Ειχαμε Dr.Rock που παρεθεταν θεματα για προβληματισμο, ειχαμε μερικα με χιουμορ, ειχαμε και μερικα ανουσια. Ενα απο αυτα πιστευω οτι ειναι και το τελευταιο http://www.rocking.gr/article5209.php
Δεν εχω κανενα προβλημα με την κατευθυνση του σαν κειμενο. Αλλα δεν πηρα απολυτως τιποτα διαβαζοντας το και πιστευω και οποιος αλλος το διαβασε. Εκτος αν καταφερε να γελασει καποιος μ’αυτον το μακρυναρι οποτε παω πασο.
Οκ τοτε, αφου καποιοι το βρηκαν αστειο τοτε παω πασο.
Oυτως ή αλλως το εθιξα γιατι ο προβληματισμος μου ηταν αν ενα τετοιο αρθρο εχει να προσφερει οτιδηπωτε στο ροκιν ή αν μπηκε για να μπει. Εφοσον καποιο το βρηκαν πετυχημενο τοτε δεν μου πεφτει λογος. Γι’αυτο αλλωστε ανοιξα το τοπικ για να δω γνωμες και απο αλλους αναγνωστες του.
Εντάξει δεν ήταν κακό …βασικά ο τύπος γραφει γενικά ωραια…οπότε με ή ανευ πειεχομένου το κείμενο μου αρεσε που το διαβασα γτ εχει ωραιο λόγο…Οι σκορπιονιστες μπορεί να ξενερωσαν I see the reason…
αν κρινουμε απο την συναυλια του brett anderson (suede)που δεν ειχε ανακοινω8ει ουτε καν στα Live dates μια μερα πριν την συναυλια εχει δικιο ο dr rock .σκοτεινες δυναμεις παλι δεν κανουν promotion στις συναυλιες εκτος αν ειναι της didi…:-k
Δε θα ασχοληθώ με το κείμενο,να σημειώσω μόνο πως η φράση “πέσαν οι μάσκες” είναι καθαρή μπηχτή στον Six String Sting και σ’αυτό που έγραψε στο ποστ του (“έπεσαν οι μάσκες”) απ’το οποίο και έγινε χαμός μεταξύ εδιτορτς και μοντς.
Σε κειμενάκι του site να υπάρχουν μπηχτές για users στο forum…μάλιστα.
Όλοι καταλαβαίνουμε.
Γιατι εχω την εντυπωση πως αν το κειμενο αναφεροταν στους Him,Evanescence,Manowar,Tokio Hotel κλπ κανενας Μεταλ λοζ,ρουντολφ και λοιποι φανμποηδες δεν θα ειχαν κανενα απολυτως προβλημα με το κειμενο?
Προσοχη με τη λεξη φανμποηδες δε θελω να πικαρω καποιον απο εσας προσωπικα.
Πραγματικα ωρες ωρες απορρω γιατι τσαντιζεστε τοσο πολυ οταν σατυριζουν τους Σκορπιονς…ουτε μεροκαμματο να σας παρειχαν…
Συγγνώμη ρε παιδιά. Δηλαδή μόνο εγώ βρίσκω αστείο το εξής:
Η μεγαλύτερη γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου (F.C. Scorpions) έβερ! Για 5 χρόνια, λοιπόν, ο Uli John Roth έπαιξε σε αυτή την ομάδα δεξί χαφ και μάλιστα ακόμα μνημονεύεται για μια ιστορική εμφάνιση με αντίπαλο την αρμάδα του Τόκυο το 1978. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ούλι Τζομπ Ροθ έβαλε 17 γκολ, παίζοντας μόνο 7 νότες. Αναφέρθηκαν μάλιστα και 3 θάνατοι πωρωμένων τζαπονέζων οπαδών, οι οποίοι ένιωσαν μια ξώφαλτση νότα να τους διαπερνάει το στέρνο. Και αυτό είναι ηχογραφημένο ντοκουμέντο