Αυτο που ειχα γραψει λιγο πιο πισω.Τελικα δεν ηταν ιδεα μου,ισχυει.
Εχει λιγες μερες τωρα που ακουω το Systematic Chaos…Το βρισκω εξαιρετικο!Η αληθεια ειναι οτι προερχομαι απο ενα πιο ‘‘καφρικο’’ και μοντερνο background οσον αφορα το metal και αναγνωριζω οτι ισως ειναι κατι διαφορετικο και λιγοτερο traditional για Theater ομως χαιρομαι και γουσταρω που σε αυτο το αλμπουμ βρηκα στοιχεια hardcore και metalcore (με το τελευταιο breakdown στο The dark eternal night αλλα και Muse (οχι μεταλ προφανως) που ειναι αγαπημενη μπαντα!!!(Prophets of War)!Για ποιο λογο ειναι τοσο underated αλμπουμ ρε παιδια??Ειναι δισκαρα!
αφου ειναι theater δισκαρα θα ειναι:p
παρολο που το set list σπερνει και θελω πολυ να το δω στην Αθηνα, νιωθω προβληματισμενος που συνεχιζετε αυτο το πραγμα δευτερη εβδομαδα!
ΥΓ πως φαινεται οτι ολοι οι fanboys μειναμε μ…κες με τον Rogers… δεν κινειται φυλλο στο thread:p:p
Συμφωνώ στο ότι είναι δισκάρα αν και εμένα από το Systematic μου αρέσουν περισσότερο τα επικά κομμάτια. Στο ενδιάμεσο βέβαια έχει και 2-3 πιο heavy.
ξερει κανεις αν παιζουν ακομα 35αρια? οχι για μενα φυσικά , εγω το χω παρει πολυ καιρο τωρα 8)
Παιδιά κανείs απο ta μεσογεια για την συναυλία?
__Μπράβο ρε “Λαμπρούκο Μπαλαντέρ” (κολλάει παντού), επιτέλους, θα απολαύσουμε στις 2 Αυγούστου τους Dream Theater με σωστό rhythm section, επιτέλους θα γκουβάρει η μπάντα… :lol:
__Μία φράση μόνο…: Αντε από 'κει ρε μαλάκα.
__Wow, έχω γαμηθεί να τον υπερασπίζομαι στο φόρουμ (το πίστευα /ω), αλλά ΕΛΕΟΣ, σταμάτα να μας ξενερώνεις, πάρε τα χάπια σου για την εμμηνόπαυση και ράψτο πια με τις κωλοδηλώσεις σου… [-X
Εγω υπερασπιζομαι με παθος τη φωνη του, αλλα τετοιες μαλακιες δεν περιμενα να τις πει… ειναι τραγικος απλα.
:lol3: απλα εκλασα στα γελια οταν το διαβασα μαν
καλα τωρα ο καθενας το βιολι του τωρα :-({|=
Βγαινει κ η Λαμπρη να πει για τον μακαρο. Ε δε παμε καλα. Και απροκαλυπτα ε? οχι και καλα να πει κατι γενικα και να εννοει κατι κλπ. Ισα κ οξω απτα δοντια.
Και γω μια φραση: ΟΥΣΤ ρε!
ηδη εμφανιστηκε το πρωτο bootleg με την πρωτη εμφανιση του magnini με τους dt:wink:
επιτελούς οι dream theater λειτουργούν σωστά.!
μα τι μαλακίες πέταξε πάλι…#-o
λες και είναι μπάντα που φτιάχτηκε πέρυσι…
Ναι, άμα θέλετε να κάνετε αρνητικά σχόλια, τουλάχιστον πρώτα διαβάστε τη συνέντευξη όπως είναι κι όχι ένα μείγμα εντελώς ελεύθερης μετάφρασης και κολλήματος κομματιών της:
http://www.prog-sphere.com/2011/07/11/resurfacing-an-interview-with-james-labrie/
Δηλαδή ok ρε σάντοου διάβασέ την και πες μου από πού προκύπτει το ότι λέει πως η μπάντα δεν groovαρε ή κάτι τέτοιο:
Επίσης απορώ τι θέλω και διαβάζω τα σχόλια κάτι λοβοτομημένων τύπων κάτω απ’ τη δημοσίευση, ρεσιτάλ ελληνικής μαλακίας κλασσικά.
Ελάτε ρε, παραδειγματιστείτε απ’ τους Tool :!:
Είμαι κακός φανμπόης που τα γράφω όλα αυτά;
αφηστε τον λαμπρη να χαρει την ελευθερια του!!!
Εντάξει είναι κλασσικό να παίρνουν κομμάτια μιας συνέντευξης και να τα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται ίντριγκες, δεν είναι κάτι καινούριο.
