Μου φαίνεται και μένα λίγο άκυρο αυτό. Συνήθως στη μαλακassα 11μιση είναι τελειωμένα τα events…
Σιγα ρε παιδια θα παιξουν μιση ωρα οι θηατερ…
…ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤ.
Τελειωσανε τα ψεματα παιδια μια βδομαδα ακομα!Ποιοι απο το ροκινγκ θα ειστε εκει?
η ωρα έναρξης ίσως είναι πριν κλείσουν οι fates warning για το live…
*6 μερες
κατσε να ξεκαθαρισει το τοπιο με την ωρα και θα σας πω μια ιδεα:wink:
Ρε σεις στην είσοδο θα βρώ εισιτήριο?
Μην γίνει καμιά μαλακία?
Επίσης τα VIP τί διαφορά έχουν από τα κανονικά?
Εγω παντως τσιμπησα το ΤΙΚΕΤ μου πριν καμια βδομαδα για να μην βρεθω προ εκπληξεως
Αν και πιστευω οτι θα βρεις…
Αντε 6 κ σημερα να πουμε
ναι ρε μαν, τι να μην βρεις? Για το χωραφι μιλαμε, μεχρι κ σε sabbath εβρισκες ανετα. Και αν δεν πειστηκες ακομα (ντροπη σου) εγω ειχα παρει με 35Ε πριν 25 μερες με αριθμό 785 και πριν 15 μερες πηρα των 40 με αριθμο 76. Δλδ μαλλον στο συνολο ~1075 εισητηρια 3 βδομαδες πριν τη συναυλια.
Μη ξεχνας οτι ειναι και 2 αυγουστου αρα πολλοι θα ειναι στας εξοχας,
Και μετα από όλα αυτα εγω θα σου προτεινα να πας να παρεις αν το χεις ψιλοσιγουρο. χαχα.
ps. ειδα και το πρωτο banner στο rocking.gr από τη συναυλία σημερα.
btw πόσο γελοίο ειναι το εισητηριο? το χειροτερο μακραν. Ενα απλο γκρι χαρτακι. Ελεος πια, δε μπορουσαν να βαλουν καμια φωτογραφια?
Δηλαδη εχω το εισητηριο 76? ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ…
σε πιανω
Χμμμμμμμμμμμμ Metropolis Pt. 1 για encore…εεεεεεεεεεε
[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΧΥΝΩ[/SIZE][/B] :lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]
Και μου τη σπαει που δεν θα τους δω τελικα γιατι την Παρασκευη φευγω για το χωριο…(Πυργος Ηλειας…αν επεφτε λιγο πιο κοντα θα εκανα αυθημερον ταξιδακι για το λαιβ…)
Οσοι πατε πειτε εντυπωσεις και απο τα δυο γκρουπς μην αφηνουμε στην απ’ εξω τους Fates Warning…
Κατι ασχετο…η περιοδεια αυτη ειναι αυτο που λεμε “warm-up shows” δλδ θα ακολουθησει κι αλλη οταν βγει ο δισκος γιατι αν ειναι παιζει να ξαναπερασουν απο εδω…και εννοειται πως θα παω…
Λοιπον βρηκα λιγο χρονο και τηλεφωνησα στην didimusic. οι πορτες ανοιγουν 18.30!!! αρα λοιπον εχουμμε και λεμε…
[B][SIZE=“3”]1o When Fanboys And Rocking.gr Unite[/SIZE][/B]
Τοπος Terra Vibe Park
Θεση. Εξω απο τις Πρωτες Βοηθειες.
Ωρα.19.00
Σκοπος.
α)το know us better
b) to drink as beer we can
c)να το ποτισουμε τον Outshined οσο πιο πολυ γινεται και να πας πει τι παιζετε με το A.D.T.O.E.
παιδια απο το Rocking.gr εαν εχετε να προτείνετε κατι αλλο ή θα εχετε καποιο περιπτερο εκει τοτε σαφως και βολευει να γινει εκει ή εαν θελετε να το οργανωσετε εσεις απλα το λετε.
οι υπολοιποι ειστε οκ με την ωρα? κατι θελετε να αλλαξουμε?
σκεφτειτε οτι πρεπει οπωσδηποτε να δουμε και τους Fates Warning!!!
περιμενω ιδεες!
YΓ να κραταμε κατι να γνωριστουμε? εγω ενα τριανταφυλλο και τετοια? χααχχαχαχαχαχαχαχααχ
Χωρις να ξερω κατι παραπανω, λογικα το live θα γινει στην “μικρη” σκηνη…Οποτε θα ημαστε , αληθεια ποσοι πιστευετε;
Φανταζομαι οτι ολοι θα ημαστε “γνωστοι” με καποιο τρόπο:)
Θα τα πουμε εκει
Δηλαδη η συναυλια αρχιζει 7.30?
Πόση ώρα λέτε να παίξουν οι Dream Theater…θά’χουμε πάλι κανά τρίωρο;:):!:
2ωράκια νομίζω παίζουν φέτος.
Θα φοραω μια μπλουζα Ryche-Rage For Order, οποιο αδιακριτο ματι με τσεκαρει, ας μιλησει
Εγώ υπολογίζω 1.5-2k οπότε καλύτερα στη μικρή σκηνή, αν κ θα χωράνε εκει πάνω? ή την έχουν μεγαλώσει? γτ πριν 2 χρόνια π πήγα τελευταια φορά ήταν κάπως μικρή νομίζω.
Ε για να ανοίγουν 18:30 εγώ υπολογίζω
20:00 Fates
21:00 τέλος και σεταρισμα dt
21:30 DT
00:00 Τέλος DT και encore και των δυο μαζι να κανουν cover απο rush
Και για να υποστηρίξω το τελευταίο ποστάρω ενα tweet απο Fates warning:
RT @drosostalitsaB: DREAM THEATER - FATES WARNING warm up party (dj Σάκης Φράγκος) http://goo.gl/fb/G8wmU
Άρα δεν είναι απλά ακόμα μια συναυλία στο τουρ (θέλω να ελπίζω), αν βαλεις και το ότι ειναι η προτελευταία των DT χΔ
p.s Και γω θα ειμαι ενα ψηλό παλικάρι με ξανθό(οξυζενε) μαλλί ημίμακρο (δλδ καπελάκι), καλοσχηματισμενο μυώδες κορμί και θα φοράω ένα αμάνικο φούξια μπλουζάκι με τα κατσαμπάκια
και τι εγινε που κάποιος κάνει ενα πάρτι που θα παίξει μουσική τους…? πως επηρεάζει/δείχνει κάτι αυτό (για)τις μπάντες/??
Δεν δειχνει το οτι καποιος ξεμπαρκος κανει παρτυ κατι, και σαν ξεμπαρκος θα μπορουσα να κανω 300μερες εορτασμο, αλλα το ότι το επισημο twiter των fw εκανε rt για ενα παρτυ “καλωσορισμα” δειχνει για τους fw τουλαχιστον οτι ψαχνονται με το μερος που θα παιξουν
ε εντάξει…ένα event έκαναν forward
πάντως θα ειχε φάση να υπήρχε μια κοινή εμφάνιση πάνω στη σκηνή…ή να έπαιζε ενα κομμάτι με τους fates ο mike…επ…δεν γίνεται πλέον…