DREAM THEATER Αθήνα 2/7/2019

Ειναι λιγο τραγικό να μιλάει κανείς για εστω και δημόσια προσωπα με αρκετά χυδαίο τρόπο.
Σαφέστατα η Μαντώ ητάν μια χυμωδής και ελκυστική γυναίκα, εκτός απο μια ικανοτατή τραγουδίστρια,
αλλά το να διαβάζει κανεις τέτοια πράγματα για μια μητέρα 2 παιδιών που τυγχάνει να γνωρίζω, είναι περα για πέρα τραγικό.

1 Like

Λολ, αν δεν τη γνωριζες προσωπικα θα ηταν οκ;

Εγω μολις τον επαιξα με Μαντω, απλα για συμπαρασταση στον αριαν.

2 Likes

Να παίξεις και ανώριμους. Εντωμεταξύ γράφει other bands αλλά ΔΕΝ έχουν πει κουβέντα, 1 μήνα πρίν.
Αν και θα τους δω Βαρκελώνη, στο εκει φεστιβάλ οπότε - απο πιτα που δεν τρώς … δεν πα να’ναι και καμμένη.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού για την συναυλία των #DreamTheater στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου 2019 και της μεγάλης προσέλευσης των θεατών που αναμένεται, η εκδήλωση μεταφέρεται από το Θέατρο ΑΛΣΟΣ (Πεδίο Άρεως) στο GAZI MUSIC HALL (Ιερά οδός 7-13, Αθήνα).

Οι όροι των εισιτηρίων, η μέρα, η ώρα προσέλευσης του κοινού και οι τιμές των εισιτηρίων ισχύουν κανονικά.

Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα ισχύουν και για τον νέο χώρο σύμφωνα με τις κατηγορίες τους (γενική είσοδος, Fan Zone και VIP).

Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
email: el.kondrat@gmail.com
τηλέφωνο: 210 69 81 127

3 Likes

Καλύτερα κλειστό πιστεύω για μπάντα όπως οι Θηατερ

Κλείνω κι εγώ σιγά σιγά εισιτήριο

2 Likes

Gazi music hall ειχαν παιξει οι twisted sister το 11’ και οι monster magnet το 15?

Εγω ξενερωσα, μια χαρα θα ηταν στο παρκο

1 Like

Τα vip που θα κατσουν?χαχα

1 Like

Τώρα που το σκέφτομαι, τόσο μικρό είναι αυτό το άλσος και χωράει το Gazi Music Hall περισσότερους ;;

4 Likes

Δηλαδη το fan stage τι αξια εχει πλεον?
Ευτυχως που δεν πηρα εισιτηριο απο νωρις και θα εξοικονομησω 25 ευρουλακια για βοτκαρες :blush:

Αυτή είναι η κάτοψη του καινούργιου χώρου για την συναυλία (τον βρήκα εδώ)

https://eventation.pro/dream-theater.html

Στους εξώστες είναι τα VIP εισιτήριά, και από ότι φαίνεται από το πλάνο (όταν πας να επιλέξεις εισιτήριο, είναι αριθμημένα, οπότε υποθέτω ότι θα έχει καθίσματα.)

Δεν έχω πάει ποτέ στο Ghazi Music Hall (Θα έρθω από Θεσσαλονίκη για την συναυλία)

Απλά έχω κάποιες απορίες (κάποιος που έχει ξαναπάει, ίσως μπορεί να απαντήσει)

Τι χωρητικότητα έχει ο καινούργιος χώρος?

Με δεδομένο ότι στους εξώστες θα έχει καθίσματα (τουλάχιστον μπροστά):

Υπάρχει περίπτωση το Gazi να χωράει περισσότερο κόσμο, σε σχέση με έναν open air χώρο? Δηλαδή δικαιολογείται αυτό που αναγράφει η ανακοίνωση? «Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού» & «της μεγάλης προσέλευσης των θεατών που αναμένεται»?

