A Change of Seasons
The Best of Times
[B]John Myung Martial Arts Demonstration [/B]
In The Presence of Enemies ([B]Extended 2 years long version[/B])
The Count of Tuscany[B] feat. The Count of Tuscany & The Count’s Brother & Dr Dre [/B]
Canadian Rap
John Thinks He’s Randy Song
John Petrucci [B]Bodybuilding Demonstration [/B]
Derek Sherinian [B]Fashion Demonstration [/B]
Mike Portnoy [B]Spitting Demonstration [/B]
Anna Lee
I Will Survive
Eye Of The Tiger
[B]YMCA [/B]
Interlude - Mike Mangini: "I’m Not Mike Portnoy"
Encore:
Prophets of War
Ε ναι! Αυτό είναι setlist! Απρόβλεπτο, πλήρες (2 years long version), ανεπανάληπτο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;; :lol::lol::lol:
Εντάξει νομίζω είναι λογικό το setlist να είναι πάνω κάτω το ίδιο, εξάλλου ο Μangini είναι καινούριος μην το ξεχνάμε, πόσα να προλάβει να μάθει κ αυτός.
Αν δεν κάνω λάθος πάντως και στις πρώτες περιοδείες με Sherinian και Rudess το setlist δεν έπαιζε και πολύ.
Γενικά είναι καλό το παρόν setlist οπότε αν δούμε κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα δεν θα με χαλάσει καθόλου.
Να πώ ότι χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί φανμπόηδες στο ρόκινγκ, γιατί όταν πρωτομπήκα νόμιζα ότι μόνος μου τα έγραφα μόνος μου τα διάβαζα:p:p (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων).
Κανονίστε να είμαστε όλοι κάγκελο τον Αύγουστο.
Δεν ξέρω για σας, εμένα πρώτη μου φορά θα 'ναι (ξέρετε τώρα, [I]πρώτη μου φορά, πρώτη μου φορά, που … [/I] εχμ ναι τέλος πάντων), κρεμασμένος στο κάγκελο θα 'μαι.
Απ’ όσο κατάλαβα είναι καρμπόν το σέτλιστ σήμερα. ‘νταξ’, είπαμε, όχι κι έτσι.
εδώ κάνεις λάθος…αυτό το τραγούδι είναι τόσο heavy που δεν γίνεται περισσότερο.!
δεν είναι παιδικό τραγούδι.!!
μιλάει για ενα ταξίδι που πήγε λάθος και για μια απόφαση για το ποιος θα φαγωθεί καθώς έχει τελειώσει η τροφή.!! (μεταφορικά και κυριολεκτικά.!!)
το 1816, 4 πλοία, έκαναν μια συγκεκριμένη διαδρομή…το medusa με 400 άτομα ξέκοψε απο την πορεία του και βρέθηκε μόνο του…με κάποιον που δεν είχε γνώσεις να οδηγήσει το πλοίο σωστά και κατάφερε να το στείλει σε λάθος νερά(ρηχά).! τοτε αποφασίστηκε να ελαφρύνουν το πλοίο απο το βάρος και να φτιάξουν μια σχεδία όπου θα έβαζαν πράγματα επάνω…
έφτιαξαν μια με διαστάσεις 20χ7 μέτρα…
οταν το αρχικό πλοίο έδειξε σημάδια πως επρόκειτο να βυθιστεί μπήκαν σε μικρές βάρκες και στην σχεδία έβαλαν 150 άτομα.! οι υπόλοιπες βάρκες έσερναν μαζι τους την σχεδία…στην οποία δεν υπήρχαν καθόλου φαγητό και νερό.! μόνο κρασί.!
ετσι όταν τα πράγματα αγριεψαν , οι υπόλοιποι στις βάρκες αποφάσισαν να αμολήσουν την σχεδία στην τύχη της και να μην την σέρνουν πλέον…έκοψαν τα σκοινιά.!
την πρώτη νύχτα σκοτώθηκαν ή αυτοκτόνησαν 20 άτομα.
στη συνέχεια πολλοί πέθαναν καθώς προσπαθούσαν να κάτσουν στο κέντρο της σχεδίας όπου ήταν το μόνο ασφαλές μέρος την τέταρτη μέρα έμειναν 67 άτομα.τα οποία άρχισαν την ανθρωποφαγία.!
την όγδοη ημέρα οι πιο δυνατοί πετάξαν τους αδύναμους και άρρωστους στη θάλασσα και ετσι εμειναν 15.
αυτοί οι 15 σωθήκαν καθώς τους πέτυχε καταλαθος ενα απο τα 4 αρχικά πλοία.!!!
κατάλαβες τώρα τι τραγουδάνε τα παιδάκια την ώρα που λενε τον στίχο “και τότε ρίξαμε τον κλήρο να δούμε ποιος-ποιος-ποιος θα φαγωθεί” ??? το ποίος θα φαγωθεί από ποιον.!!
επίσης “ήταν ένα μικρο καράβι που ήταν αταξίδευτο”
Βλεποντας τα βιντεο απο το χθεσινο λαιβ,παρατηρησα οτι στην οθονη απο πισω,σε καποιες φασεις δειχνει τον Rudess με cgi γραφικα σαν μαγο
[SPOILER][/SPOILER] και παιζει οτι ακριβως παιζει και ο Rudess εκεινη την στιγμη.Αν επαιζαν με μετρονομο οπως οι Porcupine Tree δεν θα μου εκανε εντυπωση γιατι θα ημουν σιγουρος οτι θα ηταν βιντεο ετοιμο απο πριν να παιξει στο καταλληλο σημειο.Εχουν κανει καποια μαγκια απ’οτι καταλαβαινω και ο υπολογιστης “διαβαζει” τα πληκτρα που παιζει ο Rudess και τα εμφανιζει εκεινη την στιγμη.Δεν ξερω αν το εχουν κανει και παλιοτερα,παντως δεν ειδα να το αναφερουν οι καμμενοι στο DTF οποτε ή ειναι παλιο το κολπο ή δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα.Δειτε στο 7:53 για παραδειγμα : http://www.youtube.com/watch?v=U6IOwEjv_PM
Εdit:Τι εγραψε ο τρελος απο πανω…Κοιτα να δεις τι τραγουδαγαμε!
Δεν ειμαι κανας τρελος fan και γι αυτο ακριβως το λογο δικαιολογειται για να παω στο live να θελω να ακουσω κατι mainstream!Pull me under!!!Γιατι δεν το παιξανε ρε παιδια???Ειναι στιχοι Portnoy και το αφησανε απ εξω???
Το Pull Me Under παιζει να ειναι στο τοπ10 τραγουδιων που δε θα θελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να ακουσω ξανα.
Αν και θα ειναι μαλακια να ξερω ακριβως τι θα παιξουν, δε θα με χαλασει καθολου αν παιξουν ακριβως το ιδιο σετλιστ και στην Αθηνα… ισα ισα…
Δεν το καταλαβαινω αυτο, εγω και ποτε να μην τους ειχα δει, χιλιες φορες το Metropolis αν ηταν να εχω καποια επιθυμια…
Συμφωνουμε ολοι οτι το Metropolis πρεπει να υπαρχει σε καθε συναυλια DT?
Τελος μιας και τις μετραμε, θα ειναι η εκτη μου φορα 8)
o αδερφος μου ειναι φλορος και ακουει metallica και pull me under!! τι να κανω? :p:p:p
αλλα μαζι σου για το metropolis!! εγω αμα θες το παω και αλλο πιο περα. οχι απο κανενα Live αλλα απο κανενα σπιτι δεν πρεπει να λειπει το images and words!!!