Αγαπημένος Drummer

John Bonham
Keith Moon
Ginger Baker

[SIZE=“5”]Joey Jordison[/SIZE]

Κωστας Αναστασιαδης και Κωστης Αγραφιωτης απο Ελληνες
Keith Moon

__Τς-τς-τς… Κλίκες-κλίκες…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Ωπ. Πως μου είχε ξεφύγει αυτό το post; Έτσι, έτσι…:lol:

Ετσι απλα… DANNY CAREY

Danny Carey… και μετά Portnoy

Joey Jordinson και μετά Portnoy

Ο τζόρντινσον και ο πορτνόυ παίζει να ναι οι πιο μούφα ντράμερς έβερ.
Ντακς δηλαδή έφκολα μπορεί κάποιος να σκεφτεί άπειρους καλύτερους απ τον πρώτο και να δει ένα ντράμ σόλο απ τον δεύτερο και να αντικρύσει οτι είναι ανούσιος.

Λοιπόν
Terry bozzio
mike mangini
neil peart

Απο κει και πέρα υπάρχουν οι ντράμερ με ΑΡΧΙΔΙΑ όπως ο μπόναμ και ο ward που ακόμα και τώρα κρατιέται και παίζει.

α ναι, ξέχασα neil peart :thumbup:

ενταξει ο ward δεν ειναι και κανενας μεγαλος drummer…μπορει να επαιζε σε ενα απο τα μεγαλυτερα groups αλλα το παιξιμο του δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση…

ετσι ακριβως!

δεν επαιζε κατι φοβερο ΑΛΛΑ ειχε feeling που πολλοι Drumer τυπου Portnoy θα θελαν πολυ να εχουν…:wink:

Αυτό με το feeling το θεωρώ μεγάλο μύθο… Τι πάει να πει δεν κάνει τίποτα φοβερό αλλά έχει παίξιμο με αρχίδια, με feeling κτλ κτλ…
Ένας απλός drummer είναι που επειδή οι συνθέσεις που παίζει (συνθέσεις άλλων ) είναι κορυφαίες λογικό είναι να μας φαίνεται γαμάτος. Αντικειμενικά όμως[-X

bluezlick φιλε μου σε παρα πολλα συμφωνουμε:p :wink: νομιζω ομως οτι ο portnoy ειναι κλασεις καλυτερος απο τον ward σε ολες τις αποψεις…

Σαν τον Nick Mason ενα πραγμα…ε?:smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Ward πριν 2 χρόνια με προβλήματα υγείας και τόσα χρόνα στην πλάτη του. Μαλακάσινγκτον.

manos87 τσεκαρε αυτο!

τι παιζει εδω? απλα τπτ το ιδαιτερο! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ!:wink:

hokam περα απο την πλακα τον γουσταρω ιδικα στην μπομπια!

Nick Menza, Cozy Powell, Van Williams, Gene Hoglan, Dave Lombardo, Nicholas Barker, Steve Asheim, Paul Mazurkiewicz, Monsieur Earl Of Void

Εννοείται δεν αμφισβήτησα ποτέ το πάθος του… Απλά στη σύγκριση πρέπει να διαλέγεις μόνο αντικειμενικά κριτήρια…

Michael Portnoy,Gene Hoglan και Carl Michael Eide[o drummer που τραγουδούσε κιόλας(!)] είναι μερικοί από τους κορυφαίους για το metal κατ’εμέ