Τώρα κάπως το σώζεις τρελλό αγόρι!!
Αρκεί το ξενοδοχείο τους να είναι από Lykabettus και πάνω!! :lol: :lol:
It’s official guyz !το επίσημο site τους ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για Ελλάδα.φέτος δεν θα χρειαστεί να κατέβουμε Αθήνα αφού η Θεσσαλονίκη γιορτάζει στις 30/6,αν και κάθε φορά γουστάραμε τρελά τις αγορές στο μοναστηράκι.πολλά ευρώ!
Του σταθμού είσαι και συ;
Του σταθμού?
Ma fisika kai tha xriastei na katevoume athina filaraki…mia fora (pou mono 1 fora den einai pou tous exo dei) den ftanei gia tous THEOUS
__Μπράβο Holy Diver, έτσι σε θέλω!!
__Μια απορεία… θα παίξουν τίποτα απο το Octavarium?
__Μια απορεία… θα παίξουν τίποτα απο το Octavarium?
Λογικά ναι, άλλωστε θα έχει ήδη κυκλοφορήσει και η περιοδία θα είναι λογικά και για την προώθησή του. λογικά πάντα ε;
Ma fisika kai tha xriastei na katevoume athina filaraki…mia fora (pou mono 1 fora den einai pou tous exo dei) den ftanei gia tous THEOUS :P[/quote]
Με παρεξήγησες φίλε μου.Δεν έχω χασει συναυλία των τρισμέγιστων στην Ελλάδα,όμως είναι η συναυλία των Kansas που δεν θέλω να χάσω επίσης.Άρα τελικά θα κατέβω Αθήνα από ότι φαίνεται! Prog until we drop!
Bassman:I banda sas pados einai foveri kai o kitharistas/tragoudistis sas me to blouzaki DT tote sto prog fest edose resta
Ευχαριστούμε πολύ man! Αν δεν απατώμαι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο ένα κομμάτι και στο site αυτό.Μακάρι πάντως να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα.Εμείς είμαστε μέσα με τα μπούνια!
Prin kana duo meres eixe samples apo to octavarium. Twra den eida an exei akoma. Pantws kukloforoun.
Kserei kaneis times eishthriwn gia thn sunaulia ?
Καλημέρα!
Πώς πάνε για το Θέατρο Γής;;;με αυτοκίνητο,όχι λεωφορείο! 8)
Μακάριοι οι βοηθώντες(!) και οδηγώντες(!) τους οπαδούς!!!
Εγω ακουω εσένα . :lol: :lol: :lol: :lol:
Άκουσα 2 κομμάτια μόλις πριν λίγο και χωρίς να είμαι και ο φανατικότερος οπαδός των DT είναι πολύ καλά και με πάρα πολύ καλή παραγωγή. Τα κομμάτια που άκουσα είναι τα “these walls” & “panic attack”.
Καλο ειναι, αν ελειπε βεβαια και το 2ο κομματι θα ηταν καλυτερο…
Mia xara balladara einai :x
setlist gia dt kaneis?
Pote de boreis na ksereis…kathe vrady pezoun edelos allo setlist…ta mona standards einai oti anigoun me root of all evil k klinoun me metropolis pt1 sinithos…