Drum solos

και συ μου δεχνεις τωρα τα μεγα8υρια…ασε που το κα8ενα ειναι 7 λεπτα…
το δικο μου ηταν 2 λεπτα…

Του κολαγιουτα δεν ειναι μεγαλο! ειναι μεσα σε κομματι! Οταν λες οτι ειναι το μακραν καλυτερο το βαζεις σε συγκριση με τετοια οποτε…περιμενε να σου δωσω λινκ σε σολο του καθηγητη μου που ειναι 100.000 φορες πιο καλο σολο…

Οριστε…γιατι μεγαλη μπουκια φαε…μεγαλη κουβεντα μην πεις!!!

πριν δω οτιδηποτε να σου πω οτι για μενα ειναι…δε παει να φτιαχνει παπαδες ο καθηγητης σου… ειναι τι μου ακουγετα καλα στο αυτι…τι δεν με κουραζει.μπορει να μην ειναι κατι το απιστευτο απο θεμα τεχνικης ομως σαν συνολο ειναι κατι πολυ καλο.που ακουγεται πολυ ευχαριστα.
οπως δεν μπορω να συγκρινω εμενα με τον malmsteen στην κι8αρ ετσι δεν συγκρινω και τον rob με τον καθηγητη σου και με αυτους που παιζουν jass ας πουμε.ε κατι τετοια εγω τ βαριεμαι.γιαυτο σου λεω γουστα ειναι…

Υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια, δεν είναι μόνο γούστα. Αλλά αν όντως είναι γούστα, άλλη φορά να λες το πιο αγαπημένο μακράν, όχι το καλύτερο γιατί προκαλείς την οργή του σορτσάκια… :lol: :stuck_out_tongue:

καλα ρε leviathan μηπως ολα τα δημοψηφισματα δεν εχουν να κανουν με την προσωπικη γνωμη του καθενος?? δεν φανταζομαι να θελει πολυ σκεψη για να καταλαβει καποιος οτι ειναι προσωπικη αποψη…:wink:

αντικειμενικα κριτηρια στη μουσικη υπαρχουν μονο αν κανεις διαγωνισμο με αλλον…απο κει και περα ειναι τι εκφραζει τον καθενα.οπως ειπα μπορει στην jazz να φτιαχνουν παπαδες τα παληκαρια αλλα δεν ειναι του γουστου μου και τα βαριεμαι…
ο τιτλος λεει drum solos και παραθεσα ενα απο τα αγαπημενα μου solos…:stuck_out_tongue: :smiley: :?

οταν λες το καλυτερο σολο εννοεις ολων των εποχων ξερω γω ή μονο του bourdon?

shorts καλα το πας ρε:D

λες να εννοω ολων των εποχων???#-o :stuck_out_tongue:
για μενα…γτ ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο αυτο?:-k

ε εχω παρατηρησει μια γενικη κα*λα με λινκιν και ειπα μηπως. Παντως αν θεωρεις εσυ καλο αυτο, πως θα φανταζουν buddy rich και neil pert σε σενα:!:

Εγώ περιμένω σόλο από τη φέισλες!

εχει κυκλοφορησει πικ με ντραμς, το βιδεο τι το θες τωρα:!:

παρατηριτικη σε βλεπω…:stuck_out_tongue:
ελα μωρε μια χαρα γαματοι ειναι οι rich και pert… ξαναειπα ειναι σαν να συγκρινω εμενα με τον μαλμστιν.
ουτως η αλλως εχω εξηγησει σε προηγουμενο ποστ οτι μαρεσει και γτ μαρεσει το συγκεκριμενο σολο…ε?ε?

Peart λέγεται ο άνθρωπος ρε σεις…

Μια παρατήρηση όμως: Δεν είναι άνθρωπος:!:

Ό,τι κι αν είναι :stuck_out_tongue:

ναι κοπυ πειστ το κανα γτ βαριομουν να αλλαζω τις γλωσσες.

δεν ειναι ανθρωπος.ειναι ενας μικρος θεουλης?? :slight_smile:

Ενώ το να το κάνεις copy paste δεν παίρνει χρόνο. Ok copy paste is faster than alt+shift. YEAHHH

κόπι paste κόπι paste κόπι paste κόπι paste.

δεν ξερω να σου πω την αληθεια με βολευει περισσοτερο μικρε spamaρτζη! :slight_smile:

Ωραια το λυσαμε…σου αρεσει (ειναι καλα να χρησιμοποιουμε αυτο το ρημα!) περισσοτερο!
Παντως Καλο (βασει αντικειμενικων κριτιριων) δεν ειναι ιδιαιτερα!
Για να μην μπερδευομαστε! Αυτα…το λυσαμε το θεμα!

ντα3ει φιλε μου δεν πρεπει να πιανομαστε απο τις λεξεις…
δηλαδη σε ενα πολ του στυλ μεταλλικα εναντιον μειντεν οταν γραψει καποιος “εννοειται μεταλλικα!αφου ειναι θεοι!” τι σημαινει οτι οντως ειναι θεοι και δεν υπαρχει κανεις καλυτερος απο αυτους???
χαιρομαι που το λυσαμε! :slight_smile:

Βρήκα καταπληκτικό το παρακάτω μικρό drum solo από τον Rowan Atkinson. Ναι ναι.