Δυστυχώς έπεσα για ύπνο πριν δω το encore…
[SPOILER][B][SIZE=“6”][B]Learning to Live!!![/B][/SIZE][/B][/SPOILER]
Πάρτε κι μια γεύση από το encore: http://www.youtube.com/watch?v=OX-zt_o-7WA
Δυστυχώς έπεσα για ύπνο πριν δω το encore…
[SPOILER][B][SIZE=“6”][B]Learning to Live!!![/B][/SIZE][/B][/SPOILER]
Πάρτε κι μια γεύση από το encore: http://www.youtube.com/watch?v=OX-zt_o-7WA
Double post: τα πρώτα videάκια από χθες…
Ο Mangini φαίνεται να το καταευχαριστιέται πάντως!
Edit: και μερικές φωτογραφίες από χθες -> http://luigiorrufotografia.photoshelter.com/gallery/dream-theater/G0000.UxB9hucMDs
ουφ πολυ δουλεια!! απο το πρωι θελω να ποσταρω.
το σετ λιστ ηταν καταπληκτικο. η μπαντα δειχνει σε πολυ κατασταση και οσο περνανε οι μερες θα ειναι ολα καλυτερα. το χρονικο οριο των φεστιβαλ οπως χθες, τους περιορισε νομιζω στο 2ωρο. ειχαν 2 κομματια ακομα ειμαι σιγουρος. για εμας ειναι καλο που ειμαστε στο τελος, δεν ειμαστε και φεστιβαλ, θα εχει…ρολαρει η ομαδα και θα εχουμε και εικονα τι θα παιζουν γενικως. για να δουμε. κατι το κομματι κατι τα live με κανουν να εχω ανεβασει τον πηχη πολυ πολυ ψηλα. ιδωμεν…
το βραδυ παλι spam set list?:p:p:p
__Κύδος σε αυτόν που ανέφερε /παρατήρησε ότι όλοι οι στίχοι είναι από Petrucci :thumbup: (και ότι στίχοι του Mike έχουν εξοστρακιστεί… Περίεργο αυτό… ε…;).
__Πάντως, εμένα δε μου κάθεται και πολύ καλά, και ενισχύει την πλευρά Portnoy αυτή η συμπεριφορά… ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ. Τι θες να αποδείξεις; Οτι “τα καφέρνουμε και χωρίς αυτόν”; Οτι “θα τα καταφέρναμε και χωρίς αυτόν”; Οτι “σιγά τη συνεισφορά”; …ή δε θέλεις να πάρει δικαιώματα απ’ τα lyrics (από τα live). Δεν νομίζω πως έχουν ανάγκη οι Θίατερ από τέτοιες συμπεριφορές και τελικά άλλον λέγαμε “δυνάστη” (Portnoy) αλλά μετά και τη μαλακισμένη συμπεριφορά όλων εκτός του Mangini (κάποιον περισσότερο, κάποιον λιγότερο) και δει το “ντοκυμαντέρ” (μόνο αντικειμενική αποτύπωση δεν ήταν, ριάλιτι σόου φουλ “αμερικανιά” ίσως)…
__Εδώ αναλυτικά το playlist και ποιος έχει γράψει στίχους:
[SPOILER]
__Το playlist είναι καταπληκτικό και αν αναλογιστούμε ότι θα μπουν αλλά 2-3 [I]σίγουρα/I στο live της Ελλάδας ή και κοινή εμφάνιση /τζαμάρισμα /απόδοση κάποιου τραγουδιού, μιλάμε για ονειρικό πλέιλιστ!
