http://www.rockyourlife.gr/index.asp?action=cmsshow&cid=9&id=622&mid=1,9
Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, φαίνεται ότι πολλές υποψίες σχετικά με την ολοένα αυξανόμενη επιρροή το Mike στον ήχο της μπάντας επιβεβαιώνονται. Μπράβο στον Jordan που δεν αρκέστηκε στις τυποποιημένες απαντήσεις.
Αντε όμως να κυκλοφορήσει ο δίσκος γιατί η αναμονή δεν παλεύεται.
Ωραία τα είπε ο JR. Φαντάζομαι ότι αν τα έλεγε ο JLB αυτά, είχε να ακούσει τα εξ αμάξης! :lol:
Edit: Από το ίδιο site, ένα ενδιαφέρον κείμενο από τον Σάββα Στανή - αν θυμάμαι καλά, είχα δει το όνομά του στα credits του περιοδικού που εξέδιδε το ελληνικό FC των Theater, για όσο καιρό λειτούργησε τέλος πάντων.
http://www.rockyourlife.gr/index.asp?action=cmsshow&cid=35&id=631&mid=34,35
η ίδια συνέντευξη στο blabbermouth , εμφανίζεται με τίτλο : [B][I]RUDESS: New CD Was Written Without PORTNOY Being DREAM THEATER Police Telling Us ‘Yes’ Or ‘No’[/I][/B]
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=162384
θα προτιμούσα ο Jordan να είχε κάνει πρώτα την αυτοκριτική του σε κάποια θέματα πάντως.
τότε θα εκτιμούσα περισσότερο τα λεγόμενά του.
Ο Labrie θα κριθεί για τα δικά του λεγόμενα σύντομα…
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που έδωσες Raziel666! Θα ήθελα βέβαια μερικές λεπτομέρειες ακόμη αλλά φαντάζομαι ότι δεν θέλουν να βγούν και όλα στη φόρα…
Επίσης είμαι σίγουρος σχετικά με τη συνέντευξη του Rudess ότι στη μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά έχει αλλοιωθεί (όπως είναι λογικό) εν μέρει ο τόνος με τον οποίο είπε ότι είπε.
Και εδώ που τα λέμε, ο ίδιος ο Portnoy πολλές φορές είχε παραδεχτεί ότι ήθελε να περνάει πάντα το δικό του, συνήθως πρήζοντας τους άλλους μέχρι να τον βαρεθούν και να συμφωνήσουν μαζί του.
Νομίζω στο θέμα της σύνθεσης έκανε την αυτοκριτική του, λέγοντας ότι το μόνο που κάνανε τα πλήκτρα τις περισσότερες φορές ήταν να ακολουθούν την κιθάρα - το οποίο από τα λεγόμενά του έχει αλλάξει στο νέο δίσκο, και φαντάζομαι ότι κι εσύ μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό.
Όσο για τα λεγόμενα του JLB, άντε, έχουμε γεννήσει! :lol::p8)
δεν είναι αυτοκριτική αυτό. λέει έμμεσα ότι του επιβλήθηκε να το κάνει…
για μένα η αλήθεια είναι παντα στη μέση, όσο πιεστικός ήταν ο Portnoy, άλλο τόσο εφησυχασμένοι και δεκτικοί ήταν οι άλλοι.
κανείς δεν είπε ότι του ζητήσαν κάτι που αυτός αρνήθηκε.
θα δεις πως προσεγγίζει το θέμα ο James και θα συζητήσουμε τη διαφορά. μην ανησυχείς, δεν αργεί.
Ο Mangini τα ψιλοσπάει ε;
To κορυφαιο snippet μεχρι τωρα για εμενα.
Γαμαει, αν και πολυ μεταλ.
αδερφια χαθηκαμε…
επεσα με τα μουτρα στην δουλεια γαμωτο…
τελοσπαντων το lost but not forgotten ειναι ουαου!!! t.d.o.e. με στιχους!!
δεν υπαρχει νοτα που να εχω ακουσει και να μην με εχει ενθουσιασει παντως.
οσον αφορα τον rudess πραγματι λεει μεγαλες αληθειες ομως συμφωνω με τον outshined και συναμα απορω πως τετοιοι μουσικοι, τεσσερις παρακαλω, ακουγαν τυφλα εναν!!! και μαλιστα ηταν και ‘‘δικτακτορας’’.
οσο περνα ο καιρος εχω αρχιζει να αλλαζω πολλα στις σκεψεις και το μυαλο μου για τον portnoy. θα τα εξωτερικευσω οταν επιβεβαιωθουν τα λεγομενα ολων για το νεο αλμπουμ. νομιζω οτι θα πουμε μεγαλες και βαριες αληθειες. θα δουμε ας μην προτρεχω…
παντως σημερα στο facebook εχει χασει την μπαλα. τι να πω…
Αλήθεια πού χάθηκες εσύ;
Νομίζω πάντως ότι σε πήρε το μάτι μου να σχολιάζεις κάτω από το κείμενο του Στανή σχετικά με τον Portnoy, μπορεί να κάνω και λάθος!
