Dream Theater - Fates Warning 02/08/11 @ Terra Vibe Park

εμειναν εισητηρια?

επιτέλους ήρθε και ένα συγκρότημα της προκοπής στην Ελλαδίτσα…

Όταν ο γεροτοξικός έλεγε εδώ και καιρό για τους Fates σε αυτό το thread, άντε να μην πω…

Aντε ρε μην γκρινιάζετε! Θα δούμε δύο γαμάτες prog μπάντες στην ίδια συναυλία!

Ποσο θα παιξει αραγε η καθεμια ξερουμε? (μιας και ψηνομαστε για fates περισσοτερο…)

Επειδη μας εχουν παρει μονοτερμα οι οπαδοι Fates Warning εδω και μια σελιδα, πρεπει να ποσταρω κατι γραφικο.
Ευχομαι να ακυρωσουν οι Fates και να παιξουν 4 ωρες οι Dream Theater 8)

Αρκεί να μας το πείτε νωρίς να ακυρώσουμε και μεις, ε; Μην τρέχουμε τσάμπα…:stuck_out_tongue:

Λιγο κοιμηθηκα γαμωτο, υπνος δεν κολλαγε. Ακουγα και Perfect Symmetry χθες βραδυ και Awake. Τι εχει να γινει γαμωτο…

τα λεφτα μας πισωωω!!!

Τα κτελ αττικης ( Πεδιον Αρεως ) εχουν δρομολογια ανα ωρα απο 16.00 εως και 20.00 για το Τerra Vibe σημερα.

εγω παντως επλυνα το αμαξι, ξυριστικα, κουρευτικα εγινα κυριος. πρωτη φορα στο σπιτι μας (dt) ο Μικε να υποδεχτω αναλογα!!:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ειμαι καλα.
εκεινο το αποθημενο του 03 με dt, ryche, fw εστω κατα 2/3 θα το ζησω!!

Today isn’t ANOTHER DAY is ANOTHER PERFECT DAY!!!

αν δεν ποσταρω μεχρι της πεντε που θα ξεκινησω να μαγεψω τον κοσμο τα λεμε απο κοντα παιδες.!!

:bow::bow::bow:

Another perfect day and I will walk away from all the sights and sounds
Another perfect day and i will hide away from all the light that surrounds

Αμα δειτε κανα μαντραχαλο να κλαιει στο καγκελο, μην τον παρεξηγεισετε… :smiley:

Είμαι μάλλον μέσα για απόψε. Ας όψονται τα events επί της μαλακάσας και η απεργία των ταξί και κάτι άλλα. Αλλά είμαι αισιόδοξος. Έτσι κι αλλιώς το πέος της επιστροφής δεν το γλυτώνω με τίποτα. Αλλά τι να κάνομε Fates είναι αυτοί…

ο ουρανος εχει μαυρισει κεντρο αθηνας που μενω εγω… , λετε να χουμε κανα θεμα σημερα με τον καιρο?? :-s

Aυτό ήμουν έτοιμος να γράψω:p

…κιεγώ…για να δούμε…σε καμιά ώρα ξεκινάω για να βρω τα παιδια που θα πάμε μαζί:):!:

ειδαμε big 4 και εγινε τις π…ας απο βροχι, για τους 2 αρχοντες του prog χεστηκαμε και να χιονησει!!!
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

…μαζί σου…καμιά ζημιά να μην γίνει και χαλαστούμε άσχημα:):!:

Χαχαχα στον Πειραιά βρέχει ήδη…λίγο μεν, αλλά βρέχει…