__Γαμώτο, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! :lol: Πρέπει να γυρνάω για μία μέρα και να ξαναφεύγω, αμάν! :lol:
__Πάω να τσεκάρω βιντεάκια (όχι πως κανείς αμφιβάλλει στα σοβαρά για όποιον από τους θίατερ ή το δέσιμο της μπάντας -χοχοχο). Ειδα μόνο το σόλο του MikeM με πολύ κακό ήχο και εικόνα, και μου φάνηκε εκπληκτικό ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ αλλά γενικότερα μου θύμισε την “αμηχανία” που είχε και ο Bozzio στις αρχές που είχε φτιάξει το αντίστοιχο καινούργιο ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ (πολύ μεγαλύτερο) κιτ του και δοκίμαζε να σολάρει… Πφ, λεπτομέρειες, το yste jam μια χαρά το έχωσε. 8)
__Πάω να δω βιντεάκια! Θενκς που τα ποστάρετε μαζί με πλέιλιστς boyz. 8)
ρε φιλε το παρατηρησαν πολλοι αυτο. ασε να δουμε τι θα γινει ολη την εβδομαδα που ειναι σχεδον καθε μερα Live. μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα. εχεις ενδειξη μεν, μαζι σου…αλλα ας περιμενουμε:wink:
Επειδή το όλο θέμα μου κίνησε την περιέργεια, είπα να κάνω μια βουτιά στο back catalogue των Theater και να δω σε ποια τραγούδια έχει γράψει ο Portnoy στίχους.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
[SPOILER]
Είναι λογικό να απορριφθούν αυτά τα τραγούδια, αφενός διότι κάποια έχουν τα φωνητικά του MP, και αφετέρου έχουν να κάνουν με προσωπικό θέμα του MP (την απεξάρτηση από τον αλκοολισμό), οπότε θα ήταν λίγο παράταιρο να παιχτούν (κατά την ταπεινή μου).
Αναφέρονται στην μητέρα, τον πατριό και τον πατέρα του αντίστοιχα. Και πάλι θα ήταν περίεργο, και μάλλον ακόμα πιο περίεργο από το 1), δεδομένου ότι η μητέρα και ο πατέρας του MP έχουν φύγει από τη ζωή κσι τα τραγούδια ήταν ένα είδος tribute.
Κάποιος είπε ότι ο Rudess έχει μαζί του στον εξοπλισμό το continuum και το slide guitar (έτσι νομίζω δηλαδή), οπότε το 8VM έχει μια πιθανότητα και δεν θεωρείται και εξολοκλήρου τραγούδι του MP. Από την άλλη, προσωπική άποψη είναι ότι το 6DOIT δουλεύει καλύτερα ολόκληρο και όχι αποσπασματικά.
Το Never Enough είναι μια “επίθεση” στους οπαδούς του συγκροτήματος διά στόματος Portnoy, ενώ το Constant Motion (πέρα από το ότι το θεωρώ απαράδεκτο σαν τραγούδι), έχει και τα brutal φωνητικά, οπότε δεν με χαλάει η έλειψή τους.
Μένουμε λοιπόν με τα εξής πέντε τραγούδια στα οποία έχει γράψει στίχους ο Portnoy. Σίγουρα το Home θα παιχτεί κάποια στιγμή, ειδικά αν αλλάζουν έστω και υποτυπωδώς το setlist.
Συμπερασματικά, δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή όχι, πάντως με την εξαίρεση του Home και δεχόμενος ότι τα τραγούδια των κατηγοριών 1-4 καλό είναι να μην παιχτούν, προτιμώ καλύτερα αυτά που παίξανε χθες (με την εξαίρεση του Forsaken).
Επίσης, δικαιώματα από τραγούδια παίρνει κάποιος μόνο σε ηχογραφήσεις, νομίζω στα live ο καθένας μπορεί να παίξει ό,τι θέλει χωρίς να δώσει δεκάρα τσακιστή. Άρα δεν είναι θέμα δικαιωμάτων.
Όσο για τον κομπλεξισμό, δεν νομίζω ότι οι Theater το έχουν ανάγκη. Και στην τελική, δεν ήταν αυτοί που τρέχανε στα διάφορα social media (twitter, fb) και στο forum τους (που δεν έχουν εξάλλου) για να κλαίγονται και να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις τύπου “εγώ είμαι οι Theater”.
(τα έχουμε πει αυτά χιλιάδες φορές και φαντάζομαι ότι θα συνεχίσουμε να τα λέμε αλλά τέλος πάντων!)
