παιδες θα κατεβει κανεις απο ξανθη?ας μου στειλει pm
ξερει κανεις αν θα παιξει καμια εκδρομη απο θεσνικη μονο για συναυλια και καπακι πισω?
το rockradio φίλε!
Αν ειχα να διαλεξω παντως, Metropolis απο μενα…
__Νομίζω εδώ κρύβεται μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Πολύ καλή παρατήρηση. Απλά, ειδικά αυτόν, και ως προς το θέμα “απόδοση”, αλλά και προσφοράς στην μπάντα, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Πώς το λένε…
__Τώρα γενικά προς τους φίλους που στεναχώρησα… Levi, έχεις δίκαιο, έπρεπε πρώτα να διαβάσω το ξένο /ορίτζιναλ και όχι το κάπως μέτριο του Rocking μονο, αλλά εκτός από το σημείο που μιλάει για bigger picture και φαίνεται τελικά ότι δε τον ψέγει για τη μουσική του προσφορά στα live αλλά για το ότι διαταράσει το σύνολο τραβώντας πολύ προσοχή πάνω του (κάτι για το οποίο διαφωνώ). ΑΛΛΑ όταν λέει “should just be grooving or whatever.” εσύ το παίρνεις θετικά; είναι μπιχτή ότι “δε κοιτάς ρε φίλε το γκρουβ και άσε σε μένα το limelight”… Ειδικά όταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ συμμετέχει και βοηθά πολύ στην υποτονική εικόνα γενικά της μπάντας στα live -δε μπορείς να το σηκώσεις το limelight, δεν είσαι και ο David Lee Roth (δε λέω ότι θα το προτιμούσα όμως ε! χαχα). Και τρελή μαγκιά που μπορεί να το κάνει με όσα πρέπει να παίζει (και τραγουδά), σα να κατηγορείς ποζεροντράμμερ γιατί σηκώνει το αριστερό χέρι με τη μπακέτα ψηλά ενώ κρατάει beat :p.
__Και στο κάτω-κάτω, είναι απιστευτότατη η απόδωσή του στα live… Και μη κοιτάτε μόνο τα dvd, έχουν διορθώσει οι υπόλοιποι αρκετά πραγματάκια στο στούντιο μετά… Δε κοιτάς καλύτερα εσύ να μη στονάρεις συνέχεια, να έχεις καθαρή άρθρωση χωρίς να στρογγυλεύεις τα πάντα, να μην γκαρίζεις, να μη βγάζεις τη γλώσσα σαν κακιασμένη γριά, να μην κάνεις screaming notes συνέχεια, να μη φαλτσάρεις, να δώσεις λίγο παλμό και πάθος στο κοινό και να εισπράξεις και λίγο, να κρατάς σωστό ρυθμό όποτε παίζεις ντέφι, κλπ να κάνεις και τη ζωή του Shadowcaster στο φόρουμ του ρόκιν πιο εύκολη κάθε φορά που τρέχει να σε υπερασπιστεί…; Και αν ήθελες backing musicians (waters την έχει δει;) που απλά να κοιτάν το γκρουβ τους, εκτός ότι θα έπαιζες σε μικρά κλαμπς και αν, αν δεν είχες αυτούς πίσω σου, τότε θα έπρεπε να ήσουν πολύ καλύτερός τους… γκούχου-γκούχου —> http://www.youtube.com/watch?v=H4NoPI9LFm4&feature=player_detailpage#t=122s
__Χιχ! Θενκς! Ναι, χαίρομαι που κάποιοι έπιασαν και τη χιουμοριστική πλευρά και συγνώμη αν έβαλα φωτιές με τη σκληρή φράση, αλλά είναι πιο πολύ πίκρα (τον έχω υπερασπιστεί πολλές φορές τον Λαμπρί)… τύπου “μη μας ξενερώνεις άλλο, έλεος, νομίζεις σε τιμάνε αυτά που λες και δει με αυτόν τον τρόπο…;”
__Αντε, ωραία! Και εγώ το ψήνω αν και η παρέα μου μάλλον θα λείπει διακοπές και άντε να έρχομαι μέχρι το κωλο-χώραφο που δεν θέλω να πηγαίνω…
__Αυτές οι τελευταίες παύλες, να ξες, μπήκαν μόνο για σένα!! :oops: …:D:lol:
…άντε να περάσουν και αυτές οι 12 μέρες και να το ζήσουμε όλο αυτό…έστω και στο κολοχώραφο:):!:
πωωωωωωωω δικε μου μολις μου εφτιαξες τη βδομαδα χαχαχα, εχω μπλεξει με δουλεια κ νομιζα οτι ειναι σε 2.5 βδομαδες οχι σε 1.5. πςςς να σαι καλα μαν!!
