Έχουμε Λαμπρή αύριο. Λογικά θα έχουμε και Ανάσταση με αυτή τη ζέστη.
Σε σταύρωση το κόβω…
Χαντακωνονται δυστυχως οι Haken.
Ναι ρε γμτ, αυτό βλέπω κι εγώ
Τι χαντακώνονται μωρέ, την ώρα που θα επρεπε να έχουν, την έχουν ως 3ο ονομα.
Το οτι τον πίνουμε όλοι λόγω ζέστης, ειναι αλλο θέμα.
Και πάλι όμως, 9 κ κάτι που βγαίνει το headliner δεν ειναι λιγο νωρίς;;
Να ειναι καλά ο δήμος Καλλιθέας…
Έτσι όπως έγινε η φάση θα αναγκαστώ να ξεκινήσω 2 ώρες νωρίτερα από Καλαμάτα για να μη ρισκάρω να χάσω το μισό σετ των Haken.
50 βαθμούς θα έχει όταν φτάσω Αθήνα, βρεγμένη μπαντανα στο κεφάλι και βλέπουμε
Τα lockers πίσω πίσω που βάζουμε τα πράγματα μας με 5€ υπάρχουν φέτος;
Καθημερινή είναι ρε παιδιά, να είμαστε και ανθρώποι κάπου
ο καιρος ηταν ιδιος και δυο μερες στην Βουλγαρια, οπως μου ειπε φιλος που ηταν εκει χθες και θα ειναι και αυριο. μια χαρα ηταν η μπαντα… φιανεται αλλωστε σε οσα βιντεο κυκλοφορουν. εμεις να δω πως θα την παλεψουμε… βλεπω να ριχνω πιστολι μετα τους Haken και πριν DT, για merch, ξεκουραση και νερα!!
κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει !
Το να βγαινει 9:20 ο headliner μια καθημερινη ειναι μια χαρα φυσιολογικη ωρα. Το να βγαινει 11:30 και να παιζει μεχρι 1:30 εχουμε δει ολοι τι σημαινει. Καμια συγκοινωνια μετα, οποτε αυτοκινητο η’ ταξι. Τρεις ωρες υπνο αν δουλευεις στις 7 το πρωι, οπως μερικοι απο εμας. Χωρις το τι τραβανε οσοι μενουν εκει γυρω.
Μια χαρα φυσιολογικοτατες και ωραιοτατες οι ωρες των headliners του Release φετος.
Καμια προβλεψη ομως για εμας που κοιμομαστε αργα και δεν μας νοιαζει αν ξυπνησουμε νωρις
#cancelrelease
Μπορείς να πάρεις έναν καλό υπνάκο την ώρα των Dream Theater, αν και θα σκούζει σαν γατί σε εποχή οίστρου ο Λαμπρής
Γενικα επειδη εχω χρόνια να κατεβω πλατεία νερού, πάιζει κανα σημείο τουλαχιστον με σκιά, καμια γωνία εκει στις μπύρες ξερω γω, ή ειναι σαν την κατερίνη που εβγαλα την πέτσα μου;
Μπροστα απ τα vip δεξια στις κολωνες
Αριστερά στις μπύρες εχει λίγο σκιά
Παιζει δεξια, κατω απο την εσπλαναδα, που εχει κατι μπαρ.
EDIT: το ιδιο σημειο με τον @nikosp λεω.
Να θυμίσω έτσι όμως χάσαμε φετος να παιζει ο co-headliner σχεδόν ολόκληρο σετ. Μέχρι περυσι έφταν την 1:20 λεπτά τα sets. Συμφωνώ για την ταλαιπωρία και το ξύπνημα αλλά δεν πάμε και κάθε μέρα. Κάποιες σκόρπιες μέρες μέσα στο καλοκαίρι είναι. Και κάποιες φορείς οι headliners έπαιζαν όντως μεγάλα sets (πχ Pulp πέρυσι). Τώρα όλα με το ρολόι.
Μια ασχετη ερωτηση: ηταν ιδεα μου ή καποια στιγμη επαιξε εκπτωση σε εισιτηρια Gojira ή/και DM εφοσον ειχες εισιτηριο απο προηγουμενες μερες του Release; Δεν το μπερδεψα με την περιπτωση Morrisey, νομιζω το ειχα διαβασει (ή φανταστει) πριν απο την ακυρωση.