Dream Theater @Release Athens 23/07/2025

Μιλάνε οι τικιτάκηδες του prog για τους Fates… Κάπου ώπα!

2 Likes

Για support καλοί θα ήταν

Summary

:heart: Δεν άντεξα, προφανώς και δεν με αφορα η κοντρα Theater/Fates

Summary

Kαι μετά να δάνειζαν τον βοκαλίστα τους μην καούν τα αυτάκια μας

1 Like

Ολοι αυτοι μαζι σε μια μερα αποκλειεται.Παρολα αυτα,αν τυχον συνεβαινε κατι τετοιο,ολοι τους θα (επρεπε να)ηταν κατω απο King.Αλλωστε την τελευταια φορα που επαιξαν στην Ελλαδα την ιδια μερα King και Manowar,η συγκριση ηταν ανιση και …περιπατος για τον πρωτο.
(Eλα,απαντησε,ασε το …επιπεδο,φουλ επιθεση ειναι με flame post… :rofl: :rofl:)

4 Likes

ΟΛΟΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΚΥΜΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Body seems unclear leei :rofl:

Αρα ο Λαμπρος δε θα ειναι ο χειροτερος τραγουδιστης εκεινη τη μερα. Κατι ειναι κι αυτο.

5 Likes

μου έχει μείνει απωθημένο ο King Diamond , μην μου τα θυμίζετε

1 Like

Το εκπληκτικό είναι ότι θα είναι ο καλύτερος

4 Likes

Ξεχάσατε τον καλύτερο από τις παλιοσειρες, τον πιο αγεραστο και αγέρωχο

6 Likes

:open_mouth: @Curehead (o οποίος δεν θα καταλαβαίνει καν τι γίνεται, αλλά αυτό ήταν auto-summon)

Ειδον το 1990 στο Ροδον και περιμενω πως και πως εκτοτε.

ΑσΚετος :roll_eyes:

4 Likes

εντωμεταξύ γκρινιάζουν οι κάτοικοι Φαλήρου και Καλλιθέας που η πλατεία Νερού δεν τους αφήνει να κοιμηθούν τα καλοκαίρια → το Release φέρνει DT :smiley:
.
.
.
.
με Λαμπρή :neutral_face:

δλδ κάπου ώπα

24 Likes

Πάρτε τη Μαντώ ρε δύσμοιροι Αμερικάνοι…όλα εγώ πχια;;;

2 Likes

Πετρουτσαρος και Πορτνοι,κιθαριστες και ντραμερς πρεπει ηδη να εχουν αγορασει τικετ την στιγμη αυτη που μιλαμε.
:rofl:

2 Likes

Πού κολλάνε οι Dream Theater με τα ξυρισμένα στήθη και τα γούνινα βρακάκια, μου εξηγείτε λίγο;

1 Like

Κάνω scroll down, βλέπω το “Hold my ale, alamy” με το alamy σε πιο νωθρή γραμματοσειρά σα δεύτερη φωνή, τον μαν να χορεύει μακαρένα και να φοράει δερμάτινα και ήμουν σίγουρος ότι θα διαβάσω το πιο αστείο σχόλιο εβερ, αλλά κράτησε μονάχα για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου μέχρι να δω το alamy παντού στην εικόνα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ευφάνταστη ιδέα, alamy το δει ο @jonkyr γιατί ξέρει που παρκάρεις

7 Likes

ισως μεχρι τον ιουλιο να παιζουν μονο instrumentals.κριμα για τον Labrie αλλα τι να κανουμε?
για παμε λιγο να γελασουμε

Dream Theater LIVE at O2, but James sings PERFECTLY - Metropolis, Pt. 1: The Miracle and the Sleeper

τετοιου ειδους βιντεο, αλλα και τη γενικοτερη κριτικη/κακια που δεχεται ο labrie (και οχι μονο), προσωπικα, τα βρισκω εμετικα και γεματα τοξικοτητα.
μιλαμε για μια κατασταση που η μητρα της ειναι καθαρα τα μεσα δικτύωσης.
οι ανθρωποι μεγαλωνουν,αλλοι την παλευουν ακομα,αλλοι οχι.
εντωμεταξύ καποιοι ειναι υπερανω κριτικης και καποιοι στοχος για βελακια.
ας σκεφτουμε οτι μπορει καποιοι απο αυτους,να διαβαζουν καποια απο αυτα τα σχολια (σε youtube πχ) και ισως να πληγώνονται.
δεν μας αρεσει;
κρινουμε (εχουμε καθε δικαιωμα και υποχρεωση) , το συζηταμε και δεν παμε στη συναυλια.

11 Likes

Αν και δεν με ενδιαφερει πολυ η μπαντα συμφωνω. Και μενα δεν μου αρεσε καθολου αυτο που ακουσα, αλλα η κατασταση στα media και το πως πλεον εχουνε εδραιωθει σαν χωρος λασπολογιας και κακεντρεχειας ειναι ανυποφορη.

Στα δικα μου και μη με παρεξηγησετε. Υπαρχει καποια βασιμη πληροφορια για Manowar που το αναφερετε συχνα πυκνα? :stuck_out_tongue:

Όχι , είναι ένα τρεντ που έχουν αρχίσει οι μανογουοριορς κάτω από κάθε ποστ του release

Πχ , ανακοινώνουν Gojira, 20 ποστ φέρτε Manowar και αφήστε αυτούς

Ανακοινώνουν Dream Theater , 20 ποστ φέρτε Manowar

Και δείχνει σε ποια εποχή ζούμε ακόμα

Πάρα πολλοί γουστάρουμε Manowar , μακάρι να έρθουν αλλά δεν είναι η μόνη μεγάλη μπάντα εκεί έξω για να μας βομβαρδίζουν με τα ποστ τους

Ας δούμε και κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ ( Green Day ) ή κάτι που έχουμε χρόνια ( Gojira )