λετε να παιξει κ κανα encore-fates/dt-cover? όπως το 03?? να τρελαθουμε ολοι?
δεν νομιζω ρε φιλε. μαλλον ειναι δικια μας προσδοκια…μην πω φαντασιωση παρα πιστευω οτι θα γινει. απο την αλλη θεωρω αδυνατον να μην εχουν τηλεφωνηθει οτι θα βρεθουν στην Αθηνα σαν παλιοπαρεα…ααααααχ μην με κολαζετε βραδιατικα και ειμαι πτωμα απο την δουλεια και με περιμενει αυριο δωδεκαωρο παλι…αααααααααααχ
Βρε λες…μπαααααα. μωρε λες…:-k:-k:-k:-k
Το μηχανάκι συνεχίζει να δουλεύει #-o :-k [-X και στις 22/7 ίδιο σετλιστ :drunk:
Ακόμα και οι μπον τζόβι αλλάζουν το σετλιστ τους λέμε :papas: :trombone:
Θα προτιμουσα να ακουσω το ιδιο τραγουδι Dream Theater 15 φορες απο οποιαδηποτε συναυλια Bon Jovi. Εκτος αν με πληρωναν. Αρκετα.
Αληθεια, εσεις που σας ενοχλει τοσο το οτι δεν αλλαζουν το σετλιστ, θα τους δειτε παραπανω απο μια φορα σε αυτην την περιοδεια? Ή να χουμε να λεμε?
A ρε γεροτοξικέ. Μόνο εσύ ασχολείσαι με τους Fates…
καλά τα λέει ο απο πάνω 8 μέρες για λαρισα. δεν περνάνε λέμε.!!
Ασε τις γκρινιες μωρε Τοξικε :Ρ. Τουλαχιστον βαλε και μενα σε οσους ασχολουνται με Fates, στην τελικη τους αγαπω αρκετα περισσοτερο απο τους Theater. Και εχω απορια τι θα παιξουν, εδω που τα λεμε…
Άσε με να γκρινιάξω λίγο ρε γμτ. Όλοι ασχολούνται με Theater εδώ πέρα λες και παίζουν μόνιτς.
Όσο για playlist δεν περιμένω καμία έκπληξη, δυστυχώς. Κάτι από τα ίδια περιμένω. Και σίγουρα όχι κάτι που δεν έχω ακούσει στις φορές που τους έχω δει. Ένας φίλος μου έθεσε μια απορία και με έβαλε σε σκέψεις. Πώς άραγε αποδίδουν σε ανοικτό χώρο;;;;
καλά , όλο αποκλείεται…για το Quietus, ίσως
Εγώ ελπιζω στο θαύμα πάντως…:!:
Mα τo Quietus το παίζουν. Για άλλα κι άλλα συζητάμε…
Καλή απορία… :-k
Ξέρεις ποιό είναι το θέμα: To καταλληλότερο υλικό για ανοιχτό χώρο είναι από το parallels!
Αλλά εκεί θα βγεί κανείς και θα πεί “αυτό μας το παίξατε και πέρυσι ολόκληρο, παίξτε και τίποτα άλλο” #-o Catch 22!
το εισητηριο γραφει οτι οι πορτες ανοιγουν 19.30 και το show 21.30!! μπορει καποιος να επικοινωνησει να μαθει ακριβως τι θα ισχυει? δεν γινεται φανταζομαι να βγουν 23.00 οι dt!!