Download Festival 2013 [14-16/06/2013]

[CENTER]

[SIZE=“5”]14 June 2013 [/SIZE]

[SIZE=“4”]Slipknot + more bands T.B.A[/SIZE]

[SIZE=“5”]15 June 2013 [/SIZE]

[SIZE=“4”]Iron Maiden + more bands T.B.A[/SIZE]

[SIZE=“5”]16 June 2013[/SIZE]

[SIZE=“4”]Rammstein + more bands T.B.A[/SIZE][/CENTER]

φετος ειμαστε οπου παιζουΝ οι Daft Punk.

γαμάτος ο φετινός headliner, θα προσπαθήσω να κλείσω εισητήρια σύντομα

Terra Vibe θα γινει;

ΟΑΚΑ!

είσαι κακούλης

κη εγώ θα κλήσω ησητήρια σήντομα ο χεντλαηνερ γαμάη.

Download Festival
German metal band Rammstein are confirmed as the second headliner for Download 2013. Their first EVER Donington performance

Τιμές για τριήμερο να φανταστώ δεν ξέρουμε ακόμα ε? Αν ξέρει κανείς τις περσινές,ας τις ανεβάσει.Thanks!

φετος ειμαστε οπου παιζουΝ οι Daft Punk.

Ναι για πείτε λίγο για τιμές κάποιος. Τόσοι πήγατε πέρσυ.
Και πόσο σας βγήκε το όλο πακέτο.

Φέτος το εισιτήριο μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα για όλες τις μέρες & camping, το πακέτο όλο δηλαδή ήταν 190 ευρώ πάνω κάτω, αν θυμάμαι καλά.

Πρόσθεσε σ’αυτά τα έξοδα για το αεροπλάνο και την διατροφή στο φεστιβάλ.

Τι εννοείς ‘‘μεταφορικά’’ ? Αεροπλάνο συμφέρει για Birmingham ή είναι πολύ ακριβό οπότε καλύτερα π.χ. Λονδίνο και μετά τραίνο,ας πούμε? Πείτε λίγο οι παλιοί,γιατί απο Αγγλία δεν πολυξέρω.

rammstein headliners?Και maiden england?
Να δουμε και τον τριτο γιατι προβλεπεται πολυ καλο ενα τριημερακι!

Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι εκεί και φέτος, ελπίζοντας σε ένα καλό 3ο headliner γιατί γιατί οι Rammstein δεν μου λένε πολλά. Πάντα έχει ένα τέτοιο headliner πάντως, βάζοντας αντίστοιχα ένα πιο classic rock όνομα ως headliner στη 2η σκηνή.

Τώρα αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικό προϋπολογισμό για ταξίδι από Ελλάδα και camping μέσα στο site, μην υπολογίσετε κάτω από 500αρικο.

Επίσης, αν είναι να μείνετε στο camping, να μην τσιγγουνευτείτε τις 20 λίρες παραπάνω για να πάτε στο family camp, εκτός κι αν σας συγκινεί η πιθανότητα να πέφτουν πάνω στη σκηνή σας μεθυσμένα αγγλάκια και σας αρέσει να “κοιμάστε” με φασαρία.

Όσον αφορά στη μεταφορά, η βέλτιστη λύση αν πάτε 3-4 άτομα είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και να κλείσετε μια θέση το parking του festival. Αλλιώς θα πρέπει να πάτε στο σταθμό των λεωφορείων της Victoria και από εκεί να πάρετε λεωφορείο για το festival, κάτι που θα σας πάρει μαζί με ανταποκρίσεις-καθυστερήσεις περίπου 6-7 ώρες σύνολο. Με το αμάξι η απόσταση είναι 3,5-4 ώρες. Φυσικά, καλό είναι να έχτετε προκρατήσει (προπληρώσει δλδ) ό,τι κάνετε κάποιο διάστημα πριν.

Επίσης, το κόστος μέσα είναι πολύ υψηλό. Στη φτήνια, δύσκολα θα την βγάλει κανείς με λιγότερες από 20 λίρες τη μέρα (τουτέστιν 1-2 “φαγητά” και 1-2 μπύρες/whatever).

Αυτά εν ολίγοις.

