Μισό best of και μισό most indifferent of
Due to the high demand for the Dream Fest, we are adding new ticket category - “VIP light”. It`s a standing zone on the balcony level which includes:
● entrance priority
● individual bar
Get your tickets: https://eventation.gr/dream-theater.html
VIP LIght, για χοντρούς έχει τίποτα;
Και ποτό χορό θα έχουμε στο τέλος.
Πάντως βλέπω κάτι σχόλια στα σοσιαλ μίντια που πέφτει κράξιμο. Μη φάμε καμία φόλα και παίξουν καμία ώρα μόνο.
Λογικο και σωστο ειναι να πεφτει κραξιμο, μακαρι να το παρει πανω της η μπαντα και να παιξουν περισσοτερη ωρα και με καλυτερο setlist. Πιστευω οτι φταινε κυριως οι promoter αλλα εχει και η μπαντα ευθυνη για ολη αυτη την συγχυση που δημιουργηθηκε, αν ηταν ο Portnoy ακομα στους Dream Theater δεν νομιζω να ειχε γινει ποτε κατι τετοιο για πολλους και διαφορους λογους.
Παιδιά δυστυχώς το setlist είναι δεδομένο άμα δει κανείς τι έχουν παίξει μέχρι στιγμής και δεν νομίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Έχει γίνει μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ/παρεξήγηση προφανώς γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι η μπάντα το έκανε εσκεμμένα. Δείτε παρακάτω και πως διαφημίστηκε αρχικά το ένα από τα δύο Live που έδωσαν εδώ στη Σουηδία και πως διορθώθηκε στη συνέχεια.
Θα λεγε κανεις πως ηταν… ξε-Gävle
Δηλαδή γιατί σε εμάς να έχουν διαφορετικό setlist από την υπόλοιπη περιοδεία;
Εκτός αν για το διοργανωτή 3-4 τραγούδια=ολότητα…
Δεν γίνεται να φταίνε ολοι οι Ευρωπαίοι διοργανωτές.
Προφανώς το management της μπάντας φέρει ευθύνη…
Δε βλεπω την αναρτηση στο φεισμπουκ . Την κατεβασαν;;
Γενικα κουρασε το πραγμα
Εδιτ: οκ, το βρηκα, τα σβησανε τα περι ολοτητας
Whaaatt.??? Εγώ με μια απλότητα δε θα έρθω τελικά.
ρε μαγκες με μετρό μας παίρνει? δλδ θα εχουμε βγει πριν τα μεσανυχτα τι λετε?
Αν βγουν 9.30 οπως λεει το προγραμμα κ παιξουν 1,30 ωρα προλαβαινουμε ανετα
Ελπίζω ο χώρος να είναι αξιοπρεπής με σωστο εξαερισμό και όχι φίσκα.
ο χώρος γαμάει, ειναι σκυλάδικο. φίσκα… σχετικά μπορεί και να είναι. εχει τραπέζια.
κανονικα σε κατι φωτο αν δειτε που εχει στο googlemaps κ τα σχετικά, έχει καρέκλες τραπέζια παντού αλλα για συναυλια τετοια τα βγαζουν λογικα. σίγουρα το general admission θα ειναι ορθαδικο κλασσικό…κ έτσι θέλω… επισης που ειναι το schedule για ρίχτο ένας…
Μας το ανακοίνωσαν οι Ρώσοι νωρίς και μπερδευτηκαμε… Κι εγώ ο έψαχνα αλλά έχει ποσταριστει