Dream Theater

Συμφωνώ, αν και θεωρώ πως το Dramatic turn of events αν ειχε την παραγωγή που του άξιζε, θα ήταν ακόμη πιο ψηλά σαν αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στο Octavarium, θαρρώ πως ήταν και η τελευταία φορά (με εξαίρεση το Astonishing που παίζει μονο του) που οι Theater δεν ενιωσαν πως είναι πρώτα metal, και μετά prog μπάντα.

3 Likes

Κακώς το λένε Octavalium κάποιοι κακεντρεχείς :stuck_out_tongue:

6 Likes

Πάλι καλά, θα μπορούσε να ζητήσει και να παίξει μαζί μας

3 Likes

you must be fun at parties

1 Like

astonishxo μωρέ…

12 Likes

Για πλάκα το είπα, αλλά μάλλον ο Νίκος Καταπηύδησε

11 Likes

oh-snap-black-people

8 Likes

Μην σταματάτε ομως…

Δε νομίζω ότι απαγορεύεται να λέμε πως το Astonishing είναι κακό άλμπουμ. Μιλάμε για φοβερά αποτυχημένο πείραμα κατά τη γνώμη μου.

Οκταβαριουμ = το καλύτερο τους σε αυτήν την χιλιετία

2 Likes

Το χειροτερο τους για μενα ειναι το ομονυμο… Το πιο ανευρο , βαρετο αλμπουμ που εχουν κυκλοφορησει… Ζ Το astonishing ειναι και αυτο οντως ενα αποτυχημενο πειραμα , αλλα τουλαχιστον κατι προσπαθησαν να αλλαξουν

6 Likes

Εγω θεωρω το Black clouds το χειροτερο τους παντως…

Ενω δεν εχει ασχημες συνθεσεις ειναι τοσο ξεχειλωμενες που δεν την παλευω…

2 Likes

Asstonishing>>> Distance Over Time ~=Dream Theater > Black Clouds > Dramatic > Systematic

Summary

σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΗΤΑ

5 Likes

επεσα πάνω σαυτο καθώς ψαχνόμουν στο γιουτουμπε…

Αρχισαν και τα jams στο Dream Sonic

3 Likes

Πω πω ο Λαμπρι ειναι πλεον απαλευτος ε? :sweat_smile:

Με το που πιανει το μικροφωνο ο Devin, η ποιοτητα ανεβαινει επιπεδο.

Α ρε Πετρουτσι τι βυζαρα εχεις κανει. Επος το τζαμαρισμα.

2 Likes

ΑΙ σε άλλα επίπεδα

1 Like

Παρα πολυ ωραια κουβεντα απο αυτους τους υπερμουσικους… Devin εισαι λατρεια…John απλα θεος, και το σχολιο του Tosin για Meshuggah , ολα τα λεφτα

3 Likes

Και για το κλείσιμο της περιοδείας, έφτιαξαν και special κιθάρα για τον Petrucci απο την εταιρεία που έχει ο Tosin.
Σας θυμίζει τίποτα; :stuck_out_tongue:

9 Likes

Τις εποχές που ο Πετρούτσαρος πρόσεχε περισσότερο τις συνθέσεις από τα γένια του :stuck_out_tongue:

3 Likes

26 χρονια απο τον καλυτερο δισκο τους κλεισαμε σημερα!

5 Likes