Αυτό που λες κι εσύ και ο Outshined για τους 4 που ακούγανε τον έναν: ο MP έχει αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις περηφανευόμενος ότι περνούσε πάντα το δικό του, όσο και να διαφωνούσαν οι υπόλοιποι, αυτός επέμενε μέχρι τελικής πτώσης με αποτέλεσμα οι όποιες διαφωνίες των υπολοίπων να πέφτουν στο κενό. Φαντάζομαι ότι σε μια τέτοια κατάσταση, όπως την περιγράφει ο MP, μετά από κάποιες προσπάθειες το βρίσκω λογικό οι υπόλοιποι να μη χάνουν το χρόνο τους ξέροντας ότι “βαράνε στου κουφού την πόρτα”.
Όσο για τον MP και το Facebook σήμερα, όντως είναι λυπηρό. Το αστείο είναι ότι το κράξιμο έρχεται από τους ίδιους τους οπαδούς του. Το παρήγορο είναι το box set των Transatlantic που ανακοίνωσε - βέβαια με το υπερπλήρες Whirld Tour να έχει κυκλοφορήσει ένα χρόνο πριν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφορεί ΤΩΡΑ (ή γενικότερα, ποιο λόγο έχει να κυκλοφορήσει), αλλά τέλος πάντων…
Ρε, μείνανε νομίζω λιγότερο από τρεις βδομάδες!!!
Τι έγινε δηλαδή;
Check out this badass new Adrenaline Mob Promo shot…no, this definitely is NOT a Prog band…just sayin! ; )
Ακολούθησαν αρκετά σχόλια με κράξιμο για τον MP και τους AMob και το Prog, κλπ., οπότε ο MP συνέχισε:
Jeez…a lot of you need to LIGHTEN UP!!! My comments with that last pic post was NOT a dig at DT or Prog Music in general (of which I am still VERY involved with in other projects)…just pointing out (for those that are still idiotic to not realize it on their own) that AMob is clearly NOT a prog band…wow…if you don’t have anything nice to say, please “unlike” this page or I will do it for you…Onward & Upward!!
Raziel συνεχίζεις να έχεις κάποιες θεωρίες για τον ρόλο του Portnoy όταν μπορείς απλά να διαβάσεις την βιογραφία της μπάντας και να δεις να μιλάνε για αυτόν ξεκάθαρα όλοι.
Τι νομίζεις; Πως είναι τόσο απλά όσο περιγράφεις τα πράγματα; Ας κάνει το δικό του γιατί φωνάζει; Πολύ απλοϊκή λογική…
Θα δείτε σήμερα ότι ο James το προσεγγιζει λίγο διαφορετικά το θέμα.
Όπως σου έχω ξαναπεί, πολύ θα το ήθελα όμως δυστυχώς είναι sold-out… #-o
Κατά τα άλλα, cheers για τον JLB! 8)
ωραια συνεντευξη Χρηστο και τιμια. μερικες φορες ενιωσα οτι εγω ρωταω!! τρομερο να το πετυχεις σε αναγνωστη αυτο. και παλι χιλια μπραβο.
δυο ερωτησεις εχω. σου ειπε οτι μονο σε αυτο το μινι τουρ θα κρατησουν αυτη την λογικη με το setlist ή θα γινει και στην κανονικη περιοδεια? δεν καταλαβα ακριβως.
για τον magnini δεν ειπατε τιποτα?
[SPOILER]ΥΓ εισαι τελικα τρελο fanboy!!! αλλα πρεπει να εισαι και δημοσιογραφος ή κατι τετοιο τελος παντων[/SPOILER]
Όντως αρκετά καλή η συνέντευξη, ο LaBrie παραδοσιακά δίνει ωραίες και πλήρεις απαντήσεις.
Δεν ειπώθηκε και κάτι που δεν έχουμε μάθει, αλλά μου άρεσε που έκανες και ερωτήσεις πέρα από τις κλασσικές και τυποποιημένες που βλέπουμε σε όλες τις συνεντεύξεις.
Γενικά ο LaBrie μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου ευγενικού, σκεπτόμενου και σοβαρού.
Αυτό που κράτησα προσωπικά είναι πως ο ίδιος συμμετείχε πιο ενεργά στη σύνθεση και στο γράψιμο των μελωδιών για τα φωνητικά, πράγμα που από τα όποια δείγματα έχουν βγεί φαίνεται, και τον δικαιώνει πλήρως.