Dream Theater - Fates Warning 02/08/11 @ Terra Vibe Park

4 χιλιάρικα στην καλύτερη,ζέστη,μαλακάσα,2 αυγούστου,
Λογικά θα παίξουν στην μικρή σκηνή

Κι εγω 3000-4000 το πολυ λεω, καθως τα εισιτηρια των 35 ευρω που ηταν 1000, μολις πριν περιπου 10 μερες εξαντληθηκαν αν δεν κανω λαθος. Ειδα τεραστιο εφιαλτη στον υπνο μου τον οποιο δε θελω καν να μοιραστω, απλα ας πουμε οτι την Τριτη δε θα ημουν στη Μαλακασα… ξυπνησα με τρελη ανακουφιση

Ένα τεσσάρι χιλιάδες, είναι κατά την γνώμη μου, μια χαρά, απλά πιστεύω πως πιο κοντά, πλατεία νερού, Θέατρο Πέτρας, Κατράκειο, γήπεδο μπητς βόλευ, θά’χε αρεκτά περρισότερο κόσμο, γιατί δεν πρέπει να λησμονούμε και την απεργία των ταξί, αλλά και γενικότερα την απόσταση
…μπορεί νά’χε πέντε ευρώ παραπάνω το εισιτήριο, αλλά σε σχέση με την ταλαιπωρία, ίσως νά’ταν καλύτερα
:):!:

μετρο παιζει να προλαβουμε? γιατι ειναι ενα θεμα με την απεργια των ταξη και πρεπει να γυρισω πειραια…αν ξερει κανεις τιποτα για λεωφορια ας μου πει :-s

αν το σκέφτεται κανείς λόγω μεταφορικών εγώ από μαρούσι είμαι μόνος μου, χωράνε άλλοι 3 στο αμαξάκι (και με πολύ αγάπη και τρυφερότητα 4)… κατά τις 6.30 θα φύγω λόγω δουλειάς…

Ξερει κανεις τι ωρες εχει πουλμαν απο σταθμο Λαρισης για Terra Vibe? γιατι περνω τηλεφωνο και “δεν αντιστοιχει σε συνδομητη”…

30 ωρες ακόμα…αντε να μας παρουν τα μυαλά για μια ακόμα φορά…

τι ωρα βγαινει η καθε μπαντα ξερουμε???

ωρα δεν ξερω αλλα πηρα τικετ χαουζ και μου ειπαν οτι εχει για σταθμο λαρισσης και πεδιο αρεως

Παιδες καλησπερα!
Εγω θα ξεκινησω αυριο απο Γλυφαδα με το αυτοκινητο για Terravibe, μπορω να παρω 2-3 ατομα, να μοιρασουμε και τα εξοδα και εννοειται να τους παω μεχρι σπιτι τους στο γυρισμο, εφοσον βεβαια το επιθυμουν. Αν ενδιαφερεται καποιος, ας επικοινωνησει ελευθερα.

ρε μάγκες ξέρει κανείς τι ώρα βγαίνουν οι DT?
εστειλα mail στην didimusic αλλα μαλλον με γείωσαν…
αντε γιατι μας έχει φάει η δουλειά…

Και γενικα ξερει κανεις ωρα για πορτες και ωρα εμφανισης των συγκροτηματων? Γιατι μετα την προσθηκη των fates κανεις δεν μιλησε για ώρες.

Ρε λετε να… [SPOILER]σκασει κανας Labrie on stage στο Life in still water?[/SPOILER]

Ευχαριστώ που μου χαριζεις μια νύχτα χωρίς ύπνο. Ρε λες? Και βασικα πιθανο για να επιλεγουν να παιξουν αυτο εναντι πιο γνωστων του parallels.

Χα, παρεα θα ξενυχτισουμε…ειναι μεγαλη μερα η αυριανη… [SPOILER]γαμω την πτυχιακη μου, ΓΑΜΩ!!![/SPOILER]

Λοιπον παιδες. ισχυει το ραντεβου 19.30 στις πρωτες βοηθειες?
αλλιως θα φοραω ενα dt 8vm shirt.

οποιος με δει μου μιλαει. ψηλος ωραιος κοντο μαλλι και πινω μπυρες πολλες.:p:p

Τελικα επαιρνα λαθος τηλεφωνο… #-o

Για οσους ενδιαφερονται απο σταθμο Λαρισης εχει λεωφορεια της Apollon απο τις 5 ως τις 7 ανα 1 ωρα.

Παιδες καλησπερα
Να ρωτησω κατι…Ξερετε αν χρησιμοποιησω λεωφορεια ειτε απο στ.Λαρισης ειτε απο Π. Αρεως, θα πρεπει να πληρωσω εξτρα εισητηρια για τη μεταφορα και ποσο περιπου…?
Τhakns 8)

Για Πεδιο Αρεως δε ξερω απο σταθμο Λαρισης παντως ειναι 7? για να πας και να 'ρθεις και 5? μονο για να πας ή μονο για να 'ρθεις.

Οι θεσεις εκλεισαν, οποιος προλαβε, προλαβε… 8)