Dream Theater @Release Athens 23/07/2025

Μου στειλαν χθες μνμ επειδη ειχα gojira εχει προσφορα για dream theatre κ παει στα 58 ευρω.Για αλλα λαιβ δεν εβγαλα οποτε δεν ξερω τι παιζει.

1 Like

Θενκς. Βοηθησε λιγο, ποια ειναι η διαδικασια; Αγορασα gojira στο venue, οποτε ειναι λογικο να μην εχω λαβει μειλ.

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο Release Athens 2025**,** καθώς και για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε στην Πλατεία Νερού!

Σας ενημερώνουμε πως το Release Athens, επιβραβεύοντας τους κατόχους εισιτηρίων για όλες τις φεστιβαλικές ημέρες του 2025, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το κορυφαίο φινάλε της φετινής διοργάνωσης με Dream Theater, Mastodon & Haken, προς 58€ (από 68€)

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή και αρκούν λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε την αγορά των εισιτηρίων σας, με την ειδική αυτή παροχή.

Η προσφορά ισχύει για λιγότερο από 48 ωρές, για αυτό βιαστείτε!

Πιο συγκεκριμένα:

1. Επισκέπτεστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/festival/release-athens-2025/dream-theater/

1. Πατάτε το κουμπί ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και στο πεδίο «παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / please insert your code», πληκτρολογείτε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας (θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του) και στη συνέχεια εμφανίζεται η έκπτωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε barcode μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ΜΙΑ φορά, οπότε πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον αριθμό εισιτηρίων επιβράβευσης που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων.

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο - όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα shows θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.releaseathens.gr/event/dream-theater/

3 Likes

Εισαι σουπερ, ευχαριστω πολυ!

1 Like

Λοιπόν, μπορεί να πέσω και έξω, αλλά με τα hints που μου έδωσε ο Charlie στη συνέντευξη έβγαλα ένα setlist μιας ώρας για Haken για όποιον θέλει να τσεκάρει.

Το βάζω σε spoiler για κάποιον που μπορεί να μη θέλει να δει…

Summary
  1. Prosthetic (Virus)
  2. Puzzle Box (Vector)
  3. The Alphabet Of Me ή Beneath The White Rainbow (Fauna)
  4. The Cockroach King (The Mountain)
  5. 1985 (Affinity)
  6. Sempiternal Beings (Fauna)
  7. Atlas Stone (The Mountain) ή Endless Knot (Affinity)

Ό,τι και να παίξει η μπαντάρα γαμώ θα είναι βασικά.

8 Likes

Αν έχουμε αυτό το setlist, θα είμαι ευτυχισμένος, με όποια απ’ τις πιθανές εναλλακτικές.

Θα ήθελα πολύ βέβαια κι ένα Falling Back to Earth, και φυσικά ένα Celestial Elixir, παρ’ όλο που ξέρω πως ειδικά το τελευταίο αποκλείεται

2 Likes

ταξίδευα σήμερα από λονδίνο και στην πτήση ήταν και οι haken. τους είδα λίγο “ιδρωμένους” στην έξοδο.

1 Like

Επισης ηθελα να ρωτησω, πεφτει στην εισοδο ελεγχος σε τσαντες γενικα; Νερα ποτα περνάμε ή το ξεχνάω;

1 Like

Και φετος το δευτερο ονομα μπορει να παιζει αρκετα. Οι Damned επαιξαν 70’, ας πουμε. Ας μικρυνει λιγο το changeover εν αναγκη, ισως δε χρειαζονται και 40 λεπτα. Δεν παμε και καθε μερα σε συναυλιες, ναι, αλλα δουλεια παμε καθε μερα ρε :joy:. Επισης, οι headliners παιζουν μια χαρα κανονικα sets. Οι A7X επαιξαν το κανονικο τους σετ, οποιο ειναι αυτο. Ο Παυλιδης επαιξε δυο ωρες. Οι Theater αυριο δεν πιστευω οτι δε θα παιξουν δυο ωρες. Τροποι υπαρχουν παιδια.

2 Likes

@aggelos Κάτσε να δεις αύριο πως θα είναι στο σανίδι :stuck_out_tongue:

Αυτές τις μέρες άκουσα πολύ στο αυτοκίνητο once in livetime & live budokan

Ειδικα κάτι outros free bird κλπ όλα τα λεφτά , βλέπω και τώρα στις περισσότερες πόλεις τις κάνουν τις ομορφιές τους

Ζηλεύω

Εύχομαι να σας κάνουν καμία εκπληξουλα

τους λυπήθηκα λίγο. όπως εφεύγα τους είπα good luck…

Προβλέπω αύριο έκτακτο tribute σε Ozzy / Sabbath…

16 Likes

Στανταράκι, να έχουμε όλοι χαρτομάντηλα. Προβλέπεται πολύ κλάμα.

Ανεβασε ηδη ποστ σεβασμου ο Mike στα σοσιαλ, αποκλειεται να μην παιξει κατι ως φορος τιμης αυριο… ισως δειτε κανα πολυ γαματο medley, Dream Theater ειναι αυτοι, το σκαρωνουν μεσα σε 2 ωρες για πλακα αν θελουν.

6 Likes

Σχεδόν σίγουρο το έχω, και από Mastodon. Haken δεν το βλέπω.

Ίσως ανέβουν όλοι μαζί στο τέλος για Paranoid, ξέρω γω; Ή τίποτα snippets σε σόλο κιθάρας πλήκτρων.

2 Likes

Οι Mastodon ας μην ανεβουν, δεν πειραζει.

11 Likes

Ανάμεσα σε Λαμπρή και Μαστοντον, ποιος προτιμάς να τραγουδάει??

Ο Axl…μιλαμε για περίπτωση

Απιστευτα τραγικη υπερβολη :smiling_face_with_tear:

Χιλιες φορες Mastodon

Ο Blackie Lawless.

2 Likes