Down

Κρίμα για τον Κιρκ, ο ήχος του ήταν μέτριος αλλά έγραφε καλά κομμάτια στην κιθάρα. Ειδικά για το στυλ μουσικής τους.

The new Ep is finished and set for release. It will simply be called [B]?Down IV ? Part Two? [/B]and will be [B]released on May 13, 2014.[/B] It was tracked at Nodferatu?s Lair (Philip?s home studio) ? and produced by Michael Thompson.

1. Steeple
  2. We Knew Him Well
  3. Hogshead/Dogshead
  4. Conjure
  5. Sufferer?s Years
  6. Bacchanalia

Δώστε [B]DOWN[/B] στο λαό και με το καλό να μας ξανάρθουν

Ωραιο εξωφυλλο, θα ειναι μια μεγαλη εικονα οταν θα βγουν και τα 4 EPs. Να δουμε πως θα ειναι το αποτελεσμα χωρις Kirk…

ένα πρώτο δείγμα από το καινούριο ΕΡ

πείτε εντυπώσεις γιατί είμαι δουλειά και δεν έχω ηχεία!!

Mέτρια πράγματα…

εμενα μ αρεσει παντως. ωραια γκρουβατα πραματα

…συμφωνώ:):!:

+1 και απο μένα, ωραίο.

Καλό αλλά ο Anselmo χαροπαλέυει για να τραγουδήσει…

ενα εχω να πω.

[SPOILER]CONSUME IT.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALL[/SPOILER]

Ακούτε [B][U]εδώ[/U][/B] το νέο EP των Down.

Βίβες μαγκες.Τρελη sabbathila ειναι το Ep ειδικα τα Steeple,We know him well,Conjure και το τελευταιο ειναι κομματαρες.Ετη φωτος μπροστα απτο πρωτο για μενα…Keenan με τον καινουργιο μοιαζουνε ανελπιστα καλο διδυμο.

Δεν προλαβα να το ακουσω αλλα τετοια λετε και μου 'ρχεται να βαλω μουσικη στη δουλεια, να παρω και κανα bourbon απο μια καβα εδω κοντα και να αρχισω να πωρωνομαι…

H αλήθεια είναι πως περίμενα μετριότητα αλλά τελικά είναι πολύ καλό. Μπράβο μωρή μπαντάρα.

Η φωνή του Ανσέλμο, πάντως, είναι κατεστραμμένη beyond repair.

…όπως και νά’χει καλύτερη δουλειά απ’το απλά καλό Ι:):!:

Προβλεπω να γινεται χαμος στα live με το Steeple τι κομματαρα ειναι αυτη!?

Πόσο κρίμα για αυτή την (πρώην) φωνάρα…