Dream Theater - Fates Warning 02/08/11 @ Terra Vibe Park

εχεις δικιο

[SPOILER]drum solo[/SPOILER]

Και εγώ τα τσεκάρω. Απλά για το τυπικό της υπόθεσης, για όποιον δεν θέλει να τα δει κτλ

[SPOILER]5. Ytse Jam[/SPOILER]

[SPOILER]Παναγιά μου! [SIZE=“6”]Ytse Jam!!![/SIZE] ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![/SPOILER]

Ρε εσύ ο αποκάτως σταμάτα να ποστάρεις μαζί μου! :lol:

ενταξει δεν παω στο…κρεβατι μου αποψε!!!

[SPOILER]ytsejam[/SPOILER]

Αν και το έχουν πει οι προηγούμενοι…

[SPOILER][B][SIZE=“7”]YTSE JAM ΓΑΜΩΤΗ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

petpanag, μας κατέστρεψες! :stuck_out_tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

UPDATE!!!

[SPOILER][SIZE=“7”]Peruvian Skies…!!![/SIZE] Πωωωωωωωωωω ένα τέτοιο σετλιστ θέλω κι εδώ![/SPOILER]

Στο τέλος καλό είναι βάβαια να τα μαζέψουμε όλα τα κομμάτια σε ένα ποστ και να σβηστούν τα υπόλοιπα γιατί προβλέπω ότι θα φτάσουμε 30 σελίδες…

δεν βγαινει καπου αυτο και δεν υπαρχει λογος να τρελανουμε τον κοσμο.
η συνεχεια ειναι απιστευτη. η ποικιλια ειναι επισης απιστευτη. η πρωτη αυτη βραδια δειχνει οτι ο επομενος μηνας δεν θα περναει με τιποτα!!!

Fuck my old boots…

[SPOILER][SIZE=“6”][B]UNDER PERUVIAN SKIES VANESSA REGRETFULLY WAITS!!![/B][/SIZE][/SPOILER]

κλαιω!!!
πανε ενα κομματι απο καθε αλμπουμ. και απο το 6doit διαλεξαν το αγαπημενο μου!!!
οι ιταλοι χωρις αμφιβολια τουλαχιστον οσο αφορα το setlist βλεπουν ενα απο τα καλυτερα live των dream theater

[SPOILER]Το αγαπημένο μου από το 1ο CD του 6DOIT: The Great Debate.[/SPOILER]

Ειδικά σε αυτό είμαι περίεργος να δω Mangini, από τα πιο ωραία κομμάτια στα τύμπανα.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να περάσουν από κάθε δίσκο τους, όπως το βλέπω.

Ας ελπίσουμε να θυμηθούν να επισκεφτούν κι ένα ορισμένο EP :papas::papas::drunk::drunk:

ρε τι setlist ειναι αυτο!!!:D:D

Λίγο δύσκολο. Αν παρατηρήσεις τα κομμάτια μέχρι τώρα, όλα έχουν στίχους γραμμένους από τον JP. Στο EP που υποννοείς, οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον MP. Οπότε… :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Παίζουν το On the Backs of Angels τώρα. Έχω απορία να δω τις αντιδράσεις στο κοινό…[/SPOILER]

Ανακεφαλαίωση και προσθήκες γιατι βαριέμαι να κάνω το ένα ποστ μου μετά το άλλο :stuck_out_tongue:

[SPOILER][B]1. Under A Glass Moon[/B]
2. These Walls
3. Forsaken
4. Endless Sacrifice
Mangini Drum Solo
[B]5. Ytse Jam[/B]
[B]6. Peruvian Skies[/B]
[B]7. The Great Debate[/B]
8. On the Backs of Angels
9. Caught In A Web
10. Through My Words
[B]11. Fatal Tragedy[/B]
12. The Count of Tuscany
—encore—
[B]13. Learning To Live[/B][/SPOILER]

Για όποιον δεν θέλει να δει σετλιστ, είναι απλά τερατώδες (ως προς το περιεχόμενο, όχι τη διάρκεια), με τις εκπλήξεις, με τις κλασσικούρες, τα πάντα όλα. Θα δούμε βέβαια και πώς θα διαμορφωθεί μέχρι να φτάσουν ως εμάς αλλά τέλος πάντων.

