Ουτε 10 λεπτα απο το σπιτι μου… Ε θα τους τιμησω και περιμενω να ανακηνωθει και κανα καλο support…
Η φάση είναι σαν λιστες μεταλ χαμερ. λένε τα 10 που ξέρουν εκεί.
Kαλα καραεισαι αιρετικος αλλα σε ξερουμε . Μηπως ηταν δικαιολογια οτι ερχεται ο εξοπλισμος του και προσπαθουσε να αποφυγει την ερωτηση;
Χαχα, εγώ λέω απλά την αλήθεια μου! Τι να κάνω; Ψέματα να πω;
Demos απο Distance Over Time
Ενδιαφέρον πόσο αλλάζει το αποτέλεσμα απο την παραγωγή, προσωπικά γουστάρω φουλ αυτό το πιο unrefined αποτέλεσμα γιατι ακους και πράγματα που μπορεί να μην πιάνεις στην τελική μίξη
18 χρονια σημερα απο την κυκλοφορια του Octavarium, του αγαπημενου μου Dream Theater δισκου σε αυτην την χιλιετια.
μου πήρε αρκετό καιρό να το συνηθίσω σαν αλμπουμ, ακόμα και σήμερα βρίσκω και ανακαλύπτω πολλά καινούρια πραγματάκια εκεί μεσα που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα.
γενικά θα το έβαζα στους περιεργους δίσκους τους που ενώ έχει μια εμπορική χροιά, χρειάζεται νομίζω αρκετό χρόνο και ακροάσεις.
πάντως ξεχειλίζει απο μελωδία.
Αυτο γενικα για μενα ειναι παντα θετικο, ποτε αρνητικο.
Ποσο μαλλον για δισκο Dream Theater.
Και μάλλον το αγαπημένο μου τραγούδι των Dream Theater. Ίσως να ηταν και ο τελευταίος δίσκος της μπάντας που όντως δεν ήξερες τι να περιμένεις πριν τον ακούσεις.
Άσε αυτό πόνεσε.
Έπαιξαν με Animals Is Leaders. Και μπορεί να είχα γνωρίσει και Πορτνοη στο κοινό. Και έπαιξαν και για περιοδεία του πρώτου δίσκου τους που μου άρεσε πολύ μετά από 10 χρόνια. Κι εγώ ήμουν Ελλάδα και παντρευομουν ο μλκς.
Αντι να ηταν αυτος!
Πω ρε πστ ξέχασα είχε και Devin…
Άσχετο/σχετικό επειδή είδα την κουβέντα για το Octavarium, just some thoughts. Οταν είχε βγει το είχα αποφύγει λόγω κακών reviews και νομίζω το έπιασα καμία 6ετια μετά. Το βρίσκω εξαιρετικό album και ίσως το τελευταίο που έβγαιναν πραγματικα εκτός comfort zone. Νομιζω εντελώς άδικο και ανεξήγητο το hate. Παίζει πάλι σήμερα as we speak και επαληθευονται για μια ακόμη φορά οσα πίστευα.
Απλά γ@μησε…
Για το πρωτο κομμάτι συμφωνώ, για το 2ο, κατά το ήμισυ.
Αυτός ο δίσκος είναι μια ανασκόπηση του τι γίνεται στους Θιατερ από το 1999 εώς τότε, συν κάποια φρέσκα για Theater στοιχεία. Δεν είναι δλδ στο ίδιο επίπεδο αλλαγής ήχου που είχαν από το ντεπούτο εως και το Train of Thought, αλλά καλύπτει και τις 2 περιπτώσεις.
Γενικά είναι εξαιρετικός δίσκος και ο τελευταίος μεγάλος δίσκος τους για χρόνια.
Ο επόμενος τεράστιος δίσκος τους, βγήκε το 2021 και ο προηγούμενος που είχε τέτοια ψήγματα, αλλά δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις στο σύνολο τεράστιο, είναι το 2011.