Λοιπον,εγω εχω παει 2 φορες DOWNLOAD (2009-2012) Τα αεροπορικα πλην Λονδινου ειναι τσιμπημενα.Εχει ενα αεροδρομιο ακριβως διπλα απο το Ντονινγκτον αλλα η τιμη του εισητηριου ειναι 8O Αστα…αρα σε συμφερει να πας GATWICK οπως πηγα εγω φετος με easyjet.Το εισητηριο ειναι αναλογα ποτε θα το κλεισεις…παντως πανω απο 200 ευρω πηγαινε ελα δεν θα σου βγει.Απο το αεροδρομιο πρεπει να παρεις τρενο για LONDON ST PANCRAS και απο εκει αλλαζεις τρενο για DERBY.Στο derby οταν κατεβεις εχει λεωφορεια που σε πανε καρφι download,το προγραμμα το ανακοινωνει επισημα το σαιτ του download κανα μηνα πριν το φεστιβαλ και ειναι 6 λιρες και για τις 2 διαδρομες,τα εισητηρια τα παιρνεις εκεινη την ωρα,δεν τα κλεινεις μεσα απο σαιτ.Τωρα τα λεφτα για τα τρενα μου βγηκαν κοντα στα 100 ευρω ολες οι διαδρομες (μεσα απο πιστωτικη μονο μπορουσα να τα κλεισω…α και ψαξτο γιατι εγω στην αρχη ειχα βρει τα τρενα κοντα στα 180 ευρω και επειδη μου φανηκαν πολλα βρηκα απο αλλο σαιτ τα ιδια εισητηρια 100 ευρω).Εγω το 2009 ειχα μεινει σε ξενοδοχειο κοντα στο derby και μου πηγε για 4 μερες περιπου 400 ευρω.Φετος πηγα καμπινγκ.Αν πας εκει υπολογισε πιο λιγα.Συνολο φετος με 2-3 μπλουζες που αγορασα και φαι 2 φορες την ημερα και λιγες μπυρες μου πηγε μεσα κανα 300 ευρω.Αρα συνολο 190(εισητ.φεστ.)+200(αεροπορικα)+100(τρενα)+300 περιπου 800 ευρω.Τοσο μου βγηκε και δεν σου βαζω την κλωτσια που φαγαμε λογο καιρου και αναγκαστηκαμε να παρουμε καποια πραγματα απο εκει για την σκηνη.Παντως φετος ηταν κορυφη το φεστ.Επειδη εχω παει και wacken και graspop μπορω ανετα να πω πως απο κοσμο ειναι πιο καλα σε σχεση με τους γελοιους τους Βελγους.Αν θες αλλες πληροφοριες το Σαββατο θα ειμαι moonspell.Στειλε μου μηνυμα εδω και θα σου πω να βρεθουμε.

Παίδες, χίλια ευχαριστώ σε όλους!!!
Μιά μικρή διευκρίνιση, που έπρεπε να κάνω εξαρχής γιατί κουραστήκατε άδικα σε κάποια.Το μέχρι στιγμής σχέδιο προβλέπει διαμονή σε φιλικό σπίτι στο Birmingham (απ ό,τι είδα κάπου στα 65 χλμ μακριά). Τι λέτε, συμφέρει? Ή ό,τι γλιτώσω απ το camping(αλήθεια,έχει μεγάλη διαφορά το εισιτήριο με και χωρίς camping?) θα το φάω σε τραίνα πήγαινε-έλα? Επίσης,αν ξέρει κάποιος, υπάρχει συγκοινωνία προς Birmingham το βράδυ(π.χ. τραίνο)? Σκεφτόμαστε και μήπως νοικιάσουμε αυτοκίνητο…

Η αποψη μου ειναι πως δεν πολυσυμφερει ετσι οπως λες.Γενικα τα τρενα ειναι ακριβα στην Αγγλια.Επισης 30 λιρες εχει διαφορα το καμπινγκ απο το απλο εισητηριο του φεστ.Αν εχετε αμαξι,οκ,αλλα μετα απο την κουραση ολης της μερας η οδηγηση θα ειναι ταλαιπωρεια.

Άρα καταλήγουμε στο να νοικιάσουμε αυτοκίνητο μάλλον…

επίσης κράτα στο μυαλό σου πως με αυτοκίνητο θα φας και πακέτο με την κίνηση. πέρσι την τελευταία μέρα στις 4 το πρωί δεν έιχε αδειάσει το πάνω παρκινγκ. και το ξέρω γιατί είμασταν εκεί και κοιμόμασταν στο αυτοκίνητο. επίσης το πρωί θα πρέπει να έρχεστε σχετικά νωρίς για να γλιτώσετε από τις ουρές.
γενικότερα να ξέρεις…ταλαιπωρία θα φας οτι και να γίνει. Αν μείνεις καμπινγκ παίζει να βρέξει και να γαμηθεί το σύμπαν. Αν μείνεις εκτός χώρου θα ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις…
η καλύτερη συμβουλή είναι να το οργανώσεις όσο πιο προσεκτικά μπορείς.
πχ μην την πάθεις όπως εμείς την πρώτη φορά που πηγαμε να χάσουμε το αεροπλάνο γιατί είχαμε βάλει την πρωινή πτήση και φτάσαμε εντελώς οριακά και ενώ είχε ολοκληρωθεί η επιβιβαση
Για εμένα το πιο κουραστικό πραγμα στο download ήταν, είναι και θα είναι ή βροχή (και η λάσπη κατα συνέπεια). Αλλά οκ…δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή