Βασικα δεν εχει κι αδικο,αν δεν σ αρεσουν πιστευω πως μια μπαντα τετοιου υφους ειναι χαλαρα ανυποφορη ποσο μαλλον οταν ειναι και co-headline κατα καποιο τροπο.Εγω πχ οταν βγηκαν οι Cradle of filth στο Rockwave του 2001 επειδη δεν τους αντεχω ουτε δευτερολεπτο,πηρα τηλεφωνα,διαβασα ενα περιοδικο,πηγα τουαλετα και αλλα τετοια για να περασει η ωρα.:roll:
Και μένα αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό απ’ όλα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει τόσο άνιση κατανομή χρόνου μεταξύ Heaven And Hell και Theater, ώστε οι μεν να παίξουν κανονικά 2 ώρες (που τόσο θα παίξουν έτσι κι αλλιώς), και οι δε να μην παίξουν ούτε 1 ολόκληρη ώρα. Πιστεύω ότι οι Theater θα παίξουν γύρω στα 100 με 120 λεπτά περίπου.
Άρα και ο nihilist ακριβώς τα ίδια πράγματα θα κάνει όταν θα παίζουν οι Theater.
:lol: :roll:
Το θέμα είναι να μη χάσεις τη σειρά σου μπροστά.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα και ως co-headliners δύσκολα θα παίξουν πάνω από μιάμιση ώρα ο καθένας. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Kala oi theater kai oxtawro na toys vazan na paixoun den 8a eixan kanena provlhma!twra o dio kati telaiytaia live pou eida den polyantexei!
E ti pramata einai afta na pai3oyn idia wra oi Heaven And Hell kai oi Dream Theater ??? Afto einai ierosylia . Oi Heaven And Hell 8a pai3oyn moysikh, oi Dream Theater 8a kanoyn epidei3h texnikhs . Wxx pws 8a toys ante3w toys Theater …
paidia gia to festival stin italia ama thymaste eixe ginei thema gia to headline,kai oi theater eixan dilwsei oti tha paiksoun ton idio xrono me tous H&H…makari auto na isxuei kai gia ta upoloipa festival…
parepiptontws nomizw oti prepei na metaferthei stis kyklofories kai na allaksei titlo(Dream Theater-Systematic Chaos) h’ apla na dimiourgithei kainourgio thread stis kyklofories.
εγω γουσταρω πολυ που θα ακουσω dream theater στο rockwave…ειδικα πριν τους heaven ειναι οτι πρεπει…oxi οτι τρελαινομαι με τη μουσικη τους αλλα ειναι παικταραδες και εχω πολυ ενδιαφερον να τους δω πως αποδιδουν live…
Το ότι είναι άριστοι τεχνικά δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ούτε όταν βγαίνουν στο σανίδι.
Πάντως ή θα σκυλοβαρεθείς ή θα καραγουστάρεις!
Με τέτοιου είδους μπάντες δεν υπάρχει μέση λύση.
Καραγουστάρω
Ακόμα και να μην σου άρεζαν ποτέ οι Dream Theater θα πάθεις μεγάλο σοκ. Ούτε καν κομμάτι τους δεν χρειάζεται να ξέρεις. Όταν βλέπεις τέτοιους μουσικού τα λόγια είναι περιττά. Απλά κοιτάς σαστισμένος. Όπως γίνεται και σε άλλες συναυλίες βιρτουόζων όπως π.χ. Satriani, Vai κτλ κτλ. Εμένα να σκεφτείς έχει να μου αρέσει δίσκος τους από το 1997 αλλά live θα τους έβλεπα συνέχεια.
καλά στο τελευταίο live γαμ@@@αν… Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε ο ήχος ή ο χώρος, αλλά και μόνο που εβλεπα τον Petrucci να παίζει σαν μανιακός, τον Portnoy (έναν από τους μεγαλύτερους drummer) να είναι αψεγάδιαστος και τον rudess να οργιάζει στα περιστρεφόμενα πλήκτρα του μου αρκούσε!!
¶σε που εγώ διαφωνώ κάθετα με όσους λένε ότι οι theater είναι μόνο τεχνική και όχι συναίσθημα! Ειδικά το metropolis pt2, τι να λέμε τώρα… Κορυφή!
Makari! Makari! :papas: :bow2: :papas: :bow2: [-o< [-o<
ενταξει κατεβασα πριν 1 μηνα ολη την δισκογραφια τους…δεν μπηκα στη διαδικασια να τα ακουσω ολα αλλα το images and words ειναι φοβερος δισκος…
Δε λες τπτ μεγάλε! :thumbup:
Karja, τώρα που θα ποστάρεις για το downloading, γράψε στα ελληνικά πλιζ!!! Με κουράζουν τα greeklish!!!:lol: :lol:
=D> :bow2: :thumbup: :thumbup: :stereo: :band:
Έχω μιά απορία όσο αφορά τους Theater… Είμαι ο μοναδικός πού γουστάρει το When Dream And Day Unite τόσο πολύ;