κανεις για το live απο Πατρα;
Ωπα, να και η νεώτερη ενημέρωση!
Επίσης Tatsoman μπορείς να ελπίζεις να σκάσει ο Kevin Moore (μένει ακόμα Κωνσταντινούπολη;) για να συναντήσει τον Μatheos όπως πριν 6 χρόνια στο Gagarin και μιά και είναι εδώ να τον καλέσουν στη σκηνή οι υπολοιποι… :roll::roll:
[SPOILER]Το ξεχείλωσα ε; :p[/SPOILER]
o kevin μέχρι χθες ήταν σε Iowa , και μιξαρε το νεο O.S.I.(oh yeah.!)
(γιατί σε διαφορετική περίπτωση,ε?)
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το κομμάτι είχε τελειώσει για τους DT διά στόματος MP. Ενδεχομένως (και όπως φάνηκε από τη solo συναυλία του JR με τη συμμετοχή του JLB), οι υπόλοιποι να έχουν κάπως διαφορετική άποψη.
οχι ενημερωση, εκτιμηση. των περισσοτερων dt fans μετα την live εκτελεση απο rudess, labrie.
Αν και πολλοί από μας θέλουν να παιχτεί το SDV ζωντανά, το θεωρώ αρκετά απίθανο.
Απ’ ότι φάνηκε αυτό που έγινε ήταν κάτι ιδιαίτερο, απλά γιατί είναι ένα τραγούδι που αρέσει και στον JR και στον JL. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να μπεί στο setlist της μπάντας.
[SPOILER]http://www.setlist.fm/setlist/fates-warning/2011/turock-essen-germany-3bd0a08c.html[/SPOILER]
Fates Warning play list
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
θα αφησω τα κοκκαλα μου στην μαλακασα!!
Από μεσόγεια κανέναs για την συναυλία?
παλληνη εδω!!
Χαρηκα οσους γνωρισα εδω μεσα. Και γενικοτερα, ολη την παρεα τη φορουμικη. Αλλα μετα απο τις 2 Αυγουστου μην με αναζητατε. Γεια
Edit: Παιζει να παιξουν λιγοτερο εδω επειδη ειναι “γκεστς”? Α και θα ηθελα το [SPOILER]Part VI[/SPOILER] γαμωτο, αλλα ας μην ειμαστε απληστοι :Ρ
Πολυ καλά τα setlist και των δύο!
Απο πόρτο ράφτη σου έχω στείλει mail!
δεν πιστεύω να κόψουν κα κάτι…άντε ενα κομμάτι…δεν είναι και πολύ μεγάλο το σετ…
βέβαια εγω ενδιαφέρομαι για το Live στη λαρισα…που και λιγότερο(οχι, οχι δεν θέλω.!) να παιξουν πάλι θα είμαι με το χαμόγελο…κόσμο και λίγο καλό ήχο θέλω…
πιστευω οτι η ψίχουλα μου θα σπαρταρίσει την δεύτερα το βράδυ…άντε ρε όνειρο.!!(οκ, το όνειρο είναι την επόμενη μέρα:p)
[SPOILER]Ναί ρε φίλε Still Remains![/SPOILER]
Πω μιλάμε το ΕΚΑΒ δεν με προλαβαίνει, θα ζητήσω το ασθενοφόρο να είναι ετοιμο από πρίν…
βάλε ενα spoiler βρε… σε πήρε η χαρά…!! και έμενα.!!(αλλά ήμουν σίγουρος)
fixed 8)
Eχω κωλοχαρεί γιατί τους Fates τους έχω δεί μόνο μία φορά για την επετειακή περιοδεία του Parallels, οπότε έχω πολλά τραγούδια που θέλω να ακούσω.
Αν το βάλεις σε συνδυασμό ότι θα ακολουθήσουν και οι DT, είναι κάτι που προσωπικά δεν περίμενα να ζήσω στην Ελλάδα.
Και κάτι που σκεφτόμουν πολύ, παίζει να ηχογραφήσει κανείς bootleg από την συναυλία?
υπάρχει μια πιθανότητα να μην ήταν αυτό το set list.!!
λείπει ενα κομμάτι… [SPOILER]eye to eye[/SPOILER] στο τέλος
[SPOILER][/SPOILER]
[B]εδιτ[/B] σε νιώθω
Σήμερα αξιώθηκα να πάρω εισιτήριο και εγώ.
Καλή η Πανάθα αλλά τέτοια συναυλία δε χάνεται. Περιμένω μαγικές στιγμές.
Άντε…τρεις και βράδιασε:):!:
Πω ρε μαγκες αυτη την συναυλια την περιμενω πως και πως.Με μια εκτιμηση ποσο κοσμο λετε θα μαζεψει?