Στο ticketpro γράφει 7.30 μμ => https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/756/dream-theater
p.s Ωραίο avatar!
edit : μάλλον θα εννοεί ότι ανοίγουν οι πόρτες εκείνη την ώρα…ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα
Στο ticketpro γράφει 7.30 μμ => https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/756/dream-theater
p.s Ωραίο avatar!
edit : μάλλον θα εννοεί ότι ανοίγουν οι πόρτες εκείνη την ώρα…ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα
Στο εισιτήριο γράφει πόρτες 7:30, συναυλία 9:30. Όμως όταν είχαν βγει τα εισιτήρια δεν ξέρανε καν ότι θα έχει support Fates.
:lol2::lol2:
α ρε σάντοου με έκανες και πέθανα στα γέλια. καλά και οι παυλίτσες πριν από κάθε πρόταση είναι το αγαπημένο μου φετίχ στο ροκιν
Εγώ τελικά ίσως και να έρθω. Ανάλογα αν θα παίζουν λεφτά εκείνες τις μέρες 8)
χαιρετε…
χαθηκα ελα εμπλεξα. δουλειες, παιδια κτλ.
οσο ελειπα εγιναν ωραια πραγματα.
α)δηλωσεις labrie: για βαστατε ωρε μαγκες. οτι λεει ο λαμπρος ειναι ψεμματα? οπως τα λεει δεν ηταν?. ολοι τα ξεραμε. απλα αγαπαμε Portnoy γιαυτο και το καναμε αβαβα. οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο ειμαι ομως με το μερος της μπαντας…αν και χειριζονται πολλα λαθος!!!
β) αλλαξαν στο setlist ειδα το learning to live για το metropolis. οτι και να παιξουν απο το i&w ειναι AWESOME αλλα στο ριμαδι το Metropolis εχω μεγαλη αδυναμιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
γ) σημερα κατεβαινω να ανοιξω το μαγαζι στο χαλανδρι και τι να δω. παντου αφισες για την συναυλια!!! εγινα ξανα λοιπον…15 χρονων και πηρα μια…για το δωματιο του μικρου!!!:p:p:p:p
δ) αυτα περι μετα το sfam τελειωσαν δεν θελω καν να τα ακουω. σεβομαι την γνωμη αλλα διαφωνω οπως πολυς κοσμος φανταζομαι. Παιδια αληθεια λετε για το The Great Debate? παιδια αφιερωστε 14 λεπτα απο την μερα σας και προσεξτε το λιγο καλυτερα!!! ελα μην με τρελαινετε!!8)
α)Μπορει και να ναι ετσι αλλα ο μοναδικος πιστευω που εχει το εκτοπισμα να κανει αντιστοιχη δηλωση θα ταν ο πετρουτσι. Οταν εισαι 2 κλικ κατω απ τους υπολοιπους εινια δυσκολα.Ασχετο το μεγαλο μου αποθημενο ηταν να φυγει καποτε αυτος ο παραφωνος( στα λαιβ) και να παιρνανε τον τεραστιο Roy Khan(Conception) μια τετοια φωνη επρεπε να στεκει διπλα στους theater. Προσωπικη αποψη βεβαια μη βαρατε.
β)Συμφωνω σε ολα.
γ)Να παιρνει απο μικρος βασεις 8)
δ)Οταν εχεις βγαλει ενα SFAM η ενα AWAKE εχεις θεσει τον πηχη παρα πολυ ψηλα, μπορει να ακουγομαι πολυ αυστηρος με το αγαπημενο μου συγκροτημα αλλα ετσι πρεπει. Εκανα πολλες φιλοτιμες προσπαθειες να ακουσω αυτο το κατι στα επομενα αλμπουμς αλλα σε γενικες γραμμες δεν… πλην ορισμενων καλων στιγμων.Δε προσπαθω να αλλαξω τη γνωμη κανενος γουστα ειναι αυτα.
Να ποσταρω και 3 βιντεακια που τραβηξα απο τη συναυλια.
