Λοιπον ειναι 8/4 γιατι κανει κυκλο σε 2 μετρα (γι αυτο δεν ειναι 4/4) Η αναλυση των χρονων γινεται σε 4α και αν δεν βγαινει πας σε 8α και αν δεν βγαινει σε 16α! Εφοσον λοιπον βγαινει σε 4α το λες 8/4! Το αλλο δεν βγαινει σε 4α βγαινει μονο σε 8α (αφου ειναι 19), δεν μπορεις να πεις 9μιση 4α! To θεμα 8/4 που ηθελα να παρουσιασω ειναι αυτο που ξεκινα στο 0.24 και τελειωνει στο 0.50! Τωρα οσων αφορα τα κομματια ειναι δυσκολο να βαλω να ακουγεται το κοματι και εκτος αυτου δεν εχω μελετησει καποιο κομματι ετσι ωστε να το βγαλω…μονο κανενα Dreamline, Schism αντε και Tom Sawyer (οχι καλα ομως)! Μπορει αν τα καταφερω να βαλω το Sober αλλα δεν εχει νοημα καθως θα το δειτε live!!!
A btw…ανεβασα κι αλλο ενα βιντεο με ενα θεμα 23/4 και μετα σολαρω πανω στα 23/4…απο εκει και περα μαλακιζομαι σαν καθε καλο παιδι…
Εδω λοιπον ειναι ενα σολο μου αλλα αυτη τη φορα μεσα σε μουσικη…με μελωδικο θεμα (τσιφτετελι) να παιζει πισω απο το σολο μου! Αντε δειτε και πειτε και μια γνωμη!
Ενταξει δεν ειπα οτι θα κλαψεις αλλα το εκρινα και με τεχνικα κριτιρια! Το σολο ηταν ενα επαναλαμβανομενο θεμα το οποιο δεν ειχε εξελιξη! Μουσικα ηταν αρκουντως φτωχο! Περιμενε να σου βρω ενα σολο που να τα σπαει!