mfw I realise that
Αυτό δε λέει πολλά, άλλωστε ο Portnoy ήταν εκεί για 27 χρόνια πριν φύγει.
Αυτό που είναι για μένα πιο mind boggling είναι το ότι οι Theater έχουν βγάλει 10 άλμπουμ με τον Portnoy και 11 με τον Rudess.
Ειναι μια απο τις αγαπημένες μου μεταλ μπάντες
έχω να τους δω απο το 19 σε ενα σκυλάδικο(αθλίος χώρος με ζέστη φουλ)
ΥΓ
Ελπίζω να αποζημιωθούμε και θα ειναι η πρωτη φορά με Portnoy
Τώρα ναι!
Κοίτα σύμπτωση τι άκουγα χτες!
ΦΑΣΑΡΑ μεγάλη.
Πάμε Mastodon και μετά ύυυυπνο
Ωραίοι οι Haken!!! Δεν περίμενα να πάει τόσο καλά η μέρα αυτή
Πολυ καλό νέο, τους έχω αχτι τους haken να τους δω λαιβ. Καλο πακετάκι
Οι Haken live ειναι τεράστιοι…κοιτα που θα σκεφτώ να έρθω Ελλάδα για αυτό το λαιβ , και ας είδα Theater Πραγα τον χειμώνα…
Ώπα , τώρα έγινε εντελώς αχαστο ε;; Βέβαια εγώ δεν θα μπορέσω για κανένα λόγο να είμαι Ελλάδα
Πωωωωωω τι λες ρε φίλε. Αυτά είναι.
Leaving today for 2 months in Europe…
Our Summer 2025 European Tour is gonna be a great cross section of festival dates and some very special “Evening With” headlining shows in some incredibly gorgeous & unique settings! (We’re so excited about playing the legendary Pompeii…as well as the 2-night stand w different setlists at the gorgeous amphitheater in Plovdiv)
Places we haven’t played yet (Greece, Turkey, Romania, Bulgaria, etc) will get a variation of the DT40 show…places we are returning to since the last EU leg (Italy, Germany, Finland, Poland etc) will get a new setlist…and the festivals will each have their own variations based on set times…and just to re-iterate, the formal “Parasomnia Tour” will begin in the US in Sept and continue around the world into 2026…
Get your tickets now to join us “beneath a summer sky, under glass moonlight…”
Από το Facebook του Portnoy!
Δε νομιζω να εχουν πει οτι θα ειναι τριωρο ρε. Παντως τρεις μπαντες εχει εκεινη τη μερα, βγαινει και τριωρο αν θελουν. Μια ωρα Haken, μια ωρα οι αμπαλοι και μετα DT, αρκει οι αλλαγες να γινονται σε 15’
Στο post του Portnoy δε μας συμπεριέλαβε στα φεστιβάλ. Just sayin’…
Φεστιβάλ διάρκειας 5μιση ωρών με δύο έως τρία συγκροτήματα, μια χαρά χωράνε με φουλ σετλιστ και 2-3 ανκόρ ο καθένας
Ούτε οι Rush 3 ώρες σε φεστιβάλ…
Χαλαρώστε.