Άρα, και μια και μιλάμε για μία βραδιά, θα το θεωρήσω τυχαίο γεγονός. Μετά το πέρας της περιοδείας αυτής, θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.[/SPOILER]
Sorry για το σεντόνι και ζητώ συγγνώμη αν ξέχασα κάποιο τραγούδι - νομίζω ότι είναι σχετικά πλήρης ο κατάλογος!
και επισημα γινεσαι ο προεδρος των fanboys και της καρδιας μας!!!:p:p:p
ωραια δουλεια και μπραβο για τον χρονο που χαλασες.
ΥΓ δεν θα εκανα κατι τετοιο με τιποτα. εχω γινει πολυ ρουχλας. 36 χρονων ειμαι με γυναικα και παιδι…:lol::lol:
Το σετλιστ γαμεί. Αν βάλουν και ένα Mirror / Lie ή έχουν στην καβάτζα κανα instrumental να …παρουσιάσουν όπως πρέπει τον Magnini, θα ταν ακόμα καλύτερα. Πάντως έναρξη με Under A Glass Moon και κλείσιμο με Learning To Live…έπικ.
Σύμφωνα με την “έρευνα” του Ραζιελ πάντως προκύπτει πως δεν είναι και τόσο περίεργο / τραγικό να μην έχουν παίξει κανένα κομμάτι με στίχους του Portnoy. Δηλαδή πάω στοίχημα πως θα βρει κανείς πολλά παλιά setlist στα οποία δεν έπαιζαν κανένα από αυτά.
Εμένα πιο μεγάλη εντύπωση για παράδειγμα μου κάνει το ότι από το setlist απουσιάζουν το Pull Me Under, το Take The Time και το Metropolis. Και παρόλα αυτά μιλάμε και πάλι για ένα υπέροχο setlist. Ε ναι λοιπόν, τόσο μεγάλη μπάντα είναι οι DT, που δεν παίζουν 3 από τα πιο γνωστά / κλασσικά κομμάτια τους και δεν έχει κανείς παράπονο. 8)
__ΥΕΣ-ΥΕΣ! αγκρί!! 8)
__Ελα κι εσύ δεν πας πίσω αντιπρόεδρε! Μακάρι να δούλευες σε παιδικό σταθμό ή σχολείο! Χεχε, να παίρνουν σωστές βάσεις τα παιδιά χαχαχα (ωραίοι είναι οι στο βιντεάκι του οκταβάριουμ με το χταπόδι!), αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=ERJRXHjOeKA&feature=player_detailpage#t=39s
__Ρισπέτκ. Τί άλλο να πεις?! Εξαιρετική ανάλυση και στα περισσότερα θα συμφωνήσω, αλλά…:
__Παίδες, λείπει Pull Me Under (moore)… δε λέω, ένδειξη είναι, αλλά λείπουν κομμάτια και βασικά ήταν λίγο περίεργο αυτό το SOLO PETRUCCI άντε και λίγο myung και συμμετοχή LaBrie… Δεν είναι μόνο η έλλειψη μάικ… τέλος πάντων, δε θέλω να απαντήσω στα περί ποιος το έκανε σαπουνόπερα, γιατί ο Μάικ έγραψε πολύ λιγότερες φορές απ’ όσες αναπαρηγαγάν και ναι, δε του δίνω όλα τα δίκαια, σε άλλα τόπικ έχω κάνει πολύ σκληρή κριτική και δίνω το περισσότερο άδικο σε αυτόν, ΑΛΛΑ, ντροπή μόνο ο Mangini να αποδίδει kudos και οι άλλοι να κάνουν γελοίες δηλώσεις και σαπουνόπερες που αδικούν τον μάικ και “μίλα με τον δικηγόρο μου”… το ξαναπα, αν δεν ήταν ο μάικ, πολύ πιθανό σήμερα να κατεβάζαμε “υπερ-ψαγμένο δίσκο που παίζει ένα τρελό παλικάρι που τον λένε Patruci και παίζει γαμώ και κρίμα που δεν έγινε ποτέ γνωστός”… και είστε και “αδέρφια”… οκ, κάνει ο ένας τη μαλακία (είχε τους λόγους του) και εσύ λες στον δικηγόρο σου “πάρε και κάρτωσέ τον, είναι εκτός μπάντας και εκεί θα μείνει ο κύριος Πορτνοϊ”…? Τέλος πάντων… με όλα αυτά, έρχεται και αυτή η Πλέιλιστ (ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ) και προστίθεται κάτι ακόμα…
__Και στη συνέχεια να αλλάξει, Ε, ο συμβολισμός (πρώτο live) είναι ξεκάθαρος και πονάει, ειδικά τον Πορτνόι (όπως με τον δικηγόρο)… Τέλος πάντων… Τους πάω, αλλά θέλω να είμαι και αντικειμενικός… όσο μπορώ.
