Dream Theater

In the name of God ή Honor Thy Father, ποιο από τα δύο λέτε; Και τα δύο τα γουστάρω βέβαια, αλλά το πρώτο έχει τρελό σόλο σέξιον

Με μπερδεψε ο @Sevek , το In The Name Of God εννοουσαμε. Εκτος αν εσυ εισαι απο αυτους τους αμαρτωλους που δεν θεωρουν τον Θεο τον Εν Υψιστοις Πατηρ Μας??!

Και η αποψη μου ειναι οτι προκειται για τραγουδι που θα επρεπε να παιζει ο Πανος Κιαμος στην Ποσειδωνος.

ΥΓ1. Ουτε το Honor Thy Father μου αρεσει πολυ.
ΥΓ2. Το solo section του In The Name Of God ειναι οντως οργασμικο, τελειοτητα.
ΥΓ3. Εχει πολλα θετικα το τραγουδι, αλλα το ρεφρεν για μενα το χαλαει παρα πολυ.

1 Like

In the name of god, τι πραγματα είναι αυτά που λες :stuck_out_tongue:

Για εμένα είναι το καλύτερο κομμάτι της δισκαρας που λέγεται train of thought, με τα this dying soul , as i am και stream of consciousness (σούπερ αδικημένη κόμματαρα) να ακολουθουν και τα υπόλοιπα κι αυτά να μην πηγαίνουν πίσω.

1 Like

Το πρώτο σούπερ βαρετό ινστρουμενταλ τους.

1 Like

Μιας και λεμε για Λαμπρι αυτες τις μερες…

Ακουω αυτην την συλλογη απο διαφορα live απο το 2011 που εχουν ανεβασει στο Spotify με τιτλο A Dramatic Tour Of Events (απο την σειρα Lost Not Forgotten ημι-bootlegs) και πραγματικα στο 2:33 και στο 3:58 αναρωτιεμαι πως εχει ακομα την δουλεια του αυτος ο ανθρωπος. Και ειμαι φαν του Λαμπρι στο στουντιο ε. Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑ κατα της ανθρωποτητας.

ΥΓ. Α ρε Πετρουτσι τι υπερσολιδια εχεις γραψει στα 90ς…

4 Likes

@kbil

3 Likes
2 Likes

ένα ενδιαφέρον βιντεάκι που δίνει μια προοπτική στα πράγματα και στο πώς φτάνει κάποιος να ακούγεται σαν τον LaBrie του 2021. Μεγαλούτσικο βίντεο, μάλλον το πρώτο 10λεπτο δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον και λέει τα τυπικά, αλλά όποιο έχει χρόνο, ας τσεκάρει.

(+1 πόντο για το σημείο που λέει ότι οι Theater θα έπρεπε να επιλέξουν τον Μίνεμαν αντί για Μαντζίνι)

Καλημερα επειδη αυτες τις μερες κοιταζω να παρω ticket για την Πραγα , αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM. Μπορει να ερθει Brno που μενω αν θελει και παιζει και φιλοξενεια αν χρειαστει για τις μερες πριν και μετα της συναυλιας … Οσοι πιστοι ας προσελθουν…

2 Likes
3 Likes
2 Likes

Χαιρομαι για την αναγνωριση που ελαβε η μπαντα μετα απο κατι παραπανω απο 3 δεκαετιες εξαιρετικης ως επι το πλειστον μουσικης, αλλα μου φαινεται πως το βραβειο το πηραν ακριβως για αυτο που εγραψα περι της συνολικης προσφορας τους ως μπαντα, παρα για το Alien ως τραγουδι. Ποσο μαλλον οταν οι Gojira την ιδια χρονια εβγαλαν υπερδισκαρα και το Amazonia ειναι ενα τραγουδι που μαλλον εχει πιασει και αγγιξει περισσοτερο κοσμο.

4 Likes

labrie-lamb

6 Likes

Grammy ο LaBrie και ξιδακι οσοι δεν εχουν παρει

6 Likes

labrie-lamb

5 Likes

Τεράστιος θεούλης…

3 Likes

Ωωωω τι ρομαντικο και ομορφο τραγουδι.

@kbil στο αφιερωνω <3 <3 <3

3 Likes