Download or Sonisphere?

Επειδη ετσι κι αλλιως βρισκομαι Αγγλια, αμφιταλαντευομαι σε ποιο απο τα δυο να παω (αν παω)…


Aπο την μια θελω να παω στην πρωτη μερα του DOWNLOAD να δω τους αγαπημενους μου Bad Religion μαζι με Flogging Molly και να χαζεψω λιγο Offspring και Rob Zombie.
Και απο την αλλη θελω να παω στο Sonisphere να δω New Model Army και Sisters of Mercy. Θα γουσταρα βεβαια να δω Gary Newman και Alice in chains αλλα παιζουν σε αλλες μερες και οσο σκεφτομαι πως θα σκασω τα χρηματα μου σε ενα φεστιβαλ οπου παιζουν λεφταλικα και μεηντεν που και δωρεαν να μου λεγανε δεν θα πηγαινα να τους δω, το σκεφτομαι…

Αν και η απάντηση φέτος για τους περισσότερους είναι μάλλον προφανής (Sonisphere), εν τέλει έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός. Αν το Download έχει περισσότερες μπάντες που σου αρέσουν τότε πας εκεί, αν όχι πας Sonisphere. Γιατί προβληματίζεσαι;
Προσωπικά αν και το lineup του Sonisphere είναι από άλλο πλανήτη θα πήγαινα Download (δεν πιστέυω ότι το λέω αυτό!) γιατί θα ήθελα να δω Aerosmith που περιοδεύουν πιο αραιά σε Ευρώπη και φέτος θα ήταν ευκαιρία, ενώ Maiden και Metallica περιοδεύουν συνέχεια.

εγώ θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, να ανακοινωθεί και το line-up του rockwave, και αποφασίζεις μετά…

Καλό!!:lol:

καλά εσύ θα αγόραζες εισιτήρια και για τα δύο και θα πούλαγες το ένα μετά

:wink: πόσο καλά με ξέρεις, πόσο…

Magic circle

απο mainstream bst

Αντικειμενικα Sonisphere…
Περα απο ΟΛΑ τα τερατα εχεις Sisters of Mercy - Electric Wizard.

Αλλα Download εχει [B]SIKTH[/B] !

Γενικα παντως πολυ ακριβα τα Αγγλικα γουστα… 2η χρονια παω σε αλλο Ευρωπαικο φεστιβαλ λογω τιμης/value for money.

Ειναι καθαρα θεμα γουστων και προτιμησεων, για εμενα π.χ. δεν θα υπηρχε ουτε ενα nanosecond σκεψης, εννοειται Sonisphere με κλειστα ματια.

Το φετινό λάιν-απ του Σονυ είναι για να πάρεις δάνειο να πας!