[B]EDIT:[/B]
__Oσο για τα δικαιώματα, μη το λες. ΔΕΝ λέω ότι ισχύει, αλλά όπως π.χ. και με τα προηχογραφημένα (βλέπε ιστορία περί μετρόπολις II) μπορεί και να παίζει. Αλλωστε είναι το νέο χόμπι των γελοίων συνθετών μας… Παίρνουν ποσοστά ΚΑΙ απο τα λάιβς γιατί το κομμάτι σου έχει στίχους ή μουσική τους…
εαν δουλευα σε παιδικο σταθμο θα με ειχαν παρει στο κυνηγι ολοι οι γονεις:p
εχεις τρελο δικιο για το θεμα του δικηγορου. δηστυχως εχασαν το δικιο που ειχαν με αυτο. ειχαν προσλαβει το mangini Που ειχε παραιτηθει απο το Berkley και και και. και εχουν δικιο!!!
ομως με εναν ανθρωπο που ειστε συγγενεις πλεον, κουμπαριες κτλ, τον περνεις ενα τηλεφωνο ή κανονιζεις ενα ραντεβου με μπυρες και του λες ‘‘ρε μακη γ…σε μας, δεν θα μας τρελανεις με τα υπαρξιακα σου. κατσε να κανεις την κ…α σου και οταν ηρεμισεις τα ξαναλεμε’’. δεν βαζεις τον δικηγορο σου με τιποτα!!!
σκατοεγωισμοι ολα αυτα!!!
YΓ σχετικα με τα δικαιωματα, νομιζω πως οτι λεει επανω Dream Theater o Portnoy εχει δικαιωμα!! τι ισχυει απο τις 6/9/10 μονο οι δικηγοροι θα ξερουν. παντως δεν νομιζω να μην εχει ακομα αυτο το δικαιωμα, εστω και εαν το ποσοστο δεν ειναι πλεον το ιδιο.
σκατουλες!!! ποιος πιστευε οτι θα μιλαμε για ολα αυτα…
__ :lol: :lol: :lol:
__Πάντως, για τον παιδικό σταθμό, εγώ θα στα έστελνα τα παιδιά μου!
-“Αγάπη μου, τι τραγουδάκι μάθατε σήμερα στο σχολείο;”
-“Τίριριν… τίριριν, τίριριν, τίριριν, τίριριν-τίριριν-τίριριν - τιριρίν-τιριρίν-τιριρίν-τιριρίν- Τίριριν…”
__ΝΑΙ, εννοείται θα τους μάθαινες ΚΑΙ τα ινστρουμένταλ!)… Πφ, “ήταν ένα μικρό καράβι” και βλακείες… :lol: :lol:
__Μη δίνεται σημασία, προσπαθώ να διασκεδάσω τον πόνο μου που ακόμα κρατιέμαι και τολμώ και βάζω τις διακοπές μου πάνω από τους Theater και τους Fates…!
Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας! :lol:
(σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί πιο καμμένοι fanboys αλλά δεν εμφανίζονται/δεν γράφουν για κάποιο λόγο! :p)
Κάτι που ξέχασα να πω στη διατριβή μου (:lol:), ήταν ότι μπορεί να κράζουμε τώρα ότι δεν έχει MP-songs, αλλά ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί τα προηγούμενα χρόνια σε τι ποσοστό κυμαίνονταν τα Petrucci-Portnoy τραγούδια (γιατί κακά τα ψέματα, αυτοί είναι οι βασικοί στιχουργοί από τη φυγή του Kevin Moore και μετά), και ποια ήταν περισσότερα και αν οι υπόλοιποι συμφωνούσαν με τις επιλογές του MP, κλπ. κλπ. Δεν έχει νόημα να το σκαλίζεις (φαντάζομαι), και ξαναλέω, ότι όλα αυτά είναι βάσει του setlist μίας (1) και μόνο ημέρας, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα.