Από κλιματισμό τι λέει για Ιούλιο μήνα? Θυμάμαι είχα πάει τον Ιούνιο του 2010 στο Fuzz για την συναυλία των Lamb of God, και οι συνθήκες ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ!!! (λιποθυμούσε κόσμος από την ζέστη, και τα πλακάκια στο πάτωμα γλιστρούσαν)

Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος, πρέπει να χωράει κάνα τριχίλιαρο.

Δεν ξέρουμε αν χωράει παραπάνω από το Άλσος, γιατί στο Άλσος έχει να γίνει συναυλία κάτι δεκαετίες. Δε γίνονται συναυλίες εκεί και δεν ξέρουμε καν πώς θα ήταν διαμορφωμένος ο χώρος. Στο Gazi Music Hall είναι πολύ εύκολο να μπούνε καθίσματα, γιατί κανονικά είναι μποζουξίδικο, οπότε de facto έχει καθίσματα ο εξώστης.

Το 2010 το Fuzz ήταν τραγικό, πλέον είναι πάρα πολύ καλό, οπότε μην κρίνεις με βάση το τότε. Άλλη εποχή, άλλο μαγαζί. Το κακό είναι ότι δε θα έχει βγει ακόμα ο Κούλης στις 2 Ιουλίου για να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό και να γλιτώσουμε από το τσιγάρο, οπότε και κλιματισμό να έχει το Gazi Music Hall, πούλο θα πάρουμε :stuck_out_tongue:!

2 Likes

Εγω παντως ξενερωσα παρα πολυ με την αλλαγη χωρου, θα ηταν τελεια στο Θεατρο Αλσος, ειχα περασει προσφατα και ηταν τελειο το σκηνικο μεσα στο παρκο… Εβλεπες και τον Λυκαβηττο στα αριστερα, δεντρα γυρω γυρω, πιο ιδιαιτερο μερος, εμενα που ειναι και κοντα στο σπιτι μου, μου αρεσε η ιδεα να αρχισουν να γινονται και εκει συναυλιες.

Εχω δει κλατς εκει μεσα,αν δεν κανω λαθος το μαγαζι ηταν μπουζουκτσιδικο,ειχε φοβερο εξαερισμο κ πολυ καλο ηχο

Τέτοια live θέλουν γήπεδα και όπως το σπορντιγκ

Αυτό είναι εκεί που έπαιξαν megadeth? η το άλλο απέναντι που γινότανε το desertfest.

Support θα έχει ;;; Γιατί η αφίσα λέει + special guests…

Με έπιασαν λίγο τα γέλια με την φωτογραφία από πάνω μπορώ να πω …

150 ευρώ λεει τραπέζι . Με Haig και ξηροκάρπια

1 Like

190 λέει :stuck_out_tongue::joy:!

1 Like

έχει κι από αυτό. Αυτές οι 30 μοίρες κοστίζουν επιπλέον 40 ευρώ

1 Like

Ναι αυτό είναι. Την ίδια μέρα έπαιζαν και οι Evanescence στο Λυκαβηττό παρεμπιπτόντως. Μου αρέσουν οι Evanescence αλλά εννοείται ότι όταν έχουν LIVE οι Megadeth, πάμε να δούμε τον MegaDAVE. Δεν τίθεται καν δίλημμα.

Πάντως εγώ δεν θυμάμαι τότε στους Megadeth να είχε καλό ήχο το Gazi Music Hall. Εκτός αν πήγαινες upstairs. Και η ορατότητα δεν ήταν επίσης καλή. Δεν ξέρω αν έχουν γίνει αλλαγές στο χώρο από τότε.

Και ο Κούλης να βγει (πιθανότατα θα βγει δηλαδή) συναυλία ξέρω 'γω στο Gagarin ή στο Fuzz και να μην ανάβουν τσιγάρο μέσα μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό. Πριν κανα δυο χρόνια στους Last Drive βρώμαγε μπάφο παραδίπλα από εκεί που ήμουν. Για το Fuzz λέω που (ω ναι) είχε και επιγραφή No Smoking χαχαχα :rofl: