Dvd lord of the rings exteneded versions

LIMITED EDITIONS:

KAI TA 3 ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ,ΘΗΚΕΣ, BOOKLETS ΚΑΙ ΤΑ 12 DVD)
ΕΙΝΑΙ ΟΙ DIRECTOR’S CUT (ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΤΡΑ DVD.

[B]The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring - Special Extended Edition (4 DVD) 25 ΕΥΡΩ

The Lord Of The Rings: The Two Towers - Special Extended Edition (4 DVD) 25 ΕΥΡΩ

The Lord Of The Rings: The Return Of The King - Special Extended Edition (4 DVD) [/B] 25 ΕΥΡΩ

Η ΟΛΑ ΜΑΖΙ 60 ΕΥΡΩ + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ 4-5 ΕΥΡΩ.

Με αντικαταβολη σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ

Αυτο είναι;;;
http://www.play.com/DVD/DVD/4-/490271/The-Lord-Of-The-Rings-The-Motion-Picture-Trilogy-Special-Extended-DVD-Edition/Product.html

Eνιωσα ενα χερι πριν λιγο να πλησιαζει τον κωλο μου πηγαινοντας να τον πιασει…

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΗΛΑΔΗ???..ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ?

ΑΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

NO PROBLEM.

AYTA TA ΑΓΟΡΑΣΑ 45 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ???

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ.

Μην αρπαζεσαι και γραφε με μικρα…
Αν αγορασεις ενα αυτοκινητο 15.000 και πας μετα απο 10 χρονια να το πουλησεις,θα το δωσεις στην ιδια τιμη για να μην χασεις χρηματα?
Εγω πιστευω οτι πρωτα πρεπει να κανεις μια ερευνα στην αγορα και μετα να ποσταρεις τιμες.Φιλικα :slight_smile:

Δεν αρπαζομαι φιλε μου, την αληθεια λεω…
και στο κατω κατω της γραφης

45 Χ 3 = 135 ΕΥΡΩ (ΟΣΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

ΤΑ 135 ΕΥΡΩ (Αρχικη τιμη αγορας) σου μοιαζουν ιδια με τα 75 ΕΥΡΩ που εβαλα προς πωληση??? ΟΧΙ για να εχουμε και καλο ρωτημα δηλαδη? Αυτες οι τιμες που εχει στο play δεν υπαρχουν εδω. Και παλι εγω βγαινω χαμενος. Τελοσπαντων.

Kαι γιατί να μην το παραγγείλει κάποιος απ’ το play ολοκαίνουριο και στη μισή τιμή απ αυτή που τα δίνεις εσύ?

Βασικα δεν το γνωριζω στα σιγουρα αλλα το πιο πιθανο ειναι η εκδοση απο το play να μη εχει ελληνικα. Ημουνα χρονια Αγγλια και στο πεισσοτερα Dvd εκει εχει μονο αγγλικα και σε μερικα εχουν και τιποτα ισπανικα, γαλλικα, γερμανικα, ιταλικα μονο. Ελληνικα δεν εχουν σχεδον σε κανενα.

Απορω πως βρισκεις το κουραγιο να τα πουλησεις.