Κατα πασα πιθανοτητα θα φοραω μια μπλουζα απο την αμερικανικη περιοδεια Death Magnetic με ενα σκελετο μπροστα και τις ημερομηνιες πισω. Για εξτρα βοηθεια εχω ξυρισμενο κεφαλι και ειμαι στο 1.85 αλλα οχι στον ογκο. 8)
Πειτε ενα γεια οσοι θελετε, ειμαι αρκετα φιλικος και ντροπαλος απο κοντα.
Εγώ θα φοράω κόκκινο μπλουζάκι των Montreal Canadiens με συνταξιοδοτημένο αριθμό στην πίσω όψη (Dryden, 29) οπότε θα με γνωρίσετε εύκολα. Μιλήστε άφοβα.
Άμα καταφέρω και πάω κάγκελο μπορεί να δει τη μπλούζα μου ο Λαμπρή και να με ανεβάσει πάνω. :lol:
xμμμ σχετικο ειναι αυτο. ο σακης ειναι τρελος φαν των δυο γκρουπ, και φιλος με καποια μελη τους. φανταζομαι επικοινωνησε μαζι τους για το event. βαλε οτι μαλλον δεν θα ειναι στο live ή θα προλαβει οριακα…οποτε ειπε να βαρεσει ολο το βραδυ αυτο που του αρεσει.
εχουμε ολοι μεγαλες φαντασιωσεις απο τις δυο μπαντες και γουσταρω πολυ!! αλλα προτεινω…χαμηλα την μπαλα και κοντες πασες:wink:
Tελικά…έφαγα άκυρο λόγω της καταραμένης δουλειάς…Η πρώτη συναυλία κάποιου από τα δύο συγκροτήματα που χάνω επί Ελληνικού εδάφους (εξαιρουμένης της πρώτης των Dream Theater):(
Το γαμώτο είναι, ότι δεν ξέρω αν θα είναι η καλύτερη εμφάνιση των DT αλλά σίγουρα θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα…
Τέλος πάντων, το ξεπέρασα κάνοντας το pre-order μου για την deluxe edition του ΑDTOE και καταναλώνοντας 2 κιλά παγωτό.
Για Fates δεν στενοχωριέμαι ιδιαίτερα…κάθε εμφάνιση τους είναι και ένα κλικ πιο κάτω πλέον σε ψυχή/απόδοση. Μακάρι να σπείρουν βεβαίως.
Να περάσετε καλά φανμπόυδες…τον Outshined και τα μάτια σας:lol:
Ούτε εγώ είμαι σίγουρος ακόμα για Τρίτη. Μεταφορικά γαρ…και μαύρη νύχτα χωρίς ταξί για Πειραιά είναι ένα θέμα, όπως και να γίνει.
Εγώ πάλι σκάω για Fates. Αδυναμίες είναι αυτές, τι να λέμε τώρα. Ότι και όπως και να παίζουν, θέλω να είμαι εκεί…όσον αφορά τους dt έχω μια μεγάλη περιέργεια, να μην είμαι και ψεύτης…
Εμενα θα με βολεψει αν υπαρχουν ταξι, αλλα εχω εναλλακτικη. Θα δουμε.
Κοιτα, στην ατζεντα του ροκινγ που λεει για συναυλιες, για αυτην εδω γραφει στην παρενθεση (40, 50e). Αλλα δεν ξερω, παρε ενα τηλεφωνο πριν πας στο Τικετχαους, εχω την εντυπωση πως κατι θα εχει μεινει.
Ενιγουέη θα ναι λίγο θέμα αυτό με τα μέσα την Τρίτη αλλά υπομονή, κάπως θα γυρίσουμε ρε παιδιά.
Για τη συναυλία τώρα, απλα θέλω να περιμένω καμιά ωραία εκπληξη από πλευράς dream theater (space dye vest σταυρωνω δαχτυλάκια) και κλασσικές αξίες από πλευράς fates. Ντάξει είναι δυο συγκροτήματα που λατρεύω και δεν μπορώ να βρω τρόπο για να μην περάσω υπέροχα. Τα λεμε την Τρίτη παίδες
…και το κομματι αναστηθηκε με την φυγη του portnoy σε ενα ακουστικο σετ που επαιξαν οι rudess, labrie.
δεν πιστευω οτι την τριτη θα δουμε κατι σπεσιαλ σε σχεση με αυτο παντα, αλλα ειμαι βεβαιος οτι στην νεα περιοδεια με το νεο αλμπουμ που θα κανουν και διαχειριση υλικου θα χωρεσουν καπου και το Space Dye Vest.