Dream Theater @Release Athens 23/07/2025

η συναισθηματκη φορτιση ολων μας, μετα την απωλεια του Ozzy και οπως βλεπω και στα social ειναι μεγαλη. βλεπω δυσκολο βραδυ αποψε και δεν θα ειναι η ζεστη το θεμα…

σε ολα τα metal και οχι μονο live του κοσμου θα ειναι μια δυσκολη μερα.

7 Likes
6 Likes

Ευτυχως προλαβε να γνωρισει τον Αξλάρα ο Madman και να μαγευτει απο την προσωπικοτητα του :sunglasses:

2 Likes

Αυτός ο μαλάκας φταίει δηλαδή :stuck_out_tongue:

1 Like

Άτερ τζέντλμαν, κάτσε καλά.

1 Like

Αυτό να το πεις σε όλους τους κακόμοιρους που έστηνε στα 90s η diva, για 2 λεπτά όλοι καλοί είμαστε

Οι ανθρωποι αλλαζουν. 2 λεπτα δεν αρκουν, αλλα κατι μου βγαζει ο Αξλ σε τζεντλεμαν (σημερα). Και ναι, με εστησε ωρες στο ΟΑΚΑ στα 90ς :wink:

1 Like

Τέσπα δεν ασχολούμαι με το κλεφτρόνι και τζέντλεμαν, πάμε να ακούσουμε Supernaut από Mastodonάρα σήμερα

3 Likes

Καλη τυχη!

2 Likes

Mastodon: live in Athens
Pantelis: Not on my watch

9 Likes

Δεν τους εχω δει ποτε και επισης δεν με εντυπωσιασαν ποτε σαν συγκροτημα. Με οσα διαβαζω, φοβαμαι τα χειροτερα κατω απο 40+ βαθμους στο τσιμεντο :cold_face:

2 Likes

αφήνω αυτό εδώ για τους λάτρεις του Mικυ Μαους

2 Likes

Έχει γίνει υπερβολικό αυτό με τους Μάστοντον live.Δεν είναι πια τόοοοοοσο κακοί όσο λέγεται.Μέτριοι είναι.Και για αυτό έχουν μείνει στάσιμοι σαν μπάντα σε δημοτικότητα.Δισκογραφικά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους Gojira, αλλά live δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Η μέτρια παρουσία τους στις συναυλίες είναι ο βασικός λόγος που δεν κερδίζουν εύκολα νέους οπαδούς.

5 Likes

Θα δούμε Πετρούτσαρο σήμερα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

9 Likes

Είμαι με 3 ώρες ύπνο και δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα πάω :rofl:
Από κόσμο θα είναι χαλαρά ή όχι;

8 Likes

στο insta εχει το TSCO, σε αυτη την αναρτηση… ισως ειναι μια προαναγγελια.

Βγήκα λίγο έξω σε περιοχή Νέου Φαλήρου.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΖΖΥ, ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

14 Likes

Θα έχουμε επιζήσει του απογεύματος;;; Αισιόδοξος!

3 Likes

Αυτό εννοεί, ότι δεν θα την έχουμε βγάλει καθαρή και θα πάμε παρέα με τον Ozzy!

2 Likes