Σε καλή τιμή αν μη τι αλλο…αντε να σκασει και ο μισθός…:lol:
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Στη μιναρούπολη έχει έρθει πάντως.
Περιμένει στο συρτάρι του γραφείου
my precious…
Χοχ και σε μενα εφτασε. Αναμενουμε την θεαση του. 8)
Λοιπόν φοβερή δουλειά και αυτή και το σετλιστ είναι εκπληκτικό και κατα διαστήματα η μπάντα απογειώνεταιι. Πχ το σόλο στο surrounded και η floyd σφήνα ή οι δισολίες στο Take The Time και η εκτέλεση ολόκληρου του In The Presence… Και το κλείσιμο του medley με το σόλο του Octavarium.
Lines In The Sand τι κομματάρα [και τι δισκάρα γενικά το “Falling Into Infinty”].
Eδω φυσικα ακομα τιποτα και οσο διαβαζω γνωμες τοσο δεν την παλευω.Απ τη roadrunner κυκλοφορει γαμω,οχι απ τη Vasipap γαμω τις διανομες σας.
ρε συ…
δεν παίζει.
να έχει έρθει εδώ και όχι Σαλόνικα.
μήπως να ψάξεις.
αν και η RR έχει γενικότερα πρόβλημα διανομής στην Ελλάδα (λόγω της πολυεθνικής που τη διανέμει).
Blind Faith
Lines In The Sand
Scarred
σε στιγμές ονειρικό (τυχαίο?)
Πωωωωω.με μπριζωνετε…
Πιστεψε με,σαν καλος φανμποης εχω παει ΠΑΝΤΟΥ.Απο ολους την ιδια απαντηση…“μπαααααα”.Για να μη σχολιασω κατι απαντησεις του στιλ"ωπ καινουριοι ειναι αυτοι?καλοι?","δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας κτλ"απο υπαλληλους σε μεγαλο βιβλιοδισκοπωλειο…και κει γαλαζια παιδια βαζουν γαμωτο???
Καλή φάση. Χρυσώστε τους και αυτούς όπως κάνετε και με τους Maiden.
Πολυ φορτσάτος ήρθες εσύ. Για χαλάρωσε λιγάκι.
άντε θα κάνω πως σε πιστεύω!
καλώς το φουσέκη.
ρε φίλε σε περιμέναμε να μας πεις τι θα κάνουμε.
αλήθεια!
Χαχ! Μιλάει και ο μέγιστος είρων του rocking.
Βρε ουστ!
φουσέκη keep it cool. δεν σε πείραξε κανένας
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:#-o
Πάω να το πάρω το Σάββατο τρέχοντας…
Καταραμένες Πανελλήνιες!
edit: Μόνο σε εμένα ακούγεται λίγο παράξενος ο ήχος στο Constant Motion στα mp3s;
εχω ενα dvd των prog θεων το κλασσικο πλεον {scenes from new york}απλα θεικο …ελπιζω και αυτο εδω να λεει…ειδα καποια μερη απο το dvd και μου αρεσαν πολυ…
http://www.youtube.com/watch?v=EkF4JD2rO3Q :bow2:
Μ’ αρέσουν πολύ τα βασικά ριφς (ας πούμε τα πρώτα 4-5 λεπτά)! Αν και στα πολλά σόλο εκνευρίζομαι.