Που πού? Όποιος εχει εντοπισει προσβασιμη αφισα σε χαλανδρι,χολαργο,αγ.παρασκευη, μαρουσι(χαμηλα), νεο ψυχικο ας μου πει ρε παιδια γτ εχω αποθημενο μια αφισα δρομου των dt xD
Συμφωνω και με τους δυο (?). Σιγουρα ηταν καπως ετσι κ τουλαχιστον κ μενα αυτο φαινεται και στο backs of angels οπου νομιζω η πλαστιγγα prog-metal εγειρε πιο πολυ προς την ισσοροπια αλλα οπως λεει ο φιλτατος μουσουργος δεν ειναι ο Labrie να βγει και να τα πει. Λες και ειναι η δημιουργικη ιδιοφυια των dt και ο portnoy τον καπελωνε. Σιγουρα βεβαια ειχε παραπαει με επιλογες μονο του portnoy, ειδικα στο μπασο που ο myung ηταν σαν ενα ουδετερο μελος.
Η απλα να βγαλουν το these walls :cold: και να παιξουν κ τα δυο :papas:
Αν καταλαβα καλα (xD) συμφωνω, και μετα το sfam τα αλμπουμ μετρανε, οκ δεν ειναι Awake, sfam η I&W αλλα εμενα τουλαχιστον μ αρεσουν πολυ (μμε εξαιρεση το octavarium)
στο χαλανδρι απεναντι απο το Multirama (να μου κανω και διαφημιση:p ) εχει καποια μαγαζια που νοικιαζονται. υπαρχουν επανω σε αυτα λοιπον τρεις αφισες. pulp, theater, wasp! βεβαια σε ενα απο αυτα λειπει πλεον μια!
και μετα αυτοι ειπαν κι εμεις ειπαμε και πως γενεν αυτο
οχι δεν αξιζει να κατεβεις. Aν τα μετα SFAM εποχη τα θεωρεις καλα αλμπουμ πηγαινε.
Ενταξει τωρα?
Ελα μωρε, πλακα σου εκανα, εξ ου και η γλωσσα.
Ον τοπικ, διαφωνω παρα πολυ με δηλωσεις Λαμπρη, αλλα δε θελω να λεω τα ιδια.
Οσον αφορα το σετλιστ, ολα υποκειμενικα ειναι οκ, εγω παρολο που θεωρω την περιοδο 1992-1999 αυτη με τα 4 καλυτερα τους αλμπουμ στη σειρα, δεν εχω απογοητευτει απο την πορεια τους, καθως κανενα συγκροτημα δεν εμεινε σε κορυφαιο επιπεδο για παντα, γιατι να το κανουν οι DT? Γαμαει το σετλιστ και ανυπομονω να περασουν οι μερες να ερθω Ελλαδα και να τους δω κιολας.
Ενα πράγμα που με ξενερώνει όταν σκέφτομαι τη συναυλία είναι ότι θα παίξουν μόνο ένα καινούριο τραγούδι. Και αν έχει τπτ τραγουδάρες ο δίσκος θα τραβάω τα βυζιά μου που δεν τις ακουσα live.
Thanks. Αν ανοίγουν οι πόρτες 7:30 προλαβαίνω. Θα βγούνε μάλλον κατά τις 8:30 οι Fates και κατά τις 10+ οι DT.
Από τα βίντεο βλέπω ότι δεν έχει δέσει ακόμη 100% ο Mangini.
Υπάρχουν κάποιες ασυνεννοησίες σε κάποια σημεία.
εχεις δικιο.
φετος εχω αποφασισει να μην δω barca (η αλλη μεγαλη μου αγαπη) και οταν ερθουν ευρωπη για το νεο αλμπουμ να πω να τους δω εξω! δεν μου γλυτωνουν. η βαρκελωνη μπορει να περιμενει…εκτος και εαν ειμαι τοσο τυχερος και τους πετυχω εκει και μπορω να δω την μια μερα barca και την αλλη dream theater!!!:papas::papas::papas::papas:
… όπως; :-s
Σε όσα βίντεο είδα ήταν καμπάνα ο τύπος, γι’ αυτό μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες
Άσχετο, στο άνωθεν λινκ με το Metropolis μια χαρά ακούγεται ο Λαμπρή.
μπραβο τους εκπληκτικη εκτελεση και οντως ο Λαμπρος παρα πολυ καλος.
before the leaves have fallen… και επειτα μου σικωνεται η τριχα και γαμω τα σημεια.
να! τα έλεγα! τώρα έχουμε και ηθικά διλήμματα μεταξύ “Metropolis” και “Learning To Live”.
Ρε, Theater είστε ρε! Άει παίξτε τα και τα 2!
ετσι!!