Dream Theater @Release Athens 23/07/2025

Άσχετο με τους DT , αφορά το Release

Είδα ένα δύο σχόλια ότι είναι η τελευταία φορά πλ.νερου ;

Ξέρουμε κάτι ; Σκέφτονται με όλο αυτό το θέμα με την Καλλιθέα να πάνε αλλού από του χρόνου;

Θα έρθουν του χρόνου την άνοιξη, το είπαν στο τέλος της συναυλίας.

Ευρωπη εννοουσαν.

6 Likes

Αυτό λέει η λογική.

Το πιο πιθανό είναι να πάει στο ΟΑΚΑ.
Επιτέλους να φύγει από Πλατεία νερού, δε με βολεύει καθόλου αφού πάω με ΜΜΜ.

1 Like

ΟΑΚΑ θα είναι πένα

4 Likes

Εγω παντως αλλα ακουσα. Κατι για Κορωπι η Μαρκοπουλο! Εννοειται πως μακαρι να μεταφερθει στο ΟΑΚΑ!

Ή στην Κατερινη, ολα ετοιμα ειναι εκει.

Καλα καλα δεν ξερουν στο Release και ηδη μοιραζουμε εισιτηρια για την επομενη χρονια; Btw, μου εσκασε πριν λιγο και απαντησα σε ερωτηματολογιο σχετικα με την επομενη χρονια.

1 Like

το φεστιβαλ θα φυγει γιατί το διώχνουν οι γειτόνοι… Νομίζω ψάχνουν πιο μεγάλο χώρο. ΟΑΚΑ είναι και ejekt και high priority. Ακούγεται οτι και προς Κορωπι αλλά ναι εκει πρόβλημα με προσέγγιση

Μακάρι Μαρκόπουλο! Έχουμε και μπλε λεωφορεία πλέον εδώ :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Πέρα απο την πλάκα ο ιππόδρομος είναι φοβερό μέρος για συναυλίες, ηταν να γίνει η συναυλία των peppers εκεί αλλά την εφαγε ο covid.

βοηθησε μας λιγο με το location. οχι προφανως με το Μαρκοπουλο. μεσα στον ιπποδρομο εννοεις? στο χωρο που εχει και εξεδρα?

Όλα αυτα ειναι υποθετικά βέβαια
Ιππόδρομος Αθηνών

Google Search

Εδώ είναι ο χώρος, έχει και μεγάλο parking.
Ξέρω ότι πρόσφατα πέρασε σε άλλα χέρια το ακίνητο με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια

Και τι δε θα έδινα να έχει πόρτα στον ιππόδρομο τον κύριο Αυγολέμονο.
Άααασσεεε ρε πονηρέ

14 Likes

Το release είναι για αρχόντους

11 Likes

Εκει θα γινονταν η συναυλια των Chilli Peppers που ακυρώθηκε?

Αυτό ηταν το πλάνο, στο χώρο με την εξεδρα

1 Like

Ωραία, θα βάζουν και λεωφορεία να μας πηγαινοφέρνουν με 15 ευρώ και θα μας βγαίνει η κάθε συναυλία 100 ευρώ (για μένα 150) :-1:

Η αλήθεια είναι ότι δεν και το πιο εύκολο πράγμα η πρόσβαση αν και είναι στην ευθεία της Αττικής Οδού, η οποία βέβαια τις ωρες που ξεκινάει το Release πήζει αφάνταστα πλέον.
Κορωπί που λένε τα παιδιά πιο πάνω δεν εχω ιδέα που μπορεί να γίνει.
Αν και θα με βόλευε αφάνταστα το Μαρκόπουλο θεωρώ ότι ένας χώρος εξω απο το ΟΑΚΑ είναι ιδανικός. Έχουμε πίστη στο πιο καλό Festival των τελευταίων χρόνων ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση.

5 Likes