μη μας ξενερωνεις ρε συ, ασε να ονειρευτουμε ενα CAFO, ενα tempting time…
“Εύκολα” με την έννοια να έχουν hooks ώστε να έχει από κάτι να πιαστεί ο κόσμος που δεν τους ξέρει. CAFO, Physical Education, Woven Web κτλ. είναι τέτοια.
Α, τωρα καταλαβα. Παντως απο το σετλιστ που κοιταζω τα περισσοτερα ειναι “ευκολα” ή τουλαχιστον μου φαινονται εμενα τετοια. Ευκαιρια να τα ακουσετε οσοι λετε δεν ειναι του γουστου σας οι ανιμαλς και να ειστε προετοιμασμενοι
Sold out τα general admission εισιτήρια. Οποιος θέλει να πάει μένουν μόνο vip και fanzone.
βλέπω το map της αίθουσας και ψάχνω να καταλάβω ποιά ειναι η καλύτερη θέση για το live χωρις να είσαι σαν σαρδέλα. το οικονομικό δεν μαπασχολεί. αξίζει λέτε να τα δώσω για τραπεζοκάθισμα η θα την πατήσω και θα έχω κοσμο πάνω μ?
Ελα ρε γμτ, κρίμα που δεν θα πάω
Ρε μαλάκες τι sold out λέτε τώρα, δεν πρόλαβα να πάρω! Αλλάξτε χώρο ρε!!!
Πωωωω αρχίζω και φοβάμαι. Κλείνω το βράδυ
Καλύτερα θα ήταν να γινόταν σε χώρο στιλ κλειστό tae kwon do ή κάτι παρόμοιο. Χώρο δηλαδή που θα χωράει τουλάχιστον 7000. Θεωρητικά οι dt θα έπρεπε να έχουν πολλή ζήτηση δεδομένου ότι είναι μεγάλη μπάντα, με πολλούς Έλληνες φαν και έχουν να μας έρθουν 8 χρόνια. Χώρο δεν νομίζω να αλλάξουν οπότε θα χάσουν πολλούς της τελευταίας στιγμής γιατί λίγοι θα πληρώσουν για vip κλπ
Την προηγούμενη φορά (στη Μαλακάσα) είχαν κάτι περισσότερο από 3 χιλ. κόσμο. Δεν θα μπορούσαν να πάνε στο tae kwon do.
Επίσης, 20 μέρες πριν, το να αλλάξουν πάλι venue δεν μοιάζει και πολύ πιθανό σενάριο.
Μόνο τρεις χιλιάδες άτομα για DT; ΔΕΝ είναι λίγα; Για ποιο λόγο δεν επέλεξαν έναν ποιο άνετο χώρο;
Αν δεν κάνω λάθος, το μαγαζί είναι του Λώρη;
Μολις εκλεισα, πολυ το ειχα αμελησει και παραλιγο να μεινω απ εξω. Πρωτη φορα αργω τοσο να παρω εισιτηριο για συναυλια που θα παω 100%. Παλι καλα που ενημερωσατε, θενξ
Όχι μόνο δεν πρόλαβα εισιτήριο, αλλά και ενιαία να ήταν, πάλι στην μέση της αρένας θα καθόμουν για καλύτερη ακουστική. Αν ακούσετε κάποιον να πουλάει κανένα, σφυρίξτε κλέφτικα!
Βγήκαν οι ώρες και οι Theater λέει η εταιρεία πως θα παίξουν 90 λεπτά!!!
Παίζουν και οι Doors στις 6??? Κριμα που δεν προλαβα εισιτήριο.
Κλάμα
Χαίρομαι που είναι νωρίς… Θα το παίξουν το δίωρο εύχομαι
Μακάρι να αλλάξει χώρο πάντως.
Έτσι όπως βλέπω το σχεδιάγραμμα του χώρου ξενερώνω απίστευτα.
Αυτό με τα τραπέζια τι αχταρμάς είναι πάλι;
Τέλος πάντων μάλλον θα προσθέσω κάποιο άλλο live αντί των DT στο πρόγραμμα.
H πλάκα είναι πώς κοίταζα τιμές και σήμερα έχει φεστιβάλ στην Ιταλία με Tool, Smashing pu. και Dream theater με είσοδο 70 ευρώ.
Σουηδία βλέπω λέει επαιξαν
- Untethered Angel
- As I Am
- Fall Into the Light
- Peruvian Skies
- The Dance of Eternity
- Lie
- Pale Blue Dot
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ?! Αυτά είναι δεν είναι μια ώρα σκάρτη.
Φανταζομαι ρωτησες την εταιρια πόση ωρα θα παιξουν?
Οπότε λογικα δεν θα παιξουν ολο το scenes αν κρινω απο τα τελευταια τους λάιβ και το σετλιστ.φμ.
Οχι μόνο δεν χαλιεμαι αλλά μου εφτιαξε περισσοτερο τη διαθεση