Dream Theater

Δεν πληρωνω ουτε 1 cent, ποσο μαλλον 3 δολλαρια, για να ακουσω τον Λαμπρη να τραγουδαει τα καλαντα ε

Παρτε κι αυτο για ακομα περισσοτερο cringe. Οπως ειπαν κι αποπανω, δεν μπορω να φανταστω ποτε τους Dream Theater με κανεναν αλλον τραγουδιστη, και δε θα το ηθελα κιολας, αλλα ταυτοχρονα ο Λαμπρη ειναι λιγο η ντροπη των Καναδων ε. Δηλαδη οκ απλα σταματα. Οχι αλλο πλιζ.

1 Like

Είδα χθες βράδυ το νέο λαηβ σε BR … Είμαι ανάξιος να κρίνω τους υπόλοιπους δεν είναι άνθρωποι αυτοί , παίζουν στον αυτόματο αλάνθαστοι

Ο Λαμπρή στην αρχή δεν μου άρεσε ιδιαίτερα . Όταν ξεκίνησαν να παίζουν το Scenes νομίζω έστρωσε αρκετά και τους απόλαυσα κανονικότητα

3 Likes

Το μπουλινγκ που έχει φάει αυτός ο άνθρωπος ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Από ανθρωποκεντρική, καθαρά συναισθηματική και κοινωνιολογική άποψη, αυτή η στάση του κοινού απέναντι στο Λαμπρή αποτελεί όνειδος για το ανθρώπινο είδος.

Και η φωνή του Λαμπρή επίσης…

2 Likes

Ο καιρός γαρ εγγυς

2 Likes

Τρελαινομαι.

7 Likes

Χωρίς φωνή είναι, άρα αποκλείεται να είναι κακό…

7 Likes

Σιγά σιγά αυξάνονται οι συνεργασίες με τον Portnoy, ή μου φαίνεται;

3 Likes

Επόμενο είναι να “φύγει” ο bumblefoot από τους Sons of Apollo και να τον αντικαταστήσει ο Πετρουτσης.

2 Likes

Τα εχετε ακουσει τα δυο πρωτα Liquid Tension ελπιζω ε?

Προφανως και δε θα ειναι κακο αν ειναι LTE.

Το συγκεκριμενο δεν το λες “συνεργασια” ειναι κατι που επρεπε να εχει γινει 10 χρονια τωρα.

1 Like

εγώ μόνο το πρώτο έχω ακούσει ομολογώ

1 Like

Ακου αυτο για αρχη ΤΩΡΑ:

Και μετα πιασε κι αυτα:

Και οταν ακουσεις κι αυτα τα 2, πιασε ολον τον δισκο και παθε πλακα με When The Water Breaks και Chewbacca και μετα χαλαρωμα στο τελος με Liquid Dreams και Hourglass.

Το 2 παιζει να ειναι καλυτερο απο το 1. Δηλαδη τι παιζει, σχεδον σιγουρα. Κλαιω με αλγοριθμο του YouTube που εχει βαλει οτι ναναι εξωφυλλο στα τραγουδια.

5 Likes

ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω σύντομα ( και το άλμπουμ )

Και τα δύο εννοείται, αλλά όντως το δεύτερο γαμεί, ειδικά αν πας, έστω και ελάχιστα, ανυποψίαστος.

Υπάρχουν μουσικάρες μεγατόνων εκεί μέσα και τώρα που αναφέρθηκε, θα ξανατσεκάρω…

1 Like

Acid rain… Αυτο τιποτα αλλο… :wink:

3 Likes

ωραία χρόνια τότε που είχε δώσει με cdάκι το invader και είχε acid rain μέσα και μαζευαμε τα μυαλα μας απο το χαλί με αυτο που ακούγαμε…

2 Likes

Το είχαν παίξει το 2000 αφού είχαν τελειώσει με το SFaM και στο τέλος για ημιτρολλάρισμα, Trooper :joy:

1 Like

Για φορο τιμης ηταν νομιζω, και το επαιξαν φυσικα καλυτερα απο οτι αυτοι που ακυρωσαν…

Το μεγάλο ερώτημα είναι, ποιος θα κάνει την παραγωγή; Ο λαός απαιτεί Kevin Shirley πίσω στην κονσόλα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στον ήχο των δίσκων (όπως και στους δίσκους που έκανε με τους Dream Theater).

2 Likes

Άσε που το καλό θα είναι διπλό, αφού θα ευνοηθούνε και οι Dream Theater, και οι Iron Maiden.

3 Likes

Την εποχη που οι LTE βγαζανε φοβερα πραγματα, αντιστοιχα και οι DT κανανε το ιδιο… οποτε μικρο καλαθι απο εμενα, θα δουμε

3 Likes