Α ωστε we are doing this… γιατι οχι αλλωστε?
Dr. Kevin Moore, DO is now a meme
-Hello Dr. Moore
-Resistance, when you close the door please. It’s not as hard as it seems.
-I spent so long, trusting in you, a trust you forgot. Just when I thought I believed in you.
-How the hell could you possibly forgive me, after all the hell I put you through?
πάντως η άποψή μου για τον labrie δεν αλλάζει και ας χτυπιούνται μερικοι μερικοί. πολύ χάλι σε αρκετά κομμάτια με της ψηλές του να χαλάνε ολόκληρο το κομμάτι…
We’ve just recorded a brand new medley of Holiday classics, called “The Holiday Spirit Carries On”, available for download starting today: https://dreamtheaterofficial.bandcamp… With touring cancelled around the world, the incredible members of Dream Theater’s crew have not had the opportunity to work as they normally would in 2020. Please help us support them by purchasing this exclusive Holiday track. All proceeds will go toward these dedicated people who work tirelessly to make Dream Theater concerts possible. Available only through the month of December, for $2.99 USD, via https://dreamtheaterofficial.bandcamp…
πωπωπωπω, τραγωδία.
Αναμενόμενο βέβαια, εδώ το '99 δεν μπορούσε να το βγάλει καλά καλά, 21 χρόνια μετά, θα έχει και αυγό στο λαιμό
To σκούφο φαντάζομαι τον φοράει, για να μην φαίνεται η βαφή
Ανεκαθεν η φωνη του ηταν αυτο που μου αρεσε λιγοτερο απ ολα τα “οργανα” στη μουσικη των DT. Ακομα και οταν ηταν πιτσιρικας και ηταν σε πιο καλη κατασταση οι φωνητικες χορδες, δεν μου αρεσε ποτε ιδιαιτερα η χροια του. Εν ετει 2020 και με συνοδεια μουσικης κρυβεται καπως αυτη η αδυναμια, αλλα ναι στο a capela κριντζαρα κι εγω επικινδυνα
Η αλήθεια είναι ότι ο James o Λαμπρής ξεχωρίζει στους DT, αλλά από την ανάποδη, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα τα τελευταία περισσότερα χρόνια αν επικεντρωθούμε στα live!
Έλα όμως που μετά από 30 σχεδόν έτη, δεν μπορούμε να φανταστούμε τους Dream Theater χωρίς αυτόν στο μικρόφωνο - αλλά ούτε και οι ίδιοι μπορούν, όπως αποδείχτηκε!
(Εν τω μεταξύ έχω ένα παράξενο αίσθημα ότι αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει - Strange Deja Vu λέγεται αυτό!)