Dream Theater - A Dramatic Turn of Events

E αφού έχει γράψει στίχους ο silent man λογικό είναι…:stuck_out_tongue:

Σωστός είσαι…:wink:

Λοιπόν, σήμερα σκεφτόμουν να πω ότι το “On The Back Of Angels” δεν με κράτησε, αλλά επήλθε μια δραματική αλλαγή γεγονότων.

Eιναι massive grower το κομμάτι…
Πάρτε και μια γεύση από το τουμπανιάρικο κουτί της special edition

Η παραγγελία έγινε ήδη. 8)

:roll:

Χμ…

Πολλά λεφτά για μια λιθογραφία ενός κακού εξωφύλλου και ενός dvd με τις οντισιόν των ντράμερ που ήδη έχουμε δει.To cd με τις instrumental εκδοχές των κομματιών παντελώς άχρηστο.

Τα μόνα που αξίζουν είναι τα βινύλια(σε περίπτωση που αξίζει και η μουσική πάντα) και το slipmat,άντε και το box set φετίχ για μας τους καμένους.

Τουλάχιστον το προηγούμενο είχε και το cd με τις διασκευές και είχες και ένα-μουσικό- κίνητρο ακόμα.

καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, αλλά είπες τη λέξη κλειδί. Φετίχ…

δεν μπορώ να παίρνω όσα “κουτιά” θα ήθελα, αλλά για 5-6 (ε καλά λίγες περισσότερες) μπάντες τα δίνω, φτιάχνοντας την δική τους γωνιά. Μπορώ να μην το κάνω για Dream Theater;

Όσο για το αν αξίζει το μουσικό περιεχόμενο του δίσκου; Χμ, μπορώ να σου πω πως δεν έχει τα backing vocals του Portnoy, όπως επίσης φαίνεται να έχει και βελτιωμένους στίχους σε σχέση με τα προηγούμενα…αλλά αυτά τα περιμέναμε…:stuck_out_tongue:

Περισσότερα σύντομα, με κάθε επισημότητα…

Outshined, να υποθέσω ότι θα κάνεις το review του δίσκου εσύ; :stuck_out_tongue:

Επίσης, ευκαιρίας δοθείσης, να προτείνω στην ομάδα του rocking.gr για πολυαναμενόμενους δίσκους (π.χ. μεγάλων συγκροτημάτων ή συγκροτημάτων που έχουν προβεί σε αλλαγή μέλους, κλπ.), την κριτική να την κάνουν περισσότερα του ενός άτομα, ώστε να υπάρχει μια ποικιλία απόψεων, κατά τα πρότυπα του RTR (Round Table Review) που εφαρμόζει το DPRP (Dutch Progressive Rock Page, http://www.dprp.net/).

Π.χ., το ομαδικό review του προηγούμενου Theater δίσκου: http://www.dprp.net/reviews/200929.php

Just a suggestion! :slight_smile:

Nαι,κοίτα δεν αποκλείω την αγορά του παντελώς,μια και καταλαβαινόμαστε απόλυτα στο θέμα των φετίχ αγορών των αγαπημένων μας γκρουπ.Στο παραπάνω ποστ μου σκεφτόμουν απλά φωναχτά.

Αισιόδοξο αυτό περι βελτιωμένων στίχων πάντως!

Το κακό είναι ότι η κυκλοφορία του συμπίπτει χρονικά με τα immersion-total φετίχ-box sets των Floyd και κάπου η τσέπη αρχίζει και αντιστέκεται σθεναρά στις καταναλωτικές μου διαστροφές…:stuck_out_tongue:

Πρόσθεσε και το σόλο δίσκο του Wilson και την uber-special έκδοση που αναμένεται, και είσαι μέσα! :wink:

Βλέπω τον τρόμο στα μάτια σου…:lol:

Όντως το είχα ξεχάσει. Η κίνηση παραγγελίας του κουτιού έγινε αυτοματοποιημένα…χεχε

ειναι φετιχ οπως σωστα ειπατε. το παραγγειλα την πρωτη μερα.

εχω παθει εγω το αλλο παιδες. ειχα αγορασει το 1994 το αυθεντικο live shit και παντρευτηκα γυναικα που το ειχε αγορασει και αυτη!!! 2 live shit διπλα διπλα στο σαλονι!!!#-o#-o

τι εννοεις φιλαρακι?

εννοώ ότι από χτες το ξανακούω για κάποιο λόγο…:lol:

Outshined την Tρίτη Μαλακάσα ή ΟΑΚΑ θα είσαι; :stuck_out_tongue:

φαντάσου ότι δεν ήξερα καν ότι έχει μπάλα…:lol:

μαλακασα θα ειναι!! Θα εχουμε When Fanboys and Rocking.gr Unite!!:p:p:p:p

Xαχαχα έγραψες!!! :lol::lol::lol:

Πέφτει η ρεβάνς σας την ίδια ώρα! #-o

Σωστότατος Θητεράκιας πάντως! 8)

Κανένας τρόμος, είμαι σίγουρος ότι το δισκάκι θα σκίζει! :wink:

Αλήθεια, έχουμε καμιά εκτίμηση για το πότε θα σταλεί το promo προς review; :roll:

Εγώ πάλι δεν έχω καμια προδιαγεγραμμένη άποψη, θετική ή αρνητική.

[SPOILER]…ακόμα και τώρα που το έχω ακούσει :p[/SPOILER]