Όσο για το Pull me Under, καθώς και άλλα της περιόδου Images/Awake όπου στίχους έχει γράψει ο Moore, φαντάζομαι ότι δεν έχουν πρόβλημα να τα παίξουν, μια και ο χωρισμός εκείνος είναι πάάάάρα πολύ παλιά ιστορία και δεν έχει και σχέση με τον τωρινό χωρισμό, δηλαδή έγινε κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Άσε που όπως λες, Cozy, οι Theater έχουν τόσα καλά τραγούδια που ό,τι και να παίξουν κανείς δε θα παραπονεθεί. Αυτό είναι το καλό με συγκροτήματα που δεν έχουν χαρακτηριστεί από χιτάκια (ok, το Pull me Under είναι μια τέτοια εξαίρεση για τους DT!), το ίδιο παρατηρώ και στους αγαπημένους μου Porcupine Tree που ό,τι και να παίξουν, από το metal-ίζον prog μέχρι την καμένη ψυχεδέλεια, εγώ δε θα έχω πρόβλημα (όπως και μεγάλο μέρος του κοινού).
[B][U]@Shadowcaster:[/U][/B] ρε φίλε, αυτό το “μίλα με το δικηγόρο μου” είναι κάτι που έχει πει ο MP. Δεν έχει ακουστεί η άποψη της άλλης πλευράς (αν δεν κάνω λάθος), και όπως έχει φανεί οι απόψεις διίστανται ανάμεσα στον MP και τους DT για το τι πραγματικά έγινε. Παράδειγμα, το hiatus που πρότεινε ο MP ο οποίος είπε ότι θα ήταν για 1-2 χρόνια ενώ οι Rudess/Petrucci είπαν ότι ζήτησε μια 5ετία. Οπότε αυτό με τους δικηγόρους θα το έβλεπα λίγο επιφυλακτικά.
Δηλαδή, θες να μου πεις ότι μετά από τόσα χρόνια, ο MP πήρε τον JP στο κινητό του (φαντάζομαι δεν το άλλαξε μετά τη φυγή!) και αντί να το σηκώσει ο JP το σήκωσε ο δικηγόρος του ή το έκανε ο JP άμεση προώθηση στο δικηγόρο του. Είναι κάπως περίεργο. Εναλλακτικά, μια που μένουν στην ίδια πόλη, θα μπορούσε να πάει και επίσκεψη να το συζητήσουν, δε νομίζω ότι την πόρτα στο σπίτι του JP θα την άνοιγε ο δικηγόρος του!!!
Επίσης, άλλο τα δικαιώματα για τις διασκευές και άλλο τα προηχογραφημένα μέρη - εκεί ήταν η φωνή ενός διάσημου παραγωγού ο οποίος για τον ΧΨ λόγο δεν ήθελε να αναπαράγεται η φωνή του(ο Terry Brown αν δεν κάνω λάθος). Δεν είμαι δικηγόρος αλλά μιλάμε για άλλες περιπτώσεις. Με αυτή τη λογική, όλα τα συγκροτήματα που έχουν φύγει μέλη τους δε θα έπρεπε να παίζουν παλιά τραγούδια στα οποία songwriting credits έχει κάποιο πρώην μέλος. (φαντάσου δηλαδή τους Deep Purple να μην παίζουν το Smoke on the Water/Highway Star/κλπ. λόγω δικαιωμάτων προς Blackmore/Lord).
[B][U]@dyingfreedom:[/U][/B] μα είχαν instrumental, κάποιο που κανείς δεν το περίμενε, το Ytse Jam!!! Κι επίσης, μην ξεχνάς ότι ο Mangini έχει μάθει (λόγω audition) το Dance of Eternity, οπότε είναι κι αυτό στα υποψήφια προς παίξιμο τραγούδια.
