Χωρις να θέλω να υπερασπιστώ τον LaBrie (που απο το 2014 κ μετα ειναι σε συνεχη κατρακύλα), είναι αλλιώς η εμπειρία του live κ αλλιως το να βλέπεις youtube.
To πιο ακραίο παράδειγμα σε αυτό, απ’ όσα έχω δει, ήταν οι GnR περυσι.
Ο Axl ήταν άθλιος προφανώς, αλλά όλοι οι υπόλοιποι, η κοπέλα που έκανε δευτερα και η ένταση του ήχου το έκρυβαν κάπως (όχι πολύ βέβαια) αυτό.
Όταν είδα βίντεο της συναυλίας στο YouTube αργότερα, ακουγόταν αθλιοςx5.
Μωρέ ναι, τα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και ο εγκέφαλος τα επεξεργάζεται διαφορετικά, αλλά είναι πραγματικά χάλια ο τύπος, ούτε το Hollow Years δεν είπε αξιοπρεπώς.
Το 2005 θυμάμαι ότι μόνο σε 2-3 σημεία φαινόταν, αλλά έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε και έχει χειροτερέψει τραγικά. Αν τον έχουν χαμηλά ίσως σωζεται η κατάσταση, αλλά αν τον έχουν κανονικά, αμφιβάλλω ότι δεν αντιλαμβάνεται κάποιος την πλήρη αδυναμία.
Τι λες βρε βλασφημε που θα παίξουν Manowar κάτω από τον οποιοδήποτε
Μόνο για King Diamond - άντε και Running Wild - ξανακατεβαίνω ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ 40ΑΡΙΑ Αθήνα!
Έχοντας καβατζώσει Manowar το Φλεβάρη, πρώτα ο Θεός, κάθομαι αναπαφτικά και περιμένω…
Δεν αγχώνομαι, έχω δει Theater στο Λυκαβηττό και στο μπουζουκτσίδικο, τι να μου πουν.
Ο Λαμπρής είναι τεστ κόπωσης. ΤΕΛΟΣ…
Εδιτ, τους είδα και Μαλακάσα, αλλά πήγα για τους Fates, στη μέση των Theater έφυγα…
Ο οποίος Λαμπρής , στην Ιερά οδό ήταν πολύ αξιοπρεπής. Για όσους τον άκουσαν βέβαια , εμείς οι λίγοι δυστυχώς
Πρώτοι φορά τους έβλεπα τότε , ακόμα κι αν είναι σαν το Λονδίνο προχθές, εγώ θα πάω . Θέλω να το ζήσω ξανά
Ειδικά όταν οι υπόλοιποι παίζουν και ακούγονται έτσι
Κι εγώ μόνο την πρώτη μετά είχα πάει γιατί την δεύτερη ήξερα ότι θα παίξουν μαλακίες στο δεύτερο σετ.
Σας έκατσε καλά πάντως, έχουν να έρθουν παααααρα πολύ καιρό Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Άντε να δω αν η forever one θα θέλει να έρθει Ελλάδα με μωρό 4 μηνών… Ίσως να μην της πω ότι θέλω να έρθω για την συναυλια, και να της πω ότι θέλω να δω οικογένεια.
Στο μπουζουκτσίδικο ήταν όντως αξιοπρεπής, σας το λέω γιατί πήδηξα κάγκελο και πέρασα μπροστά.
Άλλο το ότι ζήσαμε όλοι από θαύμα…
Ο Ixnay απ’ ό,τι θυμάμαι το έχει δουλέψει αρκετά αυτό το θέμα, μπορεί να σε βοηθήσει.
Ναι αλλά αυτός έφαγε στη μάπα Fates Warning και μετά έφυγε από τους Dream Theater που είναι και στουντιακα και ζωντανά 30 φορές ανώτεροι, άρα δεν τον εμπιστεύομαι
Το προτιμάμε από τους δημιουργούς του προφανώς, από Θιατερ προτιμάμε να ακουμε Θιατερ (και εγω γι αυτό πήγα στην πρώτη μέρα) αλλά κάπου ώπα
(είχαν παίξει ολόκληρο το number of the beast LP για όποιον δεν το ξέρει/θυμάται)
Μου αρέσει που απαντας σοβαρα στον ΑΣΕΒΑΣΤΟ
I said what I said
Για τις τιμές του release, το 60αρι early bird προϋποθέτει δυνατά σαππορτ …
Και η τέταρτη μια χαρά ,εκεί από τώρα !!!
Κ εγω χαλιεμαι αρκετα με τα δείγματα που βλεπω απο το προχθεσινο λάιβ οσον αφορα την φωνη του φίλου μας…
Αλλα διάολε φέτος δεν τους χάνω με τπτ κ ας τραγουδούσε και η γάτα μου μαζ´ι τους!!’
Το σκεπφτομαι κ για βουλγαρία για να πω την αλήθεια…οι μέρες λίγο με δυσκολεύουν γιατι πρέπει να κανονίσω παλι μετακίνηση απο σαλόνικα.
Πονεσε που εχασε Surrounded . Εννοειται ειχα παει και στις δυο
Δεν πόνεσα μόνο για το Surrounded, αλλά και για τα Glass Prison, Misunderstood, και μάλιστα πολύ και για τα τρία. Και λίγο λιγότερο για τα Peruvian Skies και Lines In The Sand, μιας και τα έχω δει live και μάλιστα με Sherinian, όπως έπρεπε.
Αλλά ναι εννοείται το παραδέχομαι ότι έπρεπε να έχω πάει και το έχω μετανιωσει. Άλλωστε μπορούσα κάλλιστα να φύγω πριν ξεκινήσουν να παίζουν μαλακίες (!)
Πραγματι μπορουσες και πραγματι δε θα το εκανες. Αλλα ολα αυτα ειναι υποθετικα
Ένα ήρεμο ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FATES μπήκα να πω και πάω να φτιάξω καφέ.