Drum solos

το τελευταιο βιντεο μπορω να πω οτι μ αρεσε πολυ!!! το πρωτο πραγμα 19/8 γαμησε!!
το 8/4 ποιο ειναι και γιατι 8/4?? γιατι οχι 16/8 οπως κ το πανω?

ρε μιας και εχεις το σετ ετσι κ τον δουλο αδερφο δε παιζεις πανω απο κανενα κομματι που γουσταρεις? κανενα PT???
κανενα Rush… ελα ρε κανε τη χαρη!!

Λοιπον ειναι 8/4 γιατι κανει κυκλο σε 2 μετρα (γι αυτο δεν ειναι 4/4) Η αναλυση των χρονων γινεται σε 4α και αν δεν βγαινει πας σε 8α και αν δεν βγαινει σε 16α! Εφοσον λοιπον βγαινει σε 4α το λες 8/4! Το αλλο δεν βγαινει σε 4α βγαινει μονο σε 8α (αφου ειναι 19), δεν μπορεις να πεις 9μιση 4α! To θεμα 8/4 που ηθελα να παρουσιασω ειναι αυτο που ξεκινα στο 0.24 και τελειωνει στο 0.50! Τωρα οσων αφορα τα κομματια ειναι δυσκολο να βαλω να ακουγεται το κοματι και εκτος αυτου δεν εχω μελετησει καποιο κομματι ετσι ωστε να το βγαλω…μονο κανενα Dreamline, Schism αντε και Tom Sawyer (οχι καλα ομως)! Μπορει αν τα καταφερω να βαλω το Sober αλλα δεν εχει νοημα καθως θα το δειτε live!!!:stuck_out_tongue:

A btw…ανεβασα κι αλλο ενα βιντεο με ενα θεμα 23/4 και μετα σολαρω πανω στα 23/4…απο εκει και περα μαλακιζομαι σαν καθε καλο παιδι…:stuck_out_tongue:

σαλτσακια παορτι δνε ειναι το style Μου με αρεσαν τα σολο σου!:smiley:
το καλυτερο για μενα σημειο ειναι εκειινο που γκρουβαρεις !

σε ευχαριστω πολυ bluezhead…θα με βοηθουσες βεβαια περισσοτερο αν μου ελεγες ποιο γκρουβ ακριβως εννοεις και σε ποιο σολο…:stuck_out_tongue:

Clive Bunker(jethro tull)
ακουστε τι παιζει το παλικαρι μεσα στο κοματι κ μετα στο σολο!

Jethro Tull - Dharma For One (Live) [1/2]

Jethro Tull - Dharma For One (Live) [2/2]

Moby Dick απο το 2πλο dvd “How the west was won” των zeppelin

:lol: :lol: :lol: :lol: Τα γαμησες ολα ακομα δεν μπηκες στο φορουμ.Ρε γαβ γαβ How the west was won ειναι το 3πλο live CD οχι το διπλο DVD

ε μαζί σχεδον είχαν κυκλοφορίσει και δεν γραφει τίτλο επάνω:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: καλά…απ το Led Zeppelin DVD τότε…:lol: :lol:

Εδω λοιπον ειναι ενα σολο μου αλλα αυτη τη φορα μεσα σε μουσικη…με μελωδικο θεμα (τσιφτετελι) να παιζει πισω απο το σολο μου! Αντε δειτε και πειτε και μια γνωμη! :smiley:

Εδω ειναι το νεο μου κομματι που εχει και σολο…αυτο ισως να ειναι και το πιο δυσκολο κομματι που εχω γραψει ποτε με γκρουπ! :stuck_out_tongue:

Οριστε κατι που μοιαζει με σολο…στην ουσια απλα μαλακιζομαι!!! :lol:

νταξει μακραν το καλυτερο σολο ειναι αυτο:

rob bourdon on the drums!!

Πριν ανοίξω το thread να δω το reply ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Σορτσάκια καλά το πας φίλε, keep it up

τα παραλες πιστευω…:stuck_out_tongue:

παραδεξου οτι σαρεσε…:slight_smile:

Καθόλου δεν τα παραλέω.

Όσο για το solo… καλό αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα.

xmmm…σιγουρα…αλλα αυτο εχουμε στις καρδεις μας…:slight_smile:

Eλεεινα κουραστικο! Ειχε καλες φρασεις αλλα τπτ παραπανω! Μπροστα σε σολος που εχουν αναφερθει στο εν λογω θρεντ ειναι ενα μηδενικο! Σορρυ…

τι σορυ ρε συ νταξει δεν θα κλαψω κιολας.χεχε.γουστα ειναι αυτα…

Ενταξει δεν ειπα οτι θα κλαψεις αλλα το εκρινα και με τεχνικα κριτιρια! Το σολο ηταν ενα επαναλαμβανομενο θεμα το οποιο δεν ειχε εξελιξη! Μουσικα ηταν αρκουντως φτωχο! Περιμενε να σου βρω ενα σολο που να τα σπαει!

Αν εχεις ορεξη και υπομονη δες αυτα…

Dave Weckl

kai Vinnie Colaiuta