[SPOILER]Για διάρκεια βαριέμαι να κάνω την πρόσθεση αλλά έχω την εντύπωση ότι βγαίνει λίγο πάνω απ’ το δίωρο. Αναμενόμενο …

Βέβαια το δίκαιο θα είναι να προσθέσουν ένα ακόμα “epic” σε εμάς γιατί έχουν να παίξουν κανονικό live εδώ καμιά πενταετία ενώ στην Ιταλία πάνε κάθε χρόνο και σε περισσότερες από μία πόλεις αν θυμάμαι καλά…

Κράχτε όσο θέλετε αλλά ΕΛΑ ΡΕ THESE WALLS! Σταυρώνω δάχτυλα να ‘ναι αυτό το κομμάτι που θα παίξουν απ’ το Octavarium αφού το ομώνυμο λογικά δεν θα το δούμε. Αλλά χαλάλι, αν είναι να απολαύσουμε Count of Tuscany.

Και Learning To Live! Πάει, τα κόκκαλά μου εκεί θα τ’ αφήσω …

Από WDADU ελπίζω οι εναλλακτικές να 'ναι κανα Afterlife ή κανα Killing Hand … Βασικά ακολουθώντας την 1/album (σχεδόν) λογική:

Afterlife
Metropolis, Learning To Live
Scarred
A Change of Seasons για 2ο encore :stuck_out_tongue:
New Millennium
Dance of Eternity & One Last Time
Blind Faith
Stream of Consciousness (καλά πάνε πολύ δύο instrumentals αλλά τέλος πάντων)
These Walls
The Count of Tuscany
και το καινούργιο

Και μετά ας πεθάνω[/SPOILER]

Μπόμπα το setlist, έχω περιέργεια να δώ πόσο (και αν) διαφορετικό θα είναι σε μάς.
Ελπίζω να αλλάξουν Endless Sacrifice και Forsaken γιατί τα έχω δεί live.

Πολυ καλο το σετλιστ.Μεχρι να ερθουν στην Ελλαδα εχουν πολλα λαιβ μπροστα τους,οποτε θα ξερουμε τι ποικιλια υπαρχει και τι να περιμενουμε πανω κατω.Εχετε βρει κανενα βιντεο απο αποψε;

[SPOILER]

1. Under A Glass Moon
  2. These Walls
  3. Forsaken
  4. Endless Sacrifice
    Mangini Drum Solo
  5. Ytse Jam
  6. Peruvian Skies
  7. The Great Debate
  8. On the Backs of Angels
  9. Caught In A Web
  10. Through My Words
  11. Fatal Tragedy
  12. The Count of Tuscany
  13. Learning To Live[/SPOILER]

Το ντραμ σολο, οτι και να ειναι, θα μπορουσε απλα να λειπει.
Κατα τα αλλα ΨΟΦΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ τα κομματια 2,5,6,7,8,9,11,12,13…
Γενικα το σετλιστ ειναι πολυ γαματο.

Προς το παρον υπαρχει μονο αυτο το βιντεο απο το λαιβ: http://www.youtube.com/watch?v=DNzHlCApjHg

Πηγα σε ενα ιταλικο φορουμ να δω τι λενε και πατησα μεταφραση…

[SPOILER]1. Με μεγεθυντικό Moon
2. Αυτά τα τείχη
3. Forsaken
4. Ατελείωτες Θυσία MM ΜΟΝΟ 5. Ytse Jam 6. Περού Skies 7. Η μεγάλη συζήτηση 8. Με τις πλάτες των Αγγέλων 9. Caught In A Web 10. Μέσα μου Λέξεις 11. Θανατηφόρα Τραγωδία 12. Ο Κόμης της Τοσκάνης Encore 13.Learning To Live[/SPOILER] :lol: