Dream Theater vs Queensryche

Queensrÿche και μονο για το Operation Mindcrime.8)
Kαι σε θεμα πωλησεων να τους συγκρινει κανεις παλι τρωνε λαχανο τους DT:p

Γιατι πρεπει να τα αναγεις ολα στις πωλησεις;; :?

Εγω ψηφιζω αυτους τους Queensryche,γιατι αρχισαν ως προτζεκτ με διασκευες στους Queen που ειναι και το αγαπημενο μου συγκροτημα απο τοτε που ημουν 11 χρονων,δλδ απο περυσι.Εχω ακουσει επισης οτι ο τραγουδιστης τους ο Τζεφ Λουμις πιανει 7,4 οκταβες και σπαει ποτηρια με μια τσιριδα.Το operation:total war ακουσα οτι θα βγει και για Playstation 3.Γαμανε γενικα.Κυριως γυναικες.Οι αλλοι ειναι παπατζηδες και επιδειξιες,διαβασα στο Μεταλ Χαμμερ οτι γυρνανε στη Νεα Υορκη με καμπαρντινες και δειχνουν τα γεννητικα τους οργανα σε περαστικους.Ο Πετρουτσης-ο μπασιστας-ξερω οτι καταγεται απο ενα χωριο κοντα στις Σερρες,την Πετρουσα.

Τεσπα να μη το κουραζω,queensryche ψηφιζω,γιατι εχω 2 φακελους με mp3 τους.

Απλα το επισημαινω και αυτο, δεν στηριζω την αποφαση μου εκει, αυτο ελειπε μονο οτι πουλαει να το αποθεωνουμε,κοιταμε λιγο και την ποιοτητα των τραγουδιων.:wink:

εσείς οι γνωστικοί να τα βλέπετε αυτά.

εμμένω στην αρχική μου θέση.
χαμός από επιχειρήματα…

Ενα ειναι συγουρο οτι οι Queensryche βγαλαν ενα δισκο που αφησε εποχη που συγουρα ειναι στο top10 ολων των δισκων του μεταλ και #1 στο prog ενω οι Dream ειναι ποιο σταθεροι στην ποιοτητα τους

H φωνη του Geoff Tate πιανει? γιατι θεωρειται απο τις καλυτερες στη ροκ/μεταλ μουσικη.:-k

τους θιατερ τους ακουω πιο εγκεφαλικα και οταν σκληραινουν ακομα και συνεχως ανακαλυπτω κατι συνεχως λεω κοιτα ρε τι σκεφτηκαν αν και υπαρχουν στιγμες που με κουραζουν,
ειχα μεινει αφωνος στον λυκαβητο
αλλα παντα κατι δεν μου εκανε στα φωνητικα… αριστα τεχνικα κλπ αλλα δεν με αγγιζουν

εκει ειναι που κανει τη διαφορα η μπαντα του seattle :stuck_out_tongue: ευλογημενο μερος
με Tate συμβαινει το αντιθετο
και βεβαια με μουσικες που εχουν χαραχτει μεσα μου
οποτε
[CENTER][/CENTER]

dream theater

Πολύ μ΄αρέσει το σκορ μέχρι τώρα!!!

ΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ???
“Educate the masses”

για το ειδος τους ειναι απ’ τα καλυτερα…
ψηφισα dream theater γιατι μου κανουν κατι παραπανω τα τραγουδια τους8)

Μεγάλη διαφορά βλέπω…Dream Theater γιατί συνολικά η πορεία τους είναι πολύ καλύτερη.

Queensryche. Οι Theater μπορει να βγαζουν ακομα καλα αλμπουμς αλλα τα Queensryche μεχρι και Promised Land ειναι αφθαστα επη (ΝτεΓκαρμε γυρνα πισω!). Επισης, TATE ωρε!

Ευκολα Quuensryche… Εχουν βγαλει επικα αλμπουμ και ο Tate, απλα ΦΩΝΑΡΑ.:respect:

Αν και σε βάθος χρόνου οι DT είναι πιο “συνεπείς” σε αυτό που κάνουν (μπορεί να ψιλοακούγονται βαρετοί, αλλά αδιάφορους δεν τους λες), ωστόσο μέχρι το Promised land οι 'Ryche ήταν από άλλο πλανήτη. Και βέβαια Operation mindcrime γράφεται μία φορά στην μουσική ιστορία.
Ψηφίζω Queensryche.

Queensryche

Queensryche, μέγιστη αγάπη ο Τέϊτ.