ να υπηρετήσω εάν και εφόσον…
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τα λίγα (μπορεί και το μοναδικό ) supergroups που θεωρώ ότι είναι κανονική μπάντα …