Ο LaBrie στη συνέντευξη λέει κάποια πράγματα που εν μέρει όλοι τα φανταζόμασταν, όπως ο παραγκωνισμός του Myung και του ιδίου από την συνθετική διαδικασία.
Στο συγκεκριμένο κομμάτι περί frontman και λοιπά, νομίζω ότι έχει κάπως άδικο, αφού ο Mike προσέθετε στη σκηνική παρουσία της μπάντας, και εδώ που τα λέμε ο LaBrie ποτέ δεν είχε την καλύτερη σκηνική παρουσία, ούτε και την καλύτερη φωνητική απόδοση μετά το ατύχημά του.
Aπό την άλλη αυτό που λέει " He?s big and he wants to be in the limelight" δεν έχει άδικο, κλασσικά παραδείγματα τα άθλια κατ εμέ φωνητικά του σε τραγούδια όπως στο A Nightmare to Remember, ενώ και σε ζωντανές εμφανίσεις, με κάτι τραγικά φωνητικά όπως στο τέλος του Schmedley Wilcox στο τελευταίο DVD.
H αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Προτιμώ το ότι είναι ειλικρινής στη συνέντευξη, πράγμα που παραδέχομαι και στον Portnoy, βέβαια όταν γίνεται αυτό είναι λογικό να βγαίνουν και προσωπικές απόψεις-κακίες. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Mike πάμπολλες φορές έχει δημόσια δηλώσει άσχημα πράγματα για τον LaBrie.
Τι ώρα ξεκινάει η συναυλία;
Μήπως και προλάβω να πάω αυθημερόν απο σαλονικη και να γυρίσω το πρωί…
Ενταξει, τωρα δεν εχουν καμια δικαιολογία αφού το εχουν ξαναπαίξει πλέον Live.
Πόσα μπορούν να αλλάξουν τελικά οταν φευγει ο Μιχαλάκης!!! (και ακόμα μαλλον δεν εχουμε δει τίποτα)
ΘΕΛΟΥΜΕ SPACE DYE VEST στο χωράφι!!!
ΔΕΝ το εχουν ξαναπαιξει live, το επαιξε ο μαλακας ο Τζορνταν με τη συνοδεια του Πιπεν… σορρυ του Λαμπρη εννοουσα, μπερδευτηκα. Και να παει να γαμηθει το SDV οσο κι αν το θεωρω την πιο ξεχωριστη στιγμη τους, δε θελω να το ακουσω χωρις τον Πορτνου που περιμενε τον Kevin Moore επι 15 χρονια μπας και το παιξουν μαζι και πηγε και το παιξε ο Τζορνταν ο παπαρας. Ωραια εκτελεση παντως.
Σημερα αν ειναι το σωστο σετλιστ στο setlist.fm, επαιξαν Metropolis αντι για Learning To Live στο encore. Το προτιμω προσωπικα.
Μη μου χαλάς το όνειρο αποπάνω :lol:
Εγώ για το learning to live σκέφτομαι να κατέβω από Θεσνικη :-k
Κατά τα άλλα το σετλιστ για μένα είναι αδιάφορο… παίζουν τραγούδια τύπου count of tuscany, these walls, great debate που πραγματικά έκατσα να τα ξανακούσω μήπως κάνω λάθος, αλλά δεν παλεύονται. Μεγάλη διάρκεια χωρίς ουσία (δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έγραφα κάποτε κάτι τέτοιο για τους DT)
Το σκέφτομαι σοβαρά αν αξίζει να κατεβαίνω με το λεωφορείο για να ακούσω Ytse jam, fatal tragedy & learning to live (?)
Tι λες ρε?To count of tuscany και το these walls ειναι μεγαλες κομματαρες.Το ντιμπειτ δεν το εχω ακουσει αρκετα.
Εγω θα ηθελα να βγει το thorugh my words και να μπει το Wait FOr sleep.
Καλησπερα και απο μενα ειμαι καινουριος στο φορουμ.
Επειδη σε κοβω να εισαι σαν και μενα Dream Theater=Μεχρι εποχη SFAM
οχι δεν αξιζει να κατεβεις αν τα μετα SFAM εποχη τα θεωρεις καλα αλμπουμ πηγαινε.
Την πρωτη φορα τους ειδα στην Αθηνα το 2000 και επαιξαν ολο to SFAM ειχα χασει την μπαλα… 11 χρονια μετα συνδιασα διακοπες με συναυλια και τους ειδα Ρωμη με Mangini, εξαιρετικοι τεχνικα οπως και τοτε αλλα δεν επαθα το σοκ που ειχα παθει τοτε λογω setlist που για εμενα προσωπικα ειναι απογοητευτικο αν εξαιρεσεις τα πιο πανω κομματια που ανεφερες αντε και peruvian skies. Προσωπικα επιασα τον εαυτο μου πολλες φορες να βαριεται.