Δεν ξέρω ακόμα αν τα καταφέρω να ανέβω για τους Theater (θα είναι η 3η φορά μέσα σε ένα μήνα γαμώτη, άτιμο νησί τι μας κάνεις!), αλλά την ιδέα του petpanag θα την εφαρμόσουμε να πιούμε κάνα μπυράκι και να πούμε κάνα-δυο prog κουβέντες;
(φτου γαμώ την τύχη μου, πάλι σεντόνι μου βγήκε! Δεν το κάνω επίτηδες, sorry guys & mods!)
Σιγα που δε θα ξαναπαιξουν οι Dream Theater ποτε τραγουδια που εχουν στιχους του Mike επειδη εφυγε αυτος απο τη μπαντα. Πιστευω οτι μπορει να το εκαναν επιτηδες στη Ρωμη, και να το κανουν γενικα σε αυτην την περιοδεια, αλλα κομματια οπως Mirror, This Dying Soul και πολλα απο οσα ανεφερες επιβαλλεται να παιχτουν ξανα, παρολο που οι Theater εχουν γεματο καταλογο και πανω απο 100 τραγουδια για να διαλεξουν καμια 15αρια (και πολλα λεω γιατι ειναι και μεγαλα).
Το 2019 καταρχας επιβαλλεται να παιχτει ολο το Scenes From A Memory σε επετειακες συναυλιες για τα 20 χρονια (για να μην πω το 2014 για τα 15 χρονια)
Γενικως καλη η υπεραναλυση και πλακα εχει, αλλα δεν παιζει κανενα θεμα με δικαιωματα και τα σχετικα, οτι τραγουδι ειναι στον καταλογο της μπαντας μπορει να το παιξει η μπαντα, και το μονο τραγουδι που δεν εχει παιξει ποτε live ειναι το Space Dye Vest (που το παιξαν προσφατα Labrie-Rudess ΜΕΤΑ τη φυγη του Mike) λογω του οτι δεν ηθελε ο Mike να το παιξουν χωρις τον Kevin Moore απο σεβασμο, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανε
Κι άλλα βιντεάκια από χθες, και σε πολύ καλή ποιότητα μάλιστα!!!
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=TK6prskZMcQ
http://www.youtube.com/watch?v=_aO00u76ZUA
http://www.youtube.com/watch?v=qoqFf_t5bZU
http://www.youtube.com/watch?v=e227g1P3Isc
http://www.youtube.com/watch?v=1s6oRtO1egI
http://www.youtube.com/watch?v=U6IOwEjv_PM
http://www.youtube.com/watch?v=eUEJcdP4qow
http://www.youtube.com/watch?v=me-pxNLjWk0[/SPOILER]
Γιατί δεν τα έχει ολόκληρα όμως;!;!
Ρε 'συ Raziel ένσημα θα πρέπει να σου κολλάνε σε λίγο οι Theater,μιλάμε έχεις σβήσει όλα τα site ε,σε συνδυασμό με τα παιδιά βέβαια
Υπερβολές!!! Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο! :lol:
petpanag, αυτό για σένα: http://www.youtube.com/watch?v=tPyWk2ZxdAw
o ανθρωπος ειναι προεδρος ειπαμε!!!
ευχαριστω φιλε για το song
Ωραία τα γράφει ο Ρέηζιελ / Ρκαι για μένα (είμαι απ’ αυτούς που βαριούνται να γράψουν).
Άλλα άμα θέλετε πραγματικά ΚΑΜΕΝΟΥΣ πάτε στο DTF, εκεί μπορείτε να βρείτε τύπους που έχουν καεί σε βαθμό αηδίας. :?
Από πού παρακολουθούμε τη διαμόρφωση του σέτλιστ σήμερα;
E τι να πω,παίρνει το βραβείο του πιο ποιοτικού χρήστη άνετα!
Μιλάμε άνετα μαζεύω όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ πέρα και τα κάνω διπλωματική για τους Theater!:lol:
Ωπ νάτος και ο άλλος ο Leviathan!Υπάρχουν και πολύ χειρότερα;;